Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Mikor jöttök??? Legalább egy órával előtte szóljatok. :) :( :P :hiya:

Ja, erről jut eszembe!

Kojakkal csevegtünk telefonon, és mondta, hogy dobjam fel a témát, mert ő nem meri. :lol: :D

Szóval az augusztusi hosszú hétvégén összefuthatnánk a Balcsin.

Jönne valaki?

Én a családdal valószínűleg Fonyódon leszek, úgyhogy részemről mehet a buli (igaz, a Zasszony még nem tud róla :D ).

Megosztás:

Ja, erről jut eszembe!

Kojakkal csevegtünk telefonon, és mondta, hogy dobjam fel a témát, mert ő nem meri. :) :P

Szóval az augusztusi hosszú hétvégén összefuthatnánk a Balcsin.

Jönne valaki?

Én a családdal valószínűleg Fonyódon leszek, úgyhogy részemről mehet a buli (igaz, a Zasszony még nem tud róla :( ).

megteszek mindent hogy ott lehessek !

(tényleg mennék már )

Megosztás:

Azt a ku...poláját! Azaz a terem buráját!

Ez tényleg szép! :)

Ja, így már jobban kivehető, hogy milyen is lesz készen. De az igazi csak akkor lesz, mikor össze lesz rakva. A belseje is ki lesz fújva, de oda feketét kértem. Úgysem látszik és ez olyan festék ami védi is.

Megosztás:

Kész a Kadett fényezése, már rakódik össze. Persze az okosok már megjelentek "hallom kész az autód" és hasonló értelmes beszólásokkal. Miért hiszi azt az emberek 90%-a, hogy ha egy autó le van fényezve, akkor az mindjárt kész? Ezermillió dolgot kell még rajta csinálni, egy halom kütyü még nincs hozzá sehol. És ilyenkor csodálkoznak, hogy felfortyanok mikor már a 100. barom kérdezi meg.

Megosztás:

Kész a Kadett fényezése, már rakódik össze. Persze az okosok már megjelentek "hallom kész az autód" és hasonló értelmes beszólásokkal. Miért hiszi azt az emberek 90%-a, hogy ha egy autó le van fényezve, akkor az mindjárt kész? Ezermillió dolgot kell még rajta csinálni, egy halom kütyü még nincs hozzá sehol. És ilyenkor csodálkoznak, hogy felfortyanok mikor már a 100. barom kérdezi meg.

"Apa ideges, hű de ideges apa!!!" :huh: :lol: ^_^

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.