ivannorbi Elküldve December7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2009 Ha még csak felnit vág gallyra az ember, az a jobbik eset! Tavaly végig nyári gumival nyomtam, nem volt problémás egyáltalán de idén azért veszek téli gumit! :lol: Alapesetben nálam se volt még gond a hóval (kopp-kopp), csak a parkolós baromkodásoknál fordult elő egy-két kisebb padkázás... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 évekig jó volt de mostanra valami történt vele . :huh: Lejárt a mandátuma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Hogy be lehessen varrni az összes zsebünket. :lol: :D Nem mintha kellene... :huh: Ja! Nem mintha lenne mit belevarrni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Ha még csak felnit vág gallyra az ember, az a jobbik eset! Ez azért erősen függ attól, hogy milyen felniről is van szó. Egyik haver tavaly leoffolta az 1 hónapos 5-ös BMW téli kerekét és majdnem infarktust kapott mikor megtudta, hogy mennyibe kerül egy másik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Alapesetben nálam se volt még gond a hóval (kopp-kopp), csak a parkolós baromkodásoknál fordult elő egy-két kisebb padkázás... :huh: Az nem a téli gumi hiánya, hanem a balfa**ság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2009 Az nem a téli gumi hiánya, hanem a balfa**ság! :lol: Én nem is fogtam a téligumi hiányára, főleg mivel a "téligumi-teszt" során történtek a balesetek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Én nem is fogtam a téligumi hiányára, főleg mivel a "téligumi-teszt" során történtek a balesetek... :huh: Na szép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2009 Na szép! :lol: Mindenki hibázhat... :huh: No de ennyit... :lol: Mondjuk inkább "játék" közben a parkolóban, mint a mecseki szerpentinen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Én csak holnap rakom fel a Rekordra a télikerekeket. Remélem hétvégén már lehet is állatkodni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2009 Én csak holnap rakom fel a Rekordra a télikerekeket. Remélem hétvégén már lehet is állatkodni :lol: Még én is a Kecsón leamortizált nyárigumikkal járok :huh: Most már tényleg itt az ideje a cserének. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Hétvégére már nagyon mondja a kaki időt. Muszáj lesz. Én is azért nem cseréltem, mert kukásak az első gumiaim, és maxra kihasználtam, mert tavaszra másikakat kell felrakni. Csütörtökön pedig az automata váltót szedem le és lendkereket cserélek a Rekordon. Már csak babut kell rábeszélni, hogy ráérjen és segítsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2009 Hétvégére már nagyon mondja a kaki időt. Muszáj lesz. Én is azért nem cseréltem, mert kukásak az első gumiaim, és maxra kihasználtam, mert tavaszra másikakat kell felrakni. Csütörtökön pedig az automata váltót szedem le és lendkereket cserélek a Rekordon. Már csak babut kell rábeszélni, hogy ráérjen és segítsen. Akkor Neked is lesznek jáccós gumijaid? :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Már csak babut kell rábeszélni, hogy ráérjen és segítsen. Na, pont azt a munkakerülőt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Urak! Kis segítséget kérek, 2 felnit gumistul szeretnék Kojaktól Pestre juttatni. 18.-án valamelyikőtök át tudná tőle venni, és 25.-e után átadni a Pestre jövős emberemnek? Nagyon megköszönném! üdv: egykuty Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2009 Urak! Kis segítséget kérek, 2 felnit gumistul szeretnék Kojaktól Pestre juttatni. 18.-án valamelyikőtök át tudná tőle venni, és 25.-e után átadni a Pestre jövős emberemnek? Nagyon megköszönném! üdv: egykuty A kérdéses időszakban én sajnos nem leszek Pécsen :huh: Viszont ha jövő szerdáig el tudod juttatni Pécsre az árut, akkor csütörtökön fel tudnám vinni Pestre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 ... Viszont ha jövő szerdáig el tudod juttatni Pécsre az árut, akkor csütörtökön fel tudnám vinni Pestre. Köszönöm a lehetőséget, észben tartom, hátha összejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Újabb taggal bővülünk. Már regisztrált és segítek majd neki de ha jön plázához akkor ti jobban el tudjátok magyarázni neki a menetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Reméljük nem jön üres kézzel ilyen hidegben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2009 Újabb taggal bővülünk. Már regisztrált és segítek majd neki de ha jön plázához akkor ti jobban el tudjátok magyarázni neki a menetet. Az exturbós fekete-sárga F Astra-s srác lenne az illető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Az exturbós fekete-sárga F Astra-s srác lenne az illető? Igen. Mire gondoltatok hogy remélitek nem jön üres kézzel? Mert szólok neki ha gondoljátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Igen. Mire gondoltatok hogy remélitek nem jön üres kézzel? Mert szólok neki ha gondoljátok. Szerintem az Elnök Úr arra gondolt, hogy hozhatna valami melegítő italt, de nem hiszem, hogy komolyan gondolta. Egy vámosnak nincsenek pia gondjai soha... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2009 Na, akkor csá fiúkák! Irány a Nagyfalu! :rolleyes: Kellemes ünnepeket Mindenkinek! Aztán pénteken jól bújjatok össze, nehogy megfázzatok! :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Na, akkor csá fiúkák! Irány a Nagyfalu! :rolleyes: Kellemes ünnepeket Mindenkinek! Aztán pénteken jól bújjatok össze, nehogy megfázzatok! :lol: :D Most, hogy nem leszel ott, nem lesz semmiféle összebújás! És nélküled meleg sem lesz sajnos... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Norbi. Hiányozni fogsz :rolleyes: Ott a pont Lomhánál. Csak sajnos úgy néz ki, nem tudunk mi sem menni, mert Dana tegnap du-ra belázasodott, Anna pedig estére. Látszik hogy uncsitesók. Így nem hinném, hogy Ani vagy Babu otthagynák bárhol is a lurkókat. De még tárgyalok kicsit az ügyben, hátha puhíthatók :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Norbi. Hiányozni fogsz :rolleyes: Ott a pont Lomhánál. Csak sajnos úgy néz ki, nem tudunk mi sem menni, mert Dana tegnap du-ra belázasodott, Anna pedig estére. Látszik hogy uncsitesók. Így nem hinném, hogy Ani vagy Babu otthagynák bárhol is a lurkókat. De még tárgyalok kicsit az ügyben, hátha puhíthatók :blink: Hát mi ott leszünk, úgyhogy csöcsre nem fut senki! :lol: Remélem hamar meggyógyulnak a lurkók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts