Lomha 8V Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Lomha. Tegnap mosolyogtunk édesapádon, hogy járt a fibernettel. Ma bekapcsoltam a discoveryt. Erre vmi idiótaság megy helyette. Sztem én leszek a kövi, aki rájuk borítja az asztalt. Ezt az egy adót néztem csak, mert a többi egy rakás szr. Ne csinálj semmit, 1-2 hónap és visszarakják! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 A szőrös törp, meg a duci ork. :lol: :lol: :P Magadról is beszélj Adonisz! Lóbaszó, elbaszott télapó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2010 180 centi vagyok és 89 kiló. Ez pontosan ahhoz elég, hogy még utolérjelek és izomból nyakon vágjalak ha tovább szemtelenkedsz. :lol: Mivel érsz Te utol?! :P Maximum kocsival... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2010 A szőrös törp, meg a duci ork. :lol: :P :lol: Szőrös törp maximum a gatyádban van... :lol: A duci ork viszont nem rossz hasonlat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 bolondok ! :P :lol: szőrős meg törp meg ork ...vááááá ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 figy nagyfarkuak ! hidegvan kint akinek hidegben nagyobb mint egy hókifli az már nyert is ! :lol: és a nyereményét én ihatom meg ! az meg pálinka kell legyen heeheee !!! :lol: :lol: ágya,mézes,édes,erős,barack, úgy vagyok ezzel mint Gombóc Artúr a csokival :P egs! kocc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Szőrös törp maximum a gatyádban van... :lol: A duci ork viszont nem rossz hasonlat ;) Lomha veled utálom. :lol: :lol: :P Adjunk neki. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 figy nagyfarkuak ! Erre csak egy idézetet mondanék. "Ne ge_cizzél, nem ge_cizzél, mert megiszod a levét" :lol: :lol: :P :lol: Lóf@szt pálinka. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2010 Erre csak egy idézetet mondanék. "Ne ge_cizzél, nem ge_cizzél, mert megiszod a levét" :lol: :lol: :P :lol: Lóf@szt pálinka. :lol: És honnan ez a romantikus idézet? Csak nem valamelyik kisasszondi kadett-taliról? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 És honnan ez a romantikus idézet? Csak nem valamelyik kisasszondi kadett-taliról? :lol: Romantikus, mi? Látszik, hogy langyi vagy! Biztos már el is képzelted milyen lenne meginni a levét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2010 Romantikus, mi? Látszik, hogy langyi vagy! Biztos már el is képzelted milyen lenne meginni a levét! :lol: Azt hallottad már, hogy mindenki magából indul ki? :lol: Kis torkos borz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Romantikus, mi? Látszik, hogy langyi vagy! Biztos már el is képzelted milyen lenne meginni a levét! :lol: Erről van szó. Egyébként kocsma-szöveg. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Azt hallottad már, hogy mindenki magából indul ki? :lol: Kis torkos borz! :lol: Azért vagy ilyen hülye, mert hármas ikrek voltál, de neked már csak apád f.sza jutott. :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2010 Azért vagy ilyen hülye, mert hármas ikrek voltál, de neked már csak apád f.sza jutott. :lol: :P :lol: Na, most már cuppanjatok inkább egymásra! :lol: Vagy ki lesztek tiltva a fórumról... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Na, most már cuppanjatok inkább egymásra! :P Vagy ki lesztek tiltva a fórumról... :lol: Nem kell lázadni, ez nem a Te szégyened! A szoptatás az szoptatás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2010 Nem kell lázadni, ez nem a Te szégyened! A szoptatás az szoptatás! :lol: Ezt Nektek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Ezt Nektek: Mondhatnám: kibújt a szöged a zsákból. (De az inkább csak kis tasak.) :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Én pont megyek haza, úgyhogy én is csak februárra ígérkezek. Jössz Arankához? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Jössz Arankához? :lol: :lol: Sir, yes sir! Na meg hozzátok! :P Ui.: Aranka szeretlek!--Open stage Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2010 Sir, yes sir! Na meg hozzátok! :lol: Ui.: Aranka szeretlek!--Open stage Milyen Arankához?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Milyen Arankához?! :lol: Nem ismered az Open Stage-től a Szeretlek Aranka című számot??? Te Istenkáromló!!! :lol: Irány a youtube és nézd meg! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2010 Nem ismered az Open Stage-től a Szeretlek Aranka című számot??? Te Istenkáromló!!! Sir, no sir! Irány a youtube és nézd meg! :lol: Sir, yes sir! (Majd este, otthon.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Én sem ismerem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Sir, no sir! Sir, yes sir! (Majd este, otthon.) Én sem ismerem :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2010 :lol: :lol: Köszi! :lol: Így legalább már nem kell keresnem. De így is csak otthon tudom megnézni. :P A melóhelyen a videós oldalak nem gyünnek be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts