Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Nem tudom, hogy mi megyünk-e talira, merta drága pénzügyőrség szerint jogtalanul kaphatunk pótlékokat, ezért ki sem fizette őket senkinek. Így elég nagy sz@r van a palacsintában :huh: Lehet, hogy egyik szolgálat után nem kéne leadni a stukkert, hanem végre számonkérni a szarházi vezetőinket az elbszott 7 éves tevékenységükről. Ani most mondta, hogy bezárták a kórházban a pszichiátria felét, a zártosztály maradt, mert nincs pénz fenntarani, ráadásul vszinű felvesznek csökkent munkaképességű álláskersőket, mert utánuk elég zsíros támogatás jár. Ehhez azonban az egészségeseket kell előbb kirugni. Egyre jobban utálok itt élni :lol: :lol:

Megosztás:

Csak nem fenyőfa árulás lesz?

Csak de. :lol:

Kedvezmény klubtagoknak?

Valamennyit biztos tudunk engedni a "kiírt" árból, csak az a baj, hogy itt a "Mediterránban" ezt elég nehéz megvalósítani, mivel Pesten árulunk. Baranyában még csak nem is fognak járni a fák. A családom (miénk, szüleim és tesóm) fáit is nekem kell majd elhoznom a hullaszállítóval... Mindegyik meglepetés fa lesz, azaz Barcson összekötözve kiválasztom őket, és majd a felállításkor itthon derül ki, hogy ténylegesen hogy néznek ki.

Amúgy mennyibe fognak idén menni a fák?

Erre mi is kíváncsiak leszünk :huh:. Reméljük a tavalyi áron (ami már évek óta nem igazán változott) el tudjuk majd adni... Az itteni árakat nem ismerem.

Megosztás:

Nem tudom, hogy mi megyünk-e talira, merta drága pénzügyőrség szerint jogtalanul kaphatunk pótlékokat, ezért ki sem fizette őket senkinek. Így elég nagy sz@r van a palacsintában :huh: Lehet, hogy egyik szolgálat után nem kéne leadni a stukkert, hanem végre számonkérni a szarházi vezetőinket az elbszott 7 éves tevékenységükről. Ani most mondta, hogy bezárták a kórházban a pszichiátria felét, a zártosztály maradt, mert nincs pénz fenntarani, ráadásul vszinű felvesznek csökkent munkaképességű álláskersőket, mert utánuk elég zsíros támogatás jár. Ehhez azonban az egészségeseket kell előbb kirugni. Egyre jobban utálok itt élni ;) :lol:

Ehhez nincs mit hozzáfűzni, vagyis van de azt inkább nem írom le. :lol:

... és csodálkoznak, hogy mindenki külföldön keresi a boldogulást. :D

A csökkent munkaképességűeknél nem a támogatás magas, hanem a büntetés ha nem alkalmazzák őket, és ez 2010-től szigorodik. Bár a végeredmény ugyanaz. :angry:

Megosztás:

Nem tudom, hogy mi megyünk-e talira, merta drága pénzügyőrség szerint jogtalanul kaphatunk pótlékokat, ezért ki sem fizette őket senkinek. Így elég nagy sz@r van a palacsintában :huh: Lehet, hogy egyik szolgálat után nem kéne leadni a stukkert, hanem végre számonkérni a szarházi vezetőinket az elbszott 7 éves tevékenységükről. Ani most mondta, hogy bezárták a kórházban a pszichiátria felét, a zártosztály maradt, mert nincs pénz fenntarani, ráadásul vszinű felvesznek csökkent munkaképességű álláskersőket, mert utánuk elég zsíros támogatás jár. Ehhez azonban az egészségeseket kell előbb kirugni. Egyre jobban utálok itt élni :lol: :lol:

Én komolyan gondolkodom rajta, hogy ha végzek a sulival, lelépek valahova. Itt Európában sehova sem akarok menni, mert nem érdekelnek az itteni népek. Viszont vannak ismerősök Los Angeles-ben és Brisbane-ben(Ausztrália), az már jobban érdekelne.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.