kori Elküldve December22, 2009 Elküldve December22, 2009 Köszi mindenkinek! Januárban már járógipszem lesz,ha valaki elvisz meg hazahoz akkor tudok menni. Gipszben érdekes lenne vezetni. :rolleyes: Csak a vizet kell majd kerülni. Azért januárban kicsit korai lenne egy medence party :blink:
Alex.79 Elküldve December23, 2009 Elküldve December23, 2009 Kellemes Ünnepeket mindenkinek! És ha nem találkozunk akkor Boldog Új Évet is! Lehet hogy nem lesz járógipszem csak merevítőm. :rolleyes:
Lomha 8V Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt Mediterrán Opel Club! :rolleyes:
opzsolt Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Boldog karácsonyt hülgyek urak !!! (nekem is meg volt ma reggelre az "adag" éjjel a kissebség jeles bátor képviselői (ez több mint valószínű) kifeszítették a kadett bal első lámpáját indexét hűtőrácsát motorháztetejét és elvitték a lámpát indexet no meg a rongálás stb. stb. .... feljelentés ,megtörtént van egy újlenyomat is stb... nem voltam reggel boldog amikor megláttam a vasat a parkolóban :rolleyes: )
miragekori Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 kellemes karácsonyt kivánok mindenkinek!!!
Tiu Elküldve December24, 2009 Elküldve December24, 2009 Boldog karácsonyt hülgyek urak !!! (nekem is meg volt ma reggelre az "adag" éjjel a kissebség jeles bátor képviselői (ez több mint valószínű) kifeszítették a kadett bal első lámpáját indexét hűtőrácsát motorháztetejét és elvitték a lámpát indexet no meg a rongálás stb. stb. .... feljelentés ,megtörtént van egy újlenyomat is stb... nem voltam reggel boldog amikor megláttam a vasat a parkolóban :rolleyes: ) Remélem estére azért jobb kedved lett. :lol: Véleményt nem mondok, mert egyrészt ismeritek, másrészt nem akarok a tiszteletbeli klubtagunknak munkát adni ilyenkor. Azért én tudom, hogy szebb lesz mint volt. :blink:
Lomha 8V Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Boldog karácsonyt hülgyek urak !!! (nekem is meg volt ma reggelre az "adag" éjjel a kissebség jeles bátor képviselői (ez több mint valószínű) kifeszítették a kadett bal első lámpáját indexét hűtőrácsát motorháztetejét és elvitték a lámpát indexet no meg a rongálás stb. stb. .... feljelentés ,megtörtént van egy újlenyomat is stb... nem voltam reggel boldog amikor megláttam a vasat a parkolóban :blink: ) Rohadjanak meg a mocskos férgek. Orkok, bazmeg... :rolleyes:
kori Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Mivan Lomha. Azért voltál fenn hajnalban, mert akkor ért véget az éjféli szentmise :rolleyes: Sajnos van pár cigónak E Kadettje Mohácson. Lehet vmelyik összetörte a sajátját. Remélem meglesz ki vitte el.
ivannorbi Elküldve December25, 2009 Szerző Elküldve December25, 2009 Autógyilkosok! Sztem igyunk egy jó forró teát, és bújjunk be a meleg ágyba a meleg lakásban, közben gondoljunk arra, hogy Ivannorbi kockára fagy a nagy büdös pöstön :rolleyes: Ez nagyon aljas hozzászólás volt!!! Még ha a Lomha vagy a Kojak írta volna, de hogy Te! ... :lol: :D De lényeg, hogy túl vagyok rajta, nem volt bukta sem, és itt a tavasz!!! Tegnap este hazafelé volt, ahol +15 fok volt :blink: Most meg az apósék teraszán több, mint 20!!!!!!!
ivannorbi Elküldve December25, 2009 Szerző Elküldve December25, 2009 Ez elég jó programnak hangzik, most indulok egy barátomhoz forralt bort vedelni és közben majd gondolok sokat a kis girnyóra! :rolleyes: Remélem jól bebactál, és másnap kellemes fejfájásban volt részed! :blink:
Lomha 8V Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Mivan Lomha. Azért voltál fenn hajnalban, mert akkor ért véget az éjféli szentmise :rolleyes: Ez magától értetődő... :blink:
Lomha 8V Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Remélem jól bebactál, és másnap kellemes fejfájásban volt részed! :blink: Fejfájásom csak az ilyen lapos hozzászólásoktól van. :rolleyes:
ivannorbi Elküldve December25, 2009 Szerző Elküldve December25, 2009 Fejfájásom csak az ilyen lapos hozzászólásoktól van. :rolleyes: Találkozzunk csak, majd mástól is lesz fejfájásod!
kojakarettenetes Elküldve December25, 2009 Elküldve December25, 2009 Örülök, hogy újra köztünk vagy :D Mediterránosan mondva: vele jött a meleg, akarom mondani a jó idő. :rolleyes: :blink: :lol:
Lomha 8V Elküldve December26, 2009 Elküldve December26, 2009 Mediterránosan mondva: vele jött a meleg, akarom mondani a jó idő. :rolleyes: :blink: :lol: Valóban, én is gyanítom az összefüggést! :D
Alex.79 Elküldve December28, 2009 Elküldve December28, 2009 Sajnos én még min. 1 hétig nem megyek sehova. Visszarakták a fekvőgipszem.
Lomha 8V Elküldve December28, 2009 Elküldve December28, 2009 Sajnos én még min. 1 hétig nem megyek sehova. Visszarakták a fekvőgipszem. Az szívás! Nem baj, ha már kényszerpihenő, próbáld kiélvezni. Vedeld a forralt bort! :rolleyes:
Alex.79 Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Boldog új évet mindenkinek! Legalábbis boldogabbat mit amilyen nekem.
ivannorbi Elküldve December31, 2009 Szerző Elküldve December31, 2009 http://devilll.dyndns.org/blog/file/buek.jpg Jó az új jogsiképed! :rolleyes: :blink: BÚÉK Mindenkinek!!! :lol:
Lomha 8V Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Jó az új jogsiképed! :blink: :lol: BÚÉK Mindenkinek!!! :D Ja, rólad készült tavaly szilveszterkor. :rolleyes:
Tiu Elküldve December31, 2009 Elküldve December31, 2009 Bukócső és pályagumi, angyalkákon tangabugyi. Fék, bal három, szemben árok! Boldog Új Évet Kívánok!
Recommended Posts