Zsorbi Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Én előtte kicsit felmegyek Árpádtetőre megnézem mi a helyzet hó ügyileg, de utána jövök én is plázához! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Hát mi ott leszünk, úgyhogy csöcsre nem fut senki! :rolleyes: Remélem hamar meggyógyulnak a lurkók. Hát ennyi langyer között nehéz is lenne csöcsre futni. :blink: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Én előtte kicsit felmegyek Árpádtetőre megnézem mi a helyzet hó ügyileg, de utána jövök én is plázához! :D Most értünk haza árpádtetőről. Ha holnap csak egy picit is megolvad, akkor este nem lehet rajta menni. Így is voltak tükörjeges részek. Az egész szinte teljesen le van járva. A komlói oldaltól mentünk egészen az orfűi útig. Nagyon jó volt. Főleg, hogy voltak kinnt terepjárósok is. Különben még mindig ásnánk a kadettot. Mondjuk a Fábia még marad egy darabig a gödörben. Kb függőlegesre állították a fák közé. Az egyik terepjárós mondta, hogy szétszakadt a vonószem, amikor próbálták kihúzni. Lesz azért kasznis munka is a kadetton. Küszöbcsere, futóműállítás, eleje egyengetés, padlólemezből púpok eltávolítása, stb. :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Hát ennyi langyer között nehéz is lenne csöcsre futni. :blink: :lol: :D ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Most értünk haza árpádtetőről. Ha holnap csak egy picit is megolvad, akkor este nem lehet rajta menni. Így is voltak tükörjeges részek. Az egész szinte teljesen le van járva. A komlói oldaltól mentünk egészen az orfűi útig. Nagyon jó volt. Főleg, hogy voltak kinnt terepjárósok is. Különben még mindig ásnánk a kadettot. Mondjuk a Fábia még marad egy darabig a gödörben. Kb függőlegesre állították a fák közé. Az egyik terepjárós mondta, hogy szétszakadt a vonószem, amikor próbálták kihúzni. Lesz azért kasznis munka is a kadetton. Küszöbcsere, futóműállítás, eleje egyengetés, padlólemezből púpok eltávolítása, stb. :rolleyes: :blink: :lol: Szóval hoztad a formádat, na! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Szóval hoztad a formádat, na! :rolleyes: Leautóztam tegnap este 320 km-t. Ebből kb 180-190 km volt a főút, a többi havon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsorbi Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Mi kedden tettük be egy zsigulit az árokba. Szerencsére megörökítettem egy belsőnézetes videóval és pár fényképpel! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Mi kedden tettük be egy zsigulit az árokba. Azért nem kár! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Most értünk haza árpádtetőről. Ha holnap csak egy picit is megolvad, akkor este nem lehet rajta menni. Így is voltak tükörjeges részek. Az egész szinte teljesen le van járva. A komlói oldaltól mentünk egészen az orfűi útig. Nagyon jó volt. Főleg, hogy voltak kinnt terepjárósok is. Különben még mindig ásnánk a kadettot. Mondjuk a Fábia még marad egy darabig a gödörben. Kb függőlegesre állították a fák közé. Az egyik terepjárós mondta, hogy szétszakadt a vonószem, amikor próbálták kihúzni. Lesz azért kasznis munka is a kadetton. Küszöbcsere, futóműállítás, eleje egyengetés, padlólemezből púpok eltávolítása, stb. :rolleyes: :blink: :lol: melózhatsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Zsolti. Nincs véletlenül elfekvőben egy felesleges külső hőmérséklet mérő Opelhez? A Rekordban van fedélzeti, de sajnos hiányzik a hőm.jeladó. Az Omiét már rápróbáltam, és jó volt hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Mi kedden tettük be egy zsigulit az árokba. Szerencsére megörökítettem egy belsőnézetes videóval és pár fényképpel! :rolleyes: Kép, video link??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 melózhatsz :rolleyes: Tegnap is fogtam egy árkot elég jó tempóból eldobbantva. Jobb hátsó sarok bánja. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsorbi Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Nem tudtam sajnos felrakni gépre a telefonomról, mert nincs adatkábelem...a kártyaolvasóm meg elszállt! Ha sikerül végre leszedni akkor feldobom valahova a későbbiekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Autógyilkosok! Sztem igyunk egy jó forró teát, és bújjunk be a meleg ágyba a meleg lakásban, közben gondoljunk arra, hogy Ivannorbi kockára fagy a nagy büdös pöstön :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Zsolti. Nincs véletlenül elfekvőben egy felesleges külső hőmérséklet mérő Opelhez? A Rekordban van fedélzeti, de sajnos hiányzik a hőm.jeladó. Az Omiét már rápróbáltam, és jó volt hozzá. sajna nincsen vagy ha volna is annyira kicsi hogy tutti nem találnám :rolleyes: de újat tudok nem sok pénzér :blink: nem emlékszek pontosan de 3e kb. ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Vazzeg. Sanyi mikor törte el a lábát? Most olvastam a ziwiwen, hogy majd kap járógipszet a bokájára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Vazzeg. Sanyi mikor törte el a lábát? Most olvastam a ziwiwen, hogy majd kap járógipszet a bokájára. Ki az a Sanyi???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ki az a Sanyi???? :rolleyes: Alex79. B Vectra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 19.-én sikerült. Rosszul léptem reccsent egyet és kész. Már kaptam is a fekvő gipszet. De nem sokat fekszek mert nem bírom ki mozgás nélkül. Külboka törés + valami repedt is. 28.-ától minimum január végéig járógipsz de vezetni sajnos azzal se tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Kitartás. Legalább garázst nem kell csinálnod :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Autógyilkosok! Sztem igyunk egy jó forró teát, és bújjunk be a meleg ágyba a meleg lakásban, közben gondoljunk arra, hogy Ivannorbi kockára fagy a nagy büdös pöstön :rolleyes: Ez elég jó programnak hangzik, most indulok egy barátomhoz forralt bort vedelni és közben majd gondolok sokat a kis girnyóra! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 19.-én sikerült. Rosszul léptem reccsent egyet és kész. Már kaptam is a fekvő gipszet. De nem sokat fekszek mert nem bírom ki mozgás nélkül. Külboka törés + valami repedt is. 28.-ától minimum január végéig járógipsz de vezetni sajnos azzal se tudok. Az nem jó dolog! Kitartás, a januári talin ott kell lenned! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 19.-én sikerült. Rosszul léptem reccsent egyet és kész. Már kaptam is a fekvő gipszet. De nem sokat fekszek mert nem bírom ki mozgás nélkül. Külboka törés + valami repedt is. 28.-ától minimum január végéig járógipsz de vezetni sajnos azzal se tudok. Mielőbbi gyógyulást. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Alex nak innét is jobbulást ! :rolleyes: kitartás és ne viszkessen ! :lol: sz nem jó .... Forralt bort iszom én is napok óta ! most kicsit többet forraltam :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Köszi mindenkinek! Januárban már járógipszem lesz,ha valaki elvisz meg hazahoz akkor tudok menni. Gipszben érdekes lenne vezetni. :rolleyes: Csak a vizet kell majd kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts