Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Ha még csak felnit vág gallyra az ember, az a jobbik eset!

Tavaly végig nyári gumival nyomtam, nem volt problémás egyáltalán de idén azért veszek téli gumit! :lol:

Alapesetben nálam se volt még gond a hóval (kopp-kopp), csak a parkolós baromkodásoknál fordult elő egy-két kisebb padkázás... :huh:

Megosztás:

Ha még csak felnit vág gallyra az ember, az a jobbik eset!

Ez azért erősen függ attól, hogy milyen felniről is van szó. Egyik haver tavaly leoffolta az 1 hónapos 5-ös BMW téli kerekét és majdnem infarktust kapott mikor megtudta, hogy mennyibe kerül egy másik. :huh:

Megosztás:

Hétvégére már nagyon mondja a kaki időt. Muszáj lesz. Én is azért nem cseréltem, mert kukásak az első gumiaim, és maxra kihasználtam, mert tavaszra másikakat kell felrakni. Csütörtökön pedig az automata váltót szedem le és lendkereket cserélek a Rekordon. Már csak babut kell rábeszélni, hogy ráérjen és segítsen.

Megosztás:

Hétvégére már nagyon mondja a kaki időt. Muszáj lesz. Én is azért nem cseréltem, mert kukásak az első gumiaim, és maxra kihasználtam, mert tavaszra másikakat kell felrakni. Csütörtökön pedig az automata váltót szedem le és lendkereket cserélek a Rekordon. Már csak babut kell rábeszélni, hogy ráérjen és segítsen.

Akkor Neked is lesznek jáccós gumijaid? :lol: :huh: :lol:

Megosztás:

Urak!

Kis segítséget kérek, 2 felnit gumistul szeretnék Kojaktól Pestre juttatni.

18.-án valamelyikőtök át tudná tőle venni, és 25.-e után átadni a Pestre jövős emberemnek?

Nagyon megköszönném!

üdv:

egykuty

A kérdéses időszakban én sajnos nem leszek Pécsen :huh:

Viszont ha jövő szerdáig el tudod juttatni Pécsre az árut, akkor csütörtökön fel tudnám vinni Pestre.

Megosztás:

Norbi. Hiányozni fogsz :rolleyes: Ott a pont Lomhánál. Csak sajnos úgy néz ki, nem tudunk mi sem menni, mert Dana tegnap du-ra belázasodott, Anna pedig estére. Látszik hogy uncsitesók. Így nem hinném, hogy Ani vagy Babu otthagynák bárhol is a lurkókat. De még tárgyalok kicsit az ügyben, hátha puhíthatók :blink:

Megosztás:

Norbi. Hiányozni fogsz :rolleyes: Ott a pont Lomhánál. Csak sajnos úgy néz ki, nem tudunk mi sem menni, mert Dana tegnap du-ra belázasodott, Anna pedig estére. Látszik hogy uncsitesók. Így nem hinném, hogy Ani vagy Babu otthagynák bárhol is a lurkókat. De még tárgyalok kicsit az ügyben, hátha puhíthatók :blink:

Hát mi ott leszünk, úgyhogy csöcsre nem fut senki! :lol: Remélem hamar meggyógyulnak a lurkók.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.