Lomha 8V Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Na kabbe. Igazad van. Amikor ide hívlak, akkor nincs pénzed. :) :( :P :hiya: Az már más... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 lemegyünk Kojakékhoz mini BV re oszt jól berugunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 lemegyünk Kojakékhoz mini BV re oszt jól berugunk :) Mikor jöttök??? Legalább egy órával előtte szóljatok. :( :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2009 Mikor jöttök??? Legalább egy órával előtte szóljatok. :) :( :P :hiya: Ja, erről jut eszembe! Kojakkal csevegtünk telefonon, és mondta, hogy dobjam fel a témát, mert ő nem meri. :lol: :D Szóval az augusztusi hosszú hétvégén összefuthatnánk a Balcsin. Jönne valaki? Én a családdal valószínűleg Fonyódon leszek, úgyhogy részemről mehet a buli (igaz, a Zasszony még nem tud róla :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ja, erről jut eszembe! Kojakkal csevegtünk telefonon, és mondta, hogy dobjam fel a témát, mert ő nem meri. :) :P Szóval az augusztusi hosszú hétvégén összefuthatnánk a Balcsin. Jönne valaki? Én a családdal valószínűleg Fonyódon leszek, úgyhogy részemről mehet a buli (igaz, a Zasszony még nem tud róla :( ). megteszek mindent hogy ott lehessek ! (tényleg mennék már ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Sajnos nekem nem fog beleférni, pedig pont szabin leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nekem maximum akkor, ha valaki visz-hoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nekem maximum akkor, ha valaki visz-hoz. Én valószínűleg Barcsról megyek, úgyhogy nem tudom felajánlani a fuvart. :( A "kis" Korit nem akarod elcsalni egy balatoni pancsolásra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Én valószínűleg Barcsról megyek, úgyhogy nem tudom felajánlani a fuvart. :( A "kis" Korit nem akarod elcsalni egy balatoni pancsolásra? :) Bizony a két kis homi összedobhatná a benyaköltséget. :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 no mennyünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Hölgyek és langyik. Nincs valakinek elfekvőben pár A omegára való felnije?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2009 no mennyünk :) A Sanyiék (Alex.79) is Fenyvesen lesznek augusztus 17-től, úgyhogy rájuk is lehet számítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2009 Azt a ku...poláját! Azaz a terem buráját! Ez tényleg szép! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Azt a ku...poláját! Azaz a terem buráját! Ez tényleg szép! :) Ja, így már jobban kivehető, hogy milyen is lesz készen. De az igazi csak akkor lesz, mikor össze lesz rakva. A belseje is ki lesz fújva, de oda feketét kértem. Úgysem látszik és ez olyan festék ami védi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Boldog szülinapot Alex! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Boldog szülinapot Alex! :huh: Nincs Net-je, majd átadom neki, ha találkozok vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Mi ez a nagy csend, és hullaszag? :lol: (Nem fingottam! :huh: ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Kész a Kadett fényezése, már rakódik össze. Persze az okosok már megjelentek "hallom kész az autód" és hasonló értelmes beszólásokkal. Miért hiszi azt az emberek 90%-a, hogy ha egy autó le van fényezve, akkor az mindjárt kész? Ezermillió dolgot kell még rajta csinálni, egy halom kütyü még nincs hozzá sehol. És ilyenkor csodálkoznak, hogy felfortyanok mikor már a 100. barom kérdezi meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Kész a Kadett fényezése, már rakódik össze. Persze az okosok már megjelentek "hallom kész az autód" és hasonló értelmes beszólásokkal. Miért hiszi azt az emberek 90%-a, hogy ha egy autó le van fényezve, akkor az mindjárt kész? Ezermillió dolgot kell még rajta csinálni, egy halom kütyü még nincs hozzá sehol. És ilyenkor csodálkoznak, hogy felfortyanok mikor már a 100. barom kérdezi meg. "Apa ideges, hű de ideges apa!!!" :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Lomha! Hallom kész a kocsid! :huh: Mikor megyünk vele? :lol: És mi a helyzet a jogsival? Mingyá itt a szeptember! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Lomha! Hallom kész a kocsid! :lol: Hülye. :huh: Mikor megyünk vele? B) Te soha. ^_^ És mi a helyzet a jogsival? Mingyá itt a szeptember! Ami eddig, majd szépen visszaadják és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ami eddig, majd szépen visszaadják és kész. De kell menned tanfolyamra meg agymosásra. Vagy nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 De kell menned tanfolyamra meg agymosásra. Vagy nem? :huh: Konkrétan mire vagy kíváncsi? Nem akarom elregélni az egésznek a menetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts