Lomha 8V Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 És milyen volt? Mivel mentél? Mostantól majd én járok sofőrrel a talikra! :) :D Olyan volt mint régen. Az Omegával. Nem vagy Te olyan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2009 Na, milyen volt a calitali? Odatalált a Sanyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Na, milyen volt a calitali? Odatalált a Sanyi? Nagyon későn jött, Villányban ért minket utol. Nem sokat voltak velünk sajnos. Este a kempingben nagyon jó volt, sírva röhögtem. Nagyon jó arcok maradtak lent, hatalmasat mulattunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2009 Nagyon későn jött, Villányban ért minket utol. Nem sokat voltak velünk sajnos. Este a kempingben nagyon jó volt, sírva röhögtem. Nagyon jó arcok maradtak lent, hatalmasat mulattunk. :) Kivel volt a Sanyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Kivel volt a Sanyi? :D Egy párocskával. Fiatalabbaknak tűntek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :) Jó ötlet :) És hol kezdtetek el szervezkedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :) Nem a közhelyezés miatt, de lehetne a pláza parkoló. Ott úgyis mindig sok az autó péntekenként. Után meg lehetne menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nem a közhelyezés miatt, de lehetne a pláza parkoló. Ott úgyis mindig sok az autó péntekenként. Után meg lehetne menni... Ahhoz lenne eszed, mi?! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ahhoz lenne eszed, mi?! :) :) Nem nem. Nem a roma kur..vákra gondolok a körforgónál. Sőt, nem is Lomha szeretődre vágyom. Az illegálra gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :) A novemberiről sajnos lemaradunk, de majd talán a következőn. :D Amúgy tényleg jó ötlet. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Jó ötlet :) És hol kezdtetek el szervezkedni? A Calibra találkozón fektettük le az alapköveket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nem a közhelyezés miatt, de lehetne a pláza parkoló. Ott úgyis mindig sok az autó péntekenként. Után meg lehetne menni... Nem közhely, mi is erre gondoltunk. A versenyre meg mindenki a vérmérséklete szerint megy ki. De szurkolni biztos megyünk ha Te mész! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Annyit szeretnék még mondani, hogy senki ne számítson mittoménmilyen talira. Havi egyszer egy pár órás kis összejövetel este. Azért este, mert napközben meló, suli stb. Olyan mint a Lurdy tali Pesten, csak nem hetente, hanem havonta. És valószínűleg szabadtéri, úgyhogy a fázósok készüljenek fel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Tényleg jó ötlet. pláne, ah nem mindig ugyanaz a két-három ember lenne ott. Ha belefér a költségvetésbe, akkor mi is jövünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Hali mindenkinek! Ebben én is benne vagyok! :) Norbi szólj ha adjam majd a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ezentúl minden hónapban egyszer mini Opel tali lesz Pécsen. Én és mirage kori kezdtünk szervezkedni és sokan érdeklődnek a dolog iránt. Úgy néz ki, hogy az első november 13.-án lenne. Akit érdekel, az szóljon. Elsőre találkoznánk a plázánál, aztán meglátjuk mi lesz belőle. Amúgy ez péntek 13. :) Másnap meg MOTE évzáró egy kis szlalommal fűszerezve Kecskeméten. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 http://www.hallgatokaradioert.com/tiltakozok.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2009 Hali mindenkinek! Ebben én is benne vagyok! :) Norbi szólj ha adjam majd a pénzt. Ha megkaptad a cuccot, akkor adhatod. Mármint, ha azt szeretnéd, hogy én utaljak. Még nem fizettem semmit. A pontos árat még nem tudom (a postaköltség miatt). Rákérdezek, aztán valamelyik reggel beugrok a melóhelyedre a pénzért. Ui: Na, van már Net-ed? Bár láttam, hogy az iwiw-en azért eddig is megfordultál 1-2-szer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2009 Nem nem. Nem a roma kur..vákra gondolok a körforgónál. Sőt, nem is Lomha szeretődre vágyom. Az illegálra gondoltam. Most kivételesen semmi szennyes dologra nem gondoltam, csak a gyorsulásra. Rossz az, aki rosszra gondol... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Ha megkaptad a cuccot, akkor adhatod. Mármint, ha azt szeretnéd, hogy én utaljak. Még nem fizettem semmit. A pontos árat még nem tudom (a postaköltség miatt). Rákérdezek, aztán valamelyik reggel beugrok a melóhelyedre a pénzért. Ui: Na, van már Net-ed? Bár láttam, hogy az iwiw-en azért eddig is megfordultál 1-2-szer. :) Oké. De mondtam multkor h már van csak még szarakodik. Eddig is csak nézegettem néha a haveroktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 miragekori heppi börzdéjt kívánunk.Brezsy,Meli Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2009 Csatlakozom. Boldog szülinapot "Caibrás" Kori! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Én már éjfél után 1 perccel felköszöntöttem, aztán megittuk a századik boroskólánkat is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Boldog Születésnapot druszám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts