Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Még egy szép felni, és tök "zsír" :lol:

És motorikusan hogy áll a vas?

Be kell járatni, azt kész. :lol: A felniket meg nem tudom, milyenek lesznek. Egyszer belinkeltem ide a MOMO Corse-ot, hogy olyat szeretnék merthogy milyen szép. Hát a nagy lószart, élőben egyáltalán nem vagyok eldőlve tőle! Úgyhogy most megint nézegetem a felniket, nem tudom milyen legyen. Az biztos, hogy fekete közepű, polír pereműt akarok. De, hogy milyen lesz, az a jövő meséje.

Megosztás:

Be kell járatni, azt kész. :lol: A felniket meg nem tudom, milyenek lesznek. Egyszer belinkeltem ide a MOMO Corse-ot, hogy olyat szeretnék merthogy milyen szép. Hát a nagy lószart, élőben egyáltalán nem vagyok eldőlve tőle! Úgyhogy most megint nézegetem a felniket, nem tudom milyen legyen. Az biztos, hogy fekete közepű, polír pereműt akarok. De, hogy milyen lesz, az a jövő meséje.

Ez azt jelenti, hogy a következő Pláza-talira már ezzel jössz?! :lol:

A felni-story-t már ismertem. :P

Megosztás:

De nem mindegy, a magasság/testsúly arány sem. Ez bizonyos szint után már nem férfiről, hanem disznóról van szó... :lol:

180 centi vagyok és 89 kiló. Ez pontosan ahhoz elég, hogy még utolérjelek és izomból nyakon vágjalak ha tovább szemtelenkedsz. :lol:

Megosztás:

Lomha. Tegnap mosolyogtunk édesapádon, hogy járt a fibernettel. Ma bekapcsoltam a discoveryt. Erre vmi idiótaság megy helyette. Sztem én leszek a kövi, aki rájuk borítja az asztalt. Ezt az egy adót néztem csak, mert a többi egy rakás szr.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.