Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Én előnyben vagyok, mert az én Zasszonykám fogorvosnak tanul, nekem occsób lesz a fogászati (szájsebészeti) kezelés :lol:

Nekem sem került eddig semmibe. :lol:

Én mondtam, hogy ne engedd olyan közel magadhoz azt a néger srácot! Látod-látod, nem hitted el, hogy nekik nagyon nagy... :lol:

Miről beszélsz tisztelt másként gondolkodó barátom? Itt nem igazán láttam még negroidokat. Ami nem azt jelenti, hogy nincsenek, csak nem szoktam velük találkozni. :lol:

Megosztás:

Miről beszélsz tisztelt másként gondolkodó barátom? Itt nem igazán láttam még negroidokat. Ami nem azt jelenti, hogy nincsenek, csak nem szoktam velük találkozni. :lol:

Nem kell a duma, a múltkor keresett téged valami verőlegény, mert még mindig nem fizetted ki a tartozásod a Kék Osztrigában. :lol:

Megosztás:

Szép is lenne. :lol:

Nem, szombat óta fáj a bölcsességfogam. Most is csak gyógyszert adtak a gyulladásra, és majd csütörtökön lessz kivésve.

A legjobb mikor azokkal a mini facsavar kinézetű izékkel idegelik! Akármennyi érzéstelenítő van benned, azt megérzed. Olyan kellemes mint sajtreszelővel recskázni! :lol:

Megosztás:

Nem kell a duma, a múltkor keresett téged valami verőlegény, mert még mindig nem fizetted ki a tartozásod a Kék Osztrigában. :lol:

Miről beszélsz? Kék osztriga? Mi az? Nem is járok más műintézménybe a Pezo-n kívül. Bár legutóbb nem volt nyitva, ezért mentünk a Corvin presszóba. Ami amúgy is itt van Győrben. Pécs környékén már nagyon rég nem voltam.

De gyere csak le Kecsóra, kapsz ezért a beszólogatásért. :lol:

Megosztás:

Karcsi: Kitartás!

Kezd hatni a cataflan, most már jobb egy picit. :P

A legjobb mikor azokkal a mini facsavar kinézetű izékkel idegelik! Akármennyi érzéstelenítő van benned, azt megérzed. Olyan kellemes mint sajtreszelővel recskázni! :lol:

De nagyon tudod. Tapasztalat? :lol:

Na, nálatok sem kérek sajtos tejfölös tésztát! :D

:lol: :lol:

Megosztás:

Ránézésre látszik, hogy Nálad sincs minden rendben nyaktól fölfelé! :lol:

www.nyasgem.hu :lol:

vicces, mert régen azt mondták, milyen jó, még fogkezdemény sincs, nem is lesz bölcsesség. elmentem egy hónapja h fáj a hátsó lehet likas. hátizé, inkább röntgenezzük meg...vót meglepi :lol: 0helyett 4db

Megosztás:

www.nyasgem.hu :lol:

vicces, mert régen azt mondták, milyen jó, még fogkezdemény sincs, nem is lesz bölcsesség. elmentem egy hónapja h fáj a hátsó lehet likas. hátizé, inkább röntgenezzük meg...vót meglepi :lol: 0helyett 4db

Akkor készítheted a sajtreszelőt, hogy szokjad az érzést! :lol:

Megosztás:

jobbulást....nekem is ki kell hamarosan kapni 2dbot mert merőlegesen nő a másik fogra :lol: :lol:

Ha jól eml, akkor a Macskajajban volt egy ilyen jelenet, amikor az öreg cgány meséli az unokájának, hogy garga piticsnek milyen fogai vannak, és ott is hasonlót mutat, mint a te fogaid növése :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.