Lomha 8V Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Lecseréltem a robogómat, mert már kissé viseltes volt. Régebben történt, csak elfelejtettem mondani. Most ilyennel csapatom: Peugeot Looxor 100ccm(persze 50-nek hazudva), 11 lóerő. Ezzel már lehet haladni. Az előző tulaj(olasz hölgy a papírok szerint) nagyon siethetett mindig, mert Leo Vince Touring kipufogó van rajta, ami nem olcsó, plusz fém fékcsövek(elöl-hátul tárcsa) meg nagyon pattogós Paioli sportfutómű. Az ülést meg újra kellett huzatnom, mert az elején iszonyatosan ki volt ülve. Szerintem ez a hölgy igen alacsony lehetett, de mellette igen kövér is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Lecseréltem a robogómat, mert már kissé viseltes volt. Régebben történt, csak elfelejtettem mondani. Most ilyennel csapatom: Peugeot Looxor Nem csúnya! ^_^ Viszont francia technika! Zsoltit ne kérdezd, hogy mi a véleménye róla! Bár, ez csak egy kávédaráló, talán nem olyan bonyolult szerkezet. Az ülést meg újra kellett huzatnom, mert az elején iszonyatosan ki volt ülve. Szerintem ez a hölgy igen alacsony lehetett, de mellette igen kövér is. :lol: Vagy csak szerette az ülés elejéhez dörzsölgetni robogás közben, hogy jobban élvezze a száguldást! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Nem csúnya! :huh: Viszont francia technika! Zsoltit ne kérdezd, hogy mi a véleménye róla! Bár, ez csak egy kávédaráló, talán nem olyan bonyolult szerkezet. Ááá, nagyon jó kis gép. Sokkal jobb mint az Aprilia volt. És nem csak azért mert jobban megy, minden szempontból sokkal kidolgozottabb, igényesebb az egész összeszerelése. Mindenhol(!) 8.8-as csavarok, elektromos ülésnyitó, immobiliser, félig digit műszerfal. Jó kis gép, csak nagyon nehéz hozzá motorikus és fék alkatrészt szerezni, mivel a 100-ast nem forgalmazták nálunk(minden más ugyanaz mint az 50-esé). Csak blokktartó szilentet kéne hozzá szerezni, mert az már ki van és nagyon rezonál a moci. Csak hát az említett okokból ugye, ez nem is olyan könnyű. De megoldom ezt is valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Köszi a jokivansagokat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 elég csini robogó gépállat ! teccik is ! ^_^ mondjuk a francia tekknikka az szokásosan hagy némi kívánnivalót maga után, de mentségükre ők is úgy "lopták" tehát lehet jó is bőven . meg ha jól körül nézünk pl. autók minőségi tekintetében , akkor láthatjuk hogy a mai "csodák" is egyformán szarok . ergo tökkk mindegy mit veszel , egyformán egy rakás szar :lol: ez is a CÉL ! :huh: egyébiránt kinek adnák el sok-sok utólagos szolgáltatást,, ? hm ..... ?? .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Köszi a jokivansagokat! :huh: nincs mit apppám egy sör ! :lol: ^_^ (eltünt ember B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 elég csini robogó gépállat ! teccik is ! B) mondjuk a francia tekknikka az szokásosan hagy némi kívánnivalót maga után, de mentségükre ők is úgy "lopták" tehát lehet jó is bőven . meg ha jól körül nézünk pl. autók minőségi tekintetében , akkor láthatjuk hogy a mai "csodák" is egyformán szarok . ergo tökkk mindegy mit veszel , egyformán egy rakás szar :lol: ez is a CÉL ! :huh: egyébiránt kinek adnák el sok-sok utólagos szolgáltatást,, ? hm ..... ?? .. Hát nekem nem adnak utólagos szolgáltatást, mert "csináld magad" pályán keringek. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 nincs mit apppám egy sör ! :huh: ^_^ (eltünt ember B) ) E! Itt is sört kér! Mi van Zsóti, letiltottak otthon a sörről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Innen látszik igazán a 6cm szélesítés, más szögekből gyári kinézet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Kell is az a szélesítés, mert amikor majd a dinnyét árulod, igencsak meg fog ülni a teknő! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Kell is az a szélesítés, mert amikor majd a dinnyét árulod, igencsak meg fog ülni a teknő! :lol: :lol: Ja, gondban is vagyok, hogy hova tegyem a hangosbeszélőt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 A csomitérajtón van a rendszám helye? Azt hittem, az leköltözik a lökösre. Nálunk R5-tel és régi Stiftel dinnyéznek. A Kadettot már arra sem használják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 A csomitérajtón van a rendszám helye? Azt hittem, az leköltözik a lökösre. Nálunk R5-tel és régi Stiftel dinnyéznek. A Kadettot már arra sem használják :lol: Ez az! Adj neki! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 A csomitérajtón van a rendszám helye? Igen, csak alaposan át van szabva. A rendszám tetejéből kicsit kitakar(rendőrbarát). :lol: A rendszámvilágítás pedig felköltözött a rendszám fölé, a lökösből a helye el van tüntetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Ez az! Adj neki! :lol: :lol: Majd ne felejtsétek el mondani, hogy erről meséljek valamit a talin. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Gergő, nézegeted a fórumot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 A csomitérajtón van a rendszám helye? Azt hittem, az leköltözik a lökösre. Nálunk R5-tel és régi Stiftel dinnyéznek. A Kadettot már arra sem használják :lol: a KADETT az örök! és a legjobb OPEL! szóval ne is dinnyézenek vele :lol: (itt mohácson nem is láttam dinnyést a nyáron .lehet hogy mind angliában van már segélyért állnak sorba dikkkk :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Ja, gondban is vagyok, hogy hova tegyem a hangosbeszélőt! :lol: hova-hova . hát a direktszűrő fölé ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Gergő, nézegeted a fórumot? Jaja, jó a kocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Jaja, jó a kocsi... Hol?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Jaja, jó a kocsi... Bakker, nem azért... :lol: Azt akartam kérdezni, hogy találtál e ott valami értelmes boltot, ahol jó cuccokat lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Bakker, nem azért... :lol: Azt akartam kérdezni, hogy találtál e ott valami értelmes boltot, ahol jó cuccokat lehet kapni. Kerestem, de még bontót se találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Kerestem, de még bontót se találtam. Na tessék, ilyen a mi szerencsénk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Kint azt hiszem lesz...ják ezeket a dolgokat. Vesznek 1 új autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Kint azt hiszem lesz...ják ezeket a dolgokat. Vesznek 1 új autót. Hát igen, náluk egy kicsit könnyebb ez a téma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts