Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Lecseréltem a robogómat, mert már kissé viseltes volt. Régebben történt, csak elfelejtettem mondani. Most ilyennel csapatom:

Peugeot Looxor

100ccm(persze 50-nek hazudva), 11 lóerő. Ezzel már lehet haladni.

main_Peugeot-Looxor-100.jpg

Az előző tulaj(olasz hölgy a papírok szerint) nagyon siethetett mindig, mert Leo Vince Touring kipufogó van rajta, ami nem olcsó, plusz fém fékcsövek(elöl-hátul tárcsa) meg nagyon pattogós Paioli sportfutómű. Az ülést meg újra kellett huzatnom, mert az elején iszonyatosan ki volt ülve. Szerintem ez a hölgy igen alacsony lehetett, de mellette igen kövér is. :huh:

Megosztás:

Lecseréltem a robogómat, mert már kissé viseltes volt. Régebben történt, csak elfelejtettem mondani. Most ilyennel csapatom:

Peugeot Looxor

Nem csúnya! ^_^

Viszont francia technika! Zsoltit ne kérdezd, hogy mi a véleménye róla! Bár, ez csak egy kávédaráló, talán nem olyan bonyolult szerkezet.

Az ülést meg újra kellett huzatnom, mert az elején iszonyatosan ki volt ülve. Szerintem ez a hölgy igen alacsony lehetett, de mellette igen kövér is. :lol:

Vagy csak szerette az ülés elejéhez dörzsölgetni robogás közben, hogy jobban élvezze a száguldást! :huh:

Megosztás:

Nem csúnya! :huh:

Viszont francia technika! Zsoltit ne kérdezd, hogy mi a véleménye róla! Bár, ez csak egy kávédaráló, talán nem olyan bonyolult szerkezet.

Ááá, nagyon jó kis gép. Sokkal jobb mint az Aprilia volt. És nem csak azért mert jobban megy, minden szempontból sokkal kidolgozottabb, igényesebb az egész összeszerelése. Mindenhol(!) 8.8-as csavarok, elektromos ülésnyitó, immobiliser, félig digit műszerfal. Jó kis gép, csak nagyon nehéz hozzá motorikus és fék alkatrészt szerezni, mivel a 100-ast nem forgalmazták nálunk(minden más ugyanaz mint az 50-esé). Csak blokktartó szilentet kéne hozzá szerezni, mert az már ki van és nagyon rezonál a moci. Csak hát az említett okokból ugye, ez nem is olyan könnyű. De megoldom ezt is valahogy.

Megosztás:

elég csini robogó gépállat ! teccik is ! ^_^ mondjuk a francia tekknikka az szokásosan hagy némi kívánnivalót maga után, de mentségükre ők is úgy "lopták" tehát lehet jó is bőven . meg ha jól körül nézünk pl. autók minőségi tekintetében , akkor láthatjuk hogy a mai "csodák" is egyformán szarok . ergo tökkk mindegy mit veszel , egyformán egy rakás szar :lol:

ez is a CÉL ! :huh:

egyébiránt kinek adnák el sok-sok utólagos szolgáltatást,, ? hm ..... ??

..

Megosztás:

elég csini robogó gépállat ! teccik is ! B) mondjuk a francia tekknikka az szokásosan hagy némi kívánnivalót maga után, de mentségükre ők is úgy "lopták" tehát lehet jó is bőven . meg ha jól körül nézünk pl. autók minőségi tekintetében , akkor láthatjuk hogy a mai "csodák" is egyformán szarok . ergo tökkk mindegy mit veszel , egyformán egy rakás szar :lol:

ez is a CÉL ! :huh:

egyébiránt kinek adnák el sok-sok utólagos szolgáltatást,, ? hm ..... ??

..

Hát nekem nem adnak utólagos szolgáltatást, mert "csináld magad" pályán keringek. ^_^

Megosztás:

A csomitérajtón van a rendszám helye? Azt hittem, az leköltözik a lökösre. Nálunk R5-tel és régi Stiftel dinnyéznek. A Kadettot már arra sem használják :lol:

a KADETT az örök! és a legjobb OPEL! szóval ne is dinnyézenek vele :lol:

(itt mohácson nem is láttam dinnyést a nyáron .lehet hogy mind angliában van már segélyért állnak sorba dikkkk :lol: :lol: )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.