gergolabs Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 BUÉK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Mindenkinek Boldog, Sikerekben gazdag új évet kívánunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 BUÉK ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 boldog uj évet mediterránia! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 No, hát így zártuk az évet: És a rendőrök kedvenc részlete az autón, a rendszám: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2010 Még egy szép felni, és tök "zsír" :rolleyes: És motorikusan hogy áll a vas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Még egy szép felni, és tök "zsír" :D És motorikusan hogy áll a vas? Ez még lábbal hajtós. :rolleyes: :blink: Frédi-Béni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Élőben is olyan szép, mint a képeken. Köszi Lomha a meetinget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Még egy szép felni, és tök "zsír" :lol: És motorikusan hogy áll a vas? Be kell járatni, azt kész. :lol: A felniket meg nem tudom, milyenek lesznek. Egyszer belinkeltem ide a MOMO Corse-ot, hogy olyat szeretnék merthogy milyen szép. Hát a nagy lószart, élőben egyáltalán nem vagyok eldőlve tőle! Úgyhogy most megint nézegetem a felniket, nem tudom milyen legyen. Az biztos, hogy fekete közepű, polír pereműt akarok. De, hogy milyen lesz, az a jövő meséje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ez még lábbal hajtós. :lol: :lol: Így van, finoman ráhelyezem a lábam a gázra és élvezem, hogy nyúlik az arcom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Élőben is olyan szép, mint a képeken. Köszi Lomha a meetinget :lol: Én köszönöm a vendéglátást meg a kólát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2010 Be kell járatni, azt kész. :lol: A felniket meg nem tudom, milyenek lesznek. Egyszer belinkeltem ide a MOMO Corse-ot, hogy olyat szeretnék merthogy milyen szép. Hát a nagy lószart, élőben egyáltalán nem vagyok eldőlve tőle! Úgyhogy most megint nézegetem a felniket, nem tudom milyen legyen. Az biztos, hogy fekete közepű, polír pereműt akarok. De, hogy milyen lesz, az a jövő meséje. Ez azt jelenti, hogy a következő Pláza-talira már ezzel jössz?! :lol: A felni-story-t már ismertem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ez azt jelenti, hogy a következő Pláza-talira már ezzel jössz?! :lol: Már az előzőn is ezzel voltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2010 Már az előzőn is ezzel voltam. :P :lol: És én erről nem is tudok?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 :lol: És én erről nem is tudok?! :lol: Nem, mert éppen Büdöspesten fenyőgyantáztad a tökeidet! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2010 Nem, mert éppen Büdöspesten fenyőgyantáztad a tökeidet! :lol: Irigykedsz, mi?! :lol: Ingyen gyantázás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 szép lesz a vas ! ejjj de betyáros a rendszám ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Irigykedsz, mi?! :lol: Ingyen gyantázás... Hát én nem vagyok ősember mint Te! Rád is fért az a gyanta, kis girnyó létedre szőrös vagy mint egy pávián! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 szép lesz a vas ! ejjj de betyáros a rendszám ! Múltkor az okos rendőrnek megint elmondtam, hogy ez azért ilyen, mert nem sima Kadett, hanem GSi. Erre Ő forgalmival a kezében: "-Jaa aha, látom már, értem. Jó utat!" Oooooookooooosssss. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2010 Hát én nem vagyok ősember mint Te! Rád is fért az a gyanta, kis girnyó létedre szőrös vagy mint egy pávián! :lol: Inkább szőrős, mint zsíros... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Inkább szőrős, mint zsíros... :lol: :P Most emlegessem fel, hogy bizonyos súly alatt nincs férfi? Nem teszem, mert nem akarom, hogy sírjál mint egy 3 éves! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2010 Most emlegessem fel, hogy bizonyos súly alatt nincs férfi? Nem teszem, mert nem akarom, hogy sírjál mint egy 3 éves! :lol: De nem mindegy, a magasság/testsúly arány sem. Ez bizonyos szint után már nem férfiről, hanem disznóról van szó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 De nem mindegy, a magasság/testsúly arány sem. Ez bizonyos szint után már nem férfiről, hanem disznóról van szó... :lol: 180 centi vagyok és 89 kiló. Ez pontosan ahhoz elég, hogy még utolérjelek és izomból nyakon vágjalak ha tovább szemtelenkedsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 A szőrös törp, meg a duci ork. :lol: :lol: :P Hogy forrósodik köztük a hangulat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Lomha. Tegnap mosolyogtunk édesapádon, hogy járt a fibernettel. Ma bekapcsoltam a discoveryt. Erre vmi idiótaság megy helyette. Sztem én leszek a kövi, aki rájuk borítja az asztalt. Ezt az egy adót néztem csak, mert a többi egy rakás szr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts