Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hát, nekem ez a fog egy tank naftámba kerül, mire minden a helyére kerül. Egy fél tanknyit visszakapok, igaz, csak jövőre :) Azért tök szar érzés, hogy egy ép foggal kevesebb van a pofámban :) Na örülj neki nekem a bal 6 os fent levan törve mikor megvolt fele mondtam adokicsajnak tépje ki,, aaa ezt meglehet menteni kiidegelte aztán gyökértömés a pótlás elmaradtt mostmeg levan törve szinte csutkára,,, és még félbe is tört hosszába ha várok egy kicsit lehet kiesik magától is :) és sporoltam egy kis lét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Párunk neve nem volt rajta, csak az alapítóké. Ez igaz! És az új arcok nevét nem is nagyon tudom :) , többek között a Tiédet sem :) , mivel mindenkinek úgy mutatkoztál be, hogy "Lomha vagyok"! Pedig elég jó tempóban jöttél lefelé a dombon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Párunk neve nem volt rajta, csak az alapítóké. Psze úgyértettem,de ha ők is otvoltak kiírjuk nemproblem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Na örülj neki nekem a bal 6 os fent levan törve mikor megvolt fele mondtam adokicsajnak tépje ki,, aaa ezt meglehet menteni kiidegelte aztán gyökértömés a pótlás elmaradtt mostmeg levan törve szinte csutkára,,, és még félbe is tört hosszába ha várok egy kicsit lehet kiesik magától is :) és sporoltam egy kis lét :D Ha már szóba hoztad: A bal fölső 6-ost nekem is meg kell még csináltatnom, mert van benne egy nagy tömés (még jó régen csinálták). Namost a doki azt mondta, hogy el van halva a 3 gyökérből 2 biztosan. Szóval a következő akció: régi tömés ki, gyökérkezelés, új tömés be. Valahogy nem vágyom erre a beavatkozásra! Amúgy rögtön húzni nem szeretnek, először meg kell próbálni megmenteni a rossz fogat! Először csak egy fúrás + tömés. Majd néhány év múlva, régi tömés ki, gyökérkezelés, újra tömés. Aztán a legvégén mégis ugrik kifelé. És addig hányszor van vele munkája, ami nem kevés pénz. :) Ezért kellene vigyázni a fogakra! Sajnos most már késő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ha már szóba hoztad: A bal fölső 6-ost nekem is meg kell még csináltatnom, mert van benne egy nagy tömés (még jó régen csinálták). Namost a doki azt mondta, hogy el van halva a 3 gyökérből 2 biztosan. Szóval a következő akció: régi tömés ki, gyökérkezelés, új tömés be. Valahogy nem vágyom erre a beavatkozásra! Amúgy rögtön húzni nem szeretnek, először meg kell próbálni megmenteni a rossz fogat! Először csak egy fúrás + tömés. Majd néhány év múlva, régi tömés ki, gyökérkezelés, újra tömés. Aztán a legvégén mégis ugrik kifelé. És addig hányszor van vele munkája, ami nem kevés pénz. :) Ezért kellene vigyázni a fogakra! Sajnos most már késő :) Ha kihull lesszmajd porcelán :) De igen a fog az drága manapság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ha kihull lesszmajd porcelán :) De igen a fog az drága manapság! Még jó, hogy a feleségem fogorvosnak készül! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Kifejezetten szar érzés zsibbadt szájjal levest enni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Kifejezetten szar érzés zsibbadt szájjal levest enni! :) Gondolj bele stalone mit érezhet annak folyton lóg az egyik arca :D :lol: és biztos eszik levest az is :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Kifejezetten szar érzés zsibbadt szájjal levest enni! :) Szívószállal próbáltad már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Szívószállal próbáltad már? :) Főleg babnál jó a szívószál :) Ha nem csipetke van benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Köszi az együttérzést fiúk! :) Húsleves volt, de már megettem, úgyhogy bekaphattttyááátok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 ne mán reggelránéztem a topikra,most meg győzök olvasni. Szóltál volna hogy fáj a fogad,akkor tudok pár arcot mohácson akik nem csípik az opeleseket. És az ingyé van :) Párod helyében biztos nem vállalnám a fogad húzását, mert ha vmit nem úgy csinál, ahogy neked tetszik,akkor kész a válóper. De legalább megtudnád milyen egy caravan hátuljában élni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Csütörtökön végre lesz zk-ja az ominak. Reggel 8-ra megyünk a két Omegával a gázautóhoz, majd fél1-re kell a Penthénél megjelennem távirányító programozásra. Megpróbálunk elugrani Gyulához,és előterjeszteni egy kedvezmény lehetőségét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Csütörtökön végre lesz zk-ja az ominak. Reggel 8-ra megyünk a két Omegával a gázautóhoz, majd fél1-re kell a Penthénél megjelennem távirányító programozásra. Megpróbálunk elugrani Gyulához,és előterjeszteni egy kedvezmény lehetőségét. Ha nagyon ráértek, beugorhatsz hozzám is, nappalos leszek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Én meg várom hogy legyen végre pénzem váltóra. De legalább nem a talinál esett szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Elég baj ez Sanyikám, pedig már szinte láttam rajtad a rája formájú tejszínhabkölteményt... :) Ekkora művészi hajlam van benned? :) Mellesleg elkéstél! :) Bár nem tejszín, hanem borotvahab volt: Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ez igaz! És az új arcok nevét nem is nagyon tudom :) , többek között a Tiédet sem :) , mivel mindenkinek úgy mutatkoztál be, hogy "Lomha vagyok"! Pedig elég jó tempóban jöttél lefelé a dombon :D Valódi nevem Steinbrunner Tibor, de mindenki Lomhának szólít és szeretném ha ez így is maradna!Nem szeretem a saját nevem.Amúgy onnan a Lomha, hogy volt egy X20SE B Omegám és az...szerintem nem kell részleteznem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ekkora művészi hajlam van benned? :) Mellesleg elkéstél! :) Bár nem tejszín, hanem borotvahab volt: Képek Bevállalós lehetett aki ezt megcsinálta, én biztos hánytam volna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hajjaj! :) Jó kis banda az, mindenki bevállal (majdnem) mindent. De semmi langyi party!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hajjaj! :lol: Jó kis banda az, mindenki bevállal (majdnem) mindent. De semmi langyi party!!! :) Semmi langyi party???Oda se megyek soha... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Persze már! Csak az édes álom játszik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Na elhoztam az autót. Bár már kicsit sötétedik, azért látszik, hogy jól sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Mit is csináltak pontosan? És mennyit bírtak kérni érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 uhh... kitört a váltóházból is? vazze, akkor én még örüljek, hogy "csak" a difi bolygóművéből távozó fogak csak a belső részeket tették tönkre az ősszel. :) Csak egy kicsit kinyomta a difi fölött. 2cmX1cm lyukat csinált.Még nem szedtem szét,de így is megy csak kerreg meg nehezen veszi a sebességeket. De márt találtam váltót csak nincs rá keret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Mit is csináltak pontosan? És mennyit bírtak kérni érte? Eléggé teljes tisztítás: belül, kívül, polír, vax, motortér tisztítás, meg minden. 24e. volt. 10 évben 1x..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts