Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

A pofámban egy fog mínusz, a pénztárcámban meg 15K mínusz :lol:

De élek és virulok! :D

Az a foghúzós videó sem rossz! :) :) :D Valamivel gyorsabbak voltak az alkeszok, mint a fogorvos. No, meg jóval olcsóbbak is. Bár egy bölcsességfoggal nem tudom mit kezdenének?

15000ft egy húzás??? :) az nekem egy tank benyó... a fogadtat meg odaadják a Gyurtsány Fecának mert ha ígyfolytatja nemsoká nem marad neki :lol: :lol:

Megosztás:

15000ft egy húzás??? :) az nekem egy tank benyó... a fogadtat meg odaadják a Gyurtsány Fecának mert ha ígyfolytatja nemsoká nem marad neki :) :)

Szerintem a bölcsességfog nem a normál kategóriájú húzások közé tartozik, de az tény, hogy nem egy olcsó fogorvosnál (szájsebésznél) voltam. Viszont cserébe pikk-pakk ment, amikor fogta a tűt és cérnát, kérdeztem, hogy már kint is van?!

Megosztás:

A pofámban egy fog mínusz, a pénztárcámban meg 15K mínusz :D

De élek és virulok! :lol:

Az a foghúzós videó sem rossz! :) :) :) Valamivel gyorsabbak voltak az alkeszok, mint a fogorvos. No, meg jóval olcsóbbak is. Bár egy bölcsességfoggal nem tudom mit kezdenének?

Tényleg elég drága volt, de legalább gyorsan megvolt, az is valami. :lol:

Megosztás:

Norbi kellene valami szentbeszéd Nevek mikor hol miylen hangulatban hogymentünk haza vagy hosem :) valami kis dumcsit összetudsz dobni??:) A nevek nemgond ilyesmi mert látom oklevélen de még is böffentsél valamit PLS köszi :D :)

Párunk neve nem volt rajta, csak az alapítóké.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.