hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Sejtettem, hogy nem fog menni két találkozó közvetlen egymás után, így iskolakezdés idején, csak láttam, hogy benéztél ide, és gondoltam beszólok egy kicsit :lol: ... Neszójábe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Neszójábe! :lol: Én előnyben vagyok, mert az én Zasszonykám fogorvosnak tanul, nekem occsób lesz a fogászati (szájsebészeti) kezelés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 .... Ha már a beszólásnál tartunk: Ugye-ugye! Nem kéne beszóni otthon a ház Úrnőjének! :lol: Amúgy: Jobbulást! Szép is lenne. :lol: Nem, szombat óta fáj a bölcsességfogam. Most is csak gyógyszert adtak a gyulladásra, és majd csütörtökön lessz kivésve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 ...most jöttem meg nemrég a szájsebészetről, és fájok... Én mondtam, hogy ne engedd olyan közel magadhoz azt a néger srácot! Látod-látod, nem hitted el, hogy nekik nagyon nagy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Én előnyben vagyok, mert az én Zasszonykám fogorvosnak tanul, nekem occsób lesz a fogászati (szájsebészeti) kezelés :lol: Még jó, hogy van egy normális felnőtt is a családban. Szép lenne, ha Ő is ilyen erdész-informatikus lenne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Én előnyben vagyok, mert az én Zasszonykám fogorvosnak tanul, nekem occsób lesz a fogászati (szájsebészeti) kezelés :lol: Nekem sem került eddig semmibe. :lol: Én mondtam, hogy ne engedd olyan közel magadhoz azt a néger srácot! Látod-látod, nem hitted el, hogy nekik nagyon nagy... :lol: Miről beszélsz tisztelt másként gondolkodó barátom? Itt nem igazán láttam még negroidokat. Ami nem azt jelenti, hogy nincsenek, csak nem szoktam velük találkozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Miről beszélsz tisztelt másként gondolkodó barátom? Itt nem igazán láttam még negroidokat. Ami nem azt jelenti, hogy nincsenek, csak nem szoktam velük találkozni. :lol: Nem kell a duma, a múltkor keresett téged valami verőlegény, mert még mindig nem fizetted ki a tartozásod a Kék Osztrigában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Karcsi: Kitartás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Szép is lenne. :lol: Nem, szombat óta fáj a bölcsességfogam. Most is csak gyógyszert adtak a gyulladásra, és majd csütörtökön lessz kivésve. A legjobb mikor azokkal a mini facsavar kinézetű izékkel idegelik! Akármennyi érzéstelenítő van benned, azt megérzed. Olyan kellemes mint sajtreszelővel recskázni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 A legjobb mikor azokkal a mini facsavar kinézetű izékkel idegelik! Akármennyi érzéstelenítő van benned, azt megérzed. Olyan kellemes mint sajtreszelővel recskázni! :lol: Na, nálatok sem kérek sajtos tejfölös tésztát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Nem kell a duma, a múltkor keresett téged valami verőlegény, mert még mindig nem fizetted ki a tartozásod a Kék Osztrigában. :lol: Miről beszélsz? Kék osztriga? Mi az? Nem is járok más műintézménybe a Pezo-n kívül. Bár legutóbb nem volt nyitva, ezért mentünk a Corvin presszóba. Ami amúgy is itt van Győrben. Pécs környékén már nagyon rég nem voltam. De gyere csak le Kecsóra, kapsz ezért a beszólogatásért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Karcsi: Kitartás! Kezd hatni a cataflan, most már jobb egy picit. :P A legjobb mikor azokkal a mini facsavar kinézetű izékkel idegelik! Akármennyi érzéstelenítő van benned, azt megérzed. Olyan kellemes mint sajtreszelővel recskázni! :lol: De nagyon tudod. Tapasztalat? :lol: Na, nálatok sem kérek sajtos tejfölös tésztát! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Szép is lenne. :lol: Nem, szombat óta fáj a bölcsességfogam. Most is csak gyógyszert adtak a gyulladásra, és majd csütörtökön lessz kivésve. jobbulást....nekem is ki kell hamarosan kapni 2dbot mert merőlegesen nő a másik fogra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 jobbulást....nekem is ki kell hamarosan kapni 2dbot mert merőlegesen nő a másik fogra :lol: :lol: Ránézésre látszik, hogy Nálad sincs minden rendben nyaktól fölfelé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 jobbulást....nekem is ki kell hamarosan kapni 2dbot mert merőlegesen nő a másik fogra :lol: :lol: THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ránézésre látszik, hogy Nálad sincs minden rendben nyaktól fölfelé! :lol: www.nyasgem.hu :lol: vicces, mert régen azt mondták, milyen jó, még fogkezdemény sincs, nem is lesz bölcsesség. elmentem egy hónapja h fáj a hátsó lehet likas. hátizé, inkább röntgenezzük meg...vót meglepi :lol: 0helyett 4db Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 www.nyasgem.hu :lol: vicces, mert régen azt mondták, milyen jó, még fogkezdemény sincs, nem is lesz bölcsesség. elmentem egy hónapja h fáj a hátsó lehet likas. hátizé, inkább röntgenezzük meg...vót meglepi :lol: 0helyett 4db Akkor készítheted a sajtreszelőt, hogy szokjad az érzést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Akkor készítheted a sajtreszelőt, hogy szokjad az érzést! :lol: tökreszelő nincs? vagy tojásszeletelő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Na, nálatok sem kérek sajtos tejfölös tésztát! :lol: Nem is kapnál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 tökreszelő nincs? vagy tojásszeletelő? :lol: Még nincs, de ha gondolod, fejleszd ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Mi az? .... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 :lol: Költői kérdés volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 tökreszelő nincs? vagy tojásszeletelő? :lol: Mé nem mingyá húsklopfoló, vagy húsdaráló? Vagy nem bírod a fájdalmat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 jobbulást....nekem is ki kell hamarosan kapni 2dbot mert merőlegesen nő a másik fogra :lol: :lol: Ha jól eml, akkor a Macskajajban volt egy ilyen jelenet, amikor az öreg cgány meséli az unokájának, hogy garga piticsnek milyen fogai vannak, és ott is hasonlót mutat, mint a te fogaid növése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Eddig is hányingerem volt a buzifesztiváltól, de ezek után még képen is tudnám köpni az összeset, amelyik kitalálta a felvonulást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts