kori Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2009 :rolleyes: Ezek után lehet, hogy mégis lógsz 600 Ft-tal!!! <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Ti kis vicces :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ma meglátogatott opelzsolti, eltöltöttünk pár órát Harkányban. Jót beszélgettünk ismét, kösz, hogy benéztél Zsolti! :rolleyes: Ja és még valami! Örömmel jelentem be, hogy a mai nappal a 2év, 2 hónapos eltiltásom lejárt! Hétfőn átvehetem a jogosítványomat az okmányirodában! <_< :D -_- B) :D :D ;) :lol: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ma meglátogatott opelzsolti, eltöltöttünk pár órát Harkányban. Jót beszélgettünk ismét, kösz, hogy benéztél Zsolti! :rolleyes: Ja és még valami! Örömmel jelentem be, hogy a mai nappal a 2év, 2 hónapos eltiltásom lejárt! Hétfőn átvehetem a jogosítványomat az okmányirodában! B) :D :D ;) :lol: :D :D ;) ;) ;) ;) Akkor hétfőig okosan a motorozással. <_< B) Aztán vigyázni arra a papírdarabra (kártyára) ! :P Kék T betűt vegyünk az Opelre? :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Akkor hétfőig okosan a motorozással. :rolleyes: :D Aztán vigyázni arra a papírdarabra (kártyára) ! :D Kék T betűt vegyünk az Opelre? ;) :D <_< A motorozásra nem lesz gond, mert azt hiszem a robogóm feladta a harcot. Nekiállok szétszedni valamikor, már rég meg kellett volna csinálni. Csak nem akartam pont nyáron kiejteni az egyetlen közlekedési eszközömet. B) Fekete alapon piros T betűt kérek, mer' én kemény vagyok! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október4, 2009 Fekete alapon piros T betűt kérek, mer' én kemény vagyok! :rolleyes: Inkább világoskék alapon rózsaszínt :D <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Inkább világoskék alapon rózsaszínt <_< :rolleyes: :D Nem neked veszem. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Nagyon grat a kitartásért. Erre tényleg kell tartani egy ereszd el a hajam bulit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Ma meglátogatott opelzsolti, eltöltöttünk pár órát Harkányban. Jót beszélgettünk ismét, kösz, hogy benéztél Zsolti! :rolleyes: Ja és még valami! Örömmel jelentem be, hogy a mai nappal a 2év, 2 hónapos eltiltásom lejárt! Hétfőn átvehetem a jogosítványomat az okmányirodában! -_- B) :D :D ;) :lol: :D :D ;) ;) ;) hát megünepeltük gyakorlatilag ittunk egy kávét, meg egy kólát ;) B) jó hely az a Harkány na <_< majd máskor is benézek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október4, 2009 Nem neked veszem. <_< Nekem egy fekete alapon fekete lenne jó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Nekem egy fekete alapon fekete lenne jó :rolleyes: Azt legalább nem tudod összekormolni. <_< :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2009 Azt legalább nem tudod összekormolni. <_< :D -_- B) Mé ne tudnám? :rolleyes: Csak nem láccik! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Azt legalább nem tudod összekormolni. :rolleyes: <_< :D -_- Olyan nem létezik, amit Ő nem tud összekormolni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 zajlik az élet látom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Mindenki fát gyűjt, a hirtelen jött hidegre való tekintettel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2009 Mindenki fát gyűjt, a hirtelen jött hidegre való tekintettel :) Vagy pénzt a PÉTÁV-os számlára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Azért Gordi csak beadta a derekát a csökkentett távhő áfának. Jó lenne, ha a gáz és a fa áfáját is csökkentené :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2009 Azért Gordi csak beadta a derekát a csökkentett távhő áfának. Jó lenne, ha a gáz és a fa áfáját is csökkentené :) Ja, lehet, hogy nem is költözünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 A legjobb meg az lenne, ha elmenne a jó "+%/%=(=/()=%/!+%+"!"'§"+!!/=((=%/+!%"+!'"+'"§""!"+%+!/%!/+!/!+%"+!"+§'§'"'"§'"'"+'"+%!%==()(" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2009 Mi van? Elgurult a gyógyszered? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Mi van? Elgurult a gyógyszered? :D :D :D Már rég. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2009 Na, és hány kilométert autóztál az új jogsiddal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Na, és hány kilométert autóztál az új jogsiddal? :D Majdnem 1100-at. És a jogsim a régi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2009 Majdnem 1100-at. És a jogsim a régi. :D És milyen volt? Mivel mentél? Mostantól majd én járok sofőrrel a talikra! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts