Lomha 8V Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 Lomha. Tegnap mosolyogtunk édesapádon, hogy járt a fibernettel. Ma bekapcsoltam a discoveryt. Erre vmi idiótaság megy helyette. Sztem én leszek a kövi, aki rájuk borítja az asztalt. Ezt az egy adót néztem csak, mert a többi egy rakás szr. Ne csinálj semmit, 1-2 hónap és visszarakják! :lol:
Lomha 8V Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 A szőrös törp, meg a duci ork. :lol: :lol: :P Magadról is beszélj Adonisz! Lóbaszó, elbaszott télapó! :lol:
ivannorbi Elküldve Január4, 2010 Szerző Elküldve Január4, 2010 180 centi vagyok és 89 kiló. Ez pontosan ahhoz elég, hogy még utolérjelek és izomból nyakon vágjalak ha tovább szemtelenkedsz. :lol: Mivel érsz Te utol?! :P Maximum kocsival... :lol:
ivannorbi Elküldve Január4, 2010 Szerző Elküldve Január4, 2010 A szőrös törp, meg a duci ork. :lol: :P :lol: Szőrös törp maximum a gatyádban van... :lol: A duci ork viszont nem rossz hasonlat :lol:
opzsolt Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 bolondok ! :P :lol: szőrős meg törp meg ork ...vááááá ! :lol:
opzsolt Elküldve Január4, 2010 Elküldve Január4, 2010 figy nagyfarkuak ! hidegvan kint akinek hidegben nagyobb mint egy hókifli az már nyert is ! :lol: és a nyereményét én ihatom meg ! az meg pálinka kell legyen heeheee !!! :lol: :lol: ágya,mézes,édes,erős,barack, úgy vagyok ezzel mint Gombóc Artúr a csokival :P egs! kocc!
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Szőrös törp maximum a gatyádban van... :lol: A duci ork viszont nem rossz hasonlat ;) Lomha veled utálom. :lol: :lol: :P Adjunk neki. :lol: :lol: :P
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 figy nagyfarkuak ! Erre csak egy idézetet mondanék. "Ne ge_cizzél, nem ge_cizzél, mert megiszod a levét" :lol: :lol: :P :lol: Lóf@szt pálinka. :lol:
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Szerző Elküldve Január5, 2010 Erre csak egy idézetet mondanék. "Ne ge_cizzél, nem ge_cizzél, mert megiszod a levét" :lol: :lol: :P :lol: Lóf@szt pálinka. :lol: És honnan ez a romantikus idézet? Csak nem valamelyik kisasszondi kadett-taliról? :lol:
Lomha 8V Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 És honnan ez a romantikus idézet? Csak nem valamelyik kisasszondi kadett-taliról? :lol: Romantikus, mi? Látszik, hogy langyi vagy! Biztos már el is képzelted milyen lenne meginni a levét! :lol:
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Szerző Elküldve Január5, 2010 Romantikus, mi? Látszik, hogy langyi vagy! Biztos már el is képzelted milyen lenne meginni a levét! :lol: Azt hallottad már, hogy mindenki magából indul ki? :lol: Kis torkos borz! :P
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Romantikus, mi? Látszik, hogy langyi vagy! Biztos már el is képzelted milyen lenne meginni a levét! :lol: Erről van szó. Egyébként kocsma-szöveg. :lol: :lol: :P
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Azt hallottad már, hogy mindenki magából indul ki? :lol: Kis torkos borz! :lol: Azért vagy ilyen hülye, mert hármas ikrek voltál, de neked már csak apád f.sza jutott. :lol: :P :lol:
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Szerző Elküldve Január5, 2010 Azért vagy ilyen hülye, mert hármas ikrek voltál, de neked már csak apád f.sza jutott. :lol: :P :lol: Na, most már cuppanjatok inkább egymásra! :lol: Vagy ki lesztek tiltva a fórumról... :lol:
Lomha 8V Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Na, most már cuppanjatok inkább egymásra! :P Vagy ki lesztek tiltva a fórumról... :lol: Nem kell lázadni, ez nem a Te szégyened! A szoptatás az szoptatás! :lol:
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Szerző Elküldve Január5, 2010 Nem kell lázadni, ez nem a Te szégyened! A szoptatás az szoptatás! :lol: Ezt Nektek:
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Ezt Nektek: Mondhatnám: kibújt a szöged a zsákból. (De az inkább csak kis tasak.) :lol: :lol: :P :lol:
hening Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Én pont megyek haza, úgyhogy én is csak februárra ígérkezek. Jössz Arankához? :lol: :lol:
gergolabs Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Jössz Arankához? :lol: :lol: Sir, yes sir! Na meg hozzátok! :P Ui.: Aranka szeretlek!--Open stage
ivannorbi Elküldve Január7, 2010 Szerző Elküldve Január7, 2010 Sir, yes sir! Na meg hozzátok! :lol: Ui.: Aranka szeretlek!--Open stage Milyen Arankához?! :lol:
Lomha 8V Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Milyen Arankához?! :lol: Nem ismered az Open Stage-től a Szeretlek Aranka című számot??? Te Istenkáromló!!! :lol: Irány a youtube és nézd meg! :P
ivannorbi Elküldve Január7, 2010 Szerző Elküldve Január7, 2010 Nem ismered az Open Stage-től a Szeretlek Aranka című számot??? Te Istenkáromló!!! Sir, no sir! Irány a youtube és nézd meg! :lol: Sir, yes sir! (Majd este, otthon.)
hening Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Sir, no sir! Sir, yes sir! (Majd este, otthon.) Én sem ismerem :P :lol: :lol:
ivannorbi Elküldve Január7, 2010 Szerző Elküldve Január7, 2010 :lol: :lol: Köszi! :lol: Így legalább már nem kell keresnem. De így is csak otthon tudom megnézni. :P A melóhelyen a videós oldalak nem gyünnek be...
Recommended Posts