Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 :) Szal vannak itt fogorvosok is?? :) Klubbon belüli fogászat :D akkor ez nem is fáj annyira :) Hát a fogorvostól messze vagyok, de a csípőfogót profin kezelem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Megyünk a Kojak-hoz nyulat enni, és kecskét kergetni féltéglával. :) :) :) Volt kirántott asztalfiók is. :D Kojak ??? A nyulak sajnos most elfogytak, de kb 2 hónap és lesznek megint. Kaposváron mondjuk HAM-Piz. Jó hely, nem agyatlanul drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ööööö. Nekem a logora azt mondja, hogy probléma az oldal betöltése közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nekem tegnap tört ki a difi fölött a váltóházam minden előjel nélkűl. Kb.60-nál. uhh... kitört a váltóházból is? vazze, akkor én még örüljek, hogy "csak" a difi bolygóművéből távozó fogak csak a belső részeket tették tönkre az ősszel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Tényleg, nekem miért nem rakja ki a képem?Az már tagsághoz kötött?Jövőhéten megyek és megszánom a MOTE-t egy 5000-el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Tényleg, nekem miért nem rakja ki a képem?Az már tagsághoz kötött?Jövőhéten megyek és megszánom a MOTE-t egy 5000-el! :) avatar-nak töltötted fel, vagy személyes fotónak? Előbbinek kéne, és akkor itt oldalt megjelenne a neved alatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Kell ez neked? :) :) Hú ez kemény.....:) igen.... ez kedvenc.... a végén egy kis esztétkia ellenörzés : "Nézz ide vigyorogjál" :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 avatar-nak töltötted fel, vagy személyes fotónak? Előbbinek kéne, és akkor itt oldalt megjelenne a neved alatt. :) Köszi, igazad volt, én qrtam el.Aki ismer, ezen meg sem lepődik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hát a fogorvostól messze vagyok, de a csípőfogót profin kezelem! :) Ha nemfáj akkó hozzádmék húzatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 ....én qrtam el wehehehe na ezzel nem csak te vagy így :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ha nemfáj akkó hozzádmék húzatni :) Ha nem gáz, hogy esetleg az állkapcsodból is kiemelek egy darabot, akkor nyugodtan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ha nem gáz, hogy esetleg az állkapcsodból is kiemelek egy darabot, akkor nyugodtan! :) Majd pótoljuk :) de bizti ocsóé csinálod klubbon belül :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 A pofámban egy fog mínusz, a pénztárcámban meg 15K mínusz :D De élek és virulok! :lol: Az a foghúzós videó sem rossz! :) :) :) Valamivel gyorsabbak voltak az alkeszok, mint a fogorvos. No, meg jóval olcsóbbak is. Bár egy bölcsességfoggal nem tudom mit kezdenének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 A pofámban egy fog mínusz, a pénztárcámban meg 15K mínusz :lol: De élek és virulok! :D Az a foghúzós videó sem rossz! :) :) :D Valamivel gyorsabbak voltak az alkeszok, mint a fogorvos. No, meg jóval olcsóbbak is. Bár egy bölcsességfoggal nem tudom mit kezdenének? 15000ft egy húzás??? :) az nekem egy tank benyó... a fogadtat meg odaadják a Gyurtsány Fecának mert ha ígyfolytatja nemsoká nem marad neki :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 15000ft egy húzás??? :) az nekem egy tank benyó... a fogadtat meg odaadják a Gyurtsány Fecának mert ha ígyfolytatja nemsoká nem marad neki :) :) Szerintem a bölcsességfog nem a normál kategóriájú húzások közé tartozik, de az tény, hogy nem egy olcsó fogorvosnál (szájsebésznél) voltam. Viszont cserébe pikk-pakk ment, amikor fogta a tűt és cérnát, kérdeztem, hogy már kint is van?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Majd pótoljuk :) de bizti ocsóé csinálod klubbon belül :) :) :D Neked mint első kuncsaftnak, tök ingyen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 A pofámban egy fog mínusz, a pénztárcámban meg 15K mínusz :D De élek és virulok! :lol: Az a foghúzós videó sem rossz! :) :) :) Valamivel gyorsabbak voltak az alkeszok, mint a fogorvos. No, meg jóval olcsóbbak is. Bár egy bölcsességfoggal nem tudom mit kezdenének? Tényleg elég drága volt, de legalább gyorsan megvolt, az is valami. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Tényleg elég drága volt, de legalább gyorsan megvolt, az is valami. :) 30%-ot visszakapok az adómból, úgyhogy az majd csökkenti egy kicsit az összeget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Norbi kellene valami szentbeszéd Nevek mikor hol miylen hangulatban hogymentünk haza vagy hosem :) valami kis dumcsit összetudsz dobni??:) A nevek nemgond ilyesmi mert látom oklevélen de még is böffentsél valamit PLS köszi :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 30%-ot visszakapok az adómból, úgyhogy az majd csökkenti egy kicsit az összeget. Akkor legalább egy negyed tank lesz belőle! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ok! Megpróbálok írni egy kisebb történetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ok! Megpróbálok írni egy kisebb történetet. Oké várom a képek már kintvannak :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Akkor legalább egy negyed tank lesz belőle! :) :) na igen az éltető benya :D Mikor megvettema kocsit abban ahónapban 40 et tankoltam el kb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Akkor legalább egy negyed tank lesz belőle! :) Hát, nekem ez a fog egy tank naftámba kerül, mire minden a helyére kerül. Egy fél tanknyit visszakapok, igaz, csak jövőre :) Azért tök szar érzés, hogy egy ép foggal kevesebb van a pofámban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Norbi kellene valami szentbeszéd Nevek mikor hol miylen hangulatban hogymentünk haza vagy hosem :) valami kis dumcsit összetudsz dobni??:) A nevek nemgond ilyesmi mert látom oklevélen de még is böffentsél valamit PLS köszi :D :) Párunk neve nem volt rajta, csak az alapítóké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts