opzsolt Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Gondolom a mai progi nem a Kadett mosogatása, hanem a Mazda csinosítása. Rem minél előbb látjuk majd. még nincs itthon :) majd szerdán talán tudok menni érte . de kell ganyézni tényleg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2009 Így látatlanba én is gratulálok a kocsihoz! Bár jobban örültem volna, ha egy speedster-t veszel! (Igaz, a talik nagy részére eddig is márkaidegen vassal jöttél :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 (Igaz, a talik nagy részére eddig is márkaidegen vassal jöttél :) ) De eddig legalább németek voltak! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 bakkker ! oké .. intézam . bocsi :) Még mindig nem sietős, csak gondoltam, szólok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Így látatlanba én is gratulálok a kocsihoz! Bár jobban örültem volna, ha egy speedster-t veszel! (Igaz, a talik nagy részére eddig is márkaidegen vassal jöttél :) ) hé hé ! van 3 Kadettem ! E meg B classe :P legközelebb E vel megyek ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 De eddig legalább németek voltak! :P német japó mind kettő jó :( (olasz ,fanszia az meg hát na :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 német japó mind kettő jó :) Ez való igaz, egyszer tuti, hogy veszek egy békalámpás Toyota Suprát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Ez való igaz, egyszer tuti, hogy veszek egy békalámpás Toyota Suprát. nem rossz darab :) alkatrész kicsit macerkás, de megoldható az is :( (van pályám ....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 nem rossz darab :) alkatrész kicsit macerkás, de megoldható az is :( (van pályám ....) Egyik jóbarátom ős Toyota klubos, nem lenne gond se a szervíz, se az alkatrész. Csak hát bizony a Suprát kizárólag Budapesten ajánlják szervízeltetni a "Supra Szervíz"-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Egyik jóbarátom ős Toyota klubos, nem lenne gond se a szervíz, se az alkatrész. Csak hát bizony a Suprát kizárólag Budapesten ajánlják szervízeltetni a "Supra Szervíz"-ben. Ja, a fenntartás kicsit húzós. Ezért jobb a Kadett, meg a régebbi Opelek általában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Ja, a fenntartás kicsit húzós. Ezért jobb a Kadett, meg a régebbi Opelek általában. Ha sikerülne vennem egy ilyen autót, az szigorúan hétvégi gép lenne, úgy vigyáznék rá mint a szemem fényére. De sajnos mostanában nem fenyeget a veszély, hogy ilyen verdát vegyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Ha sikerülne vennem egy ilyen autót, az szigorúan hétvégi gép lenne, úgy vigyáznék rá mint a szemem fényére. De sajnos mostanában nem fenyeget a veszély, hogy ilyen verdát vegyek. :) Pedig azzal lehetne keresztbe menni, meg nagyokat füstölni. :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Pedig azzal lehetne keresztbe menni, meg nagyokat füstölni. :( :P :hiya: Azon ritka alkalmakkor mikor kihoznám, lassan megtanulnék vele driftelni, az biztos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2009 Blitz Weekend-es matricát kér valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Azon ritka alkalmakkor mikor kihoznám, lassan megtanulnék vele driftelni, az biztos. :( Azt, hogy, hogy kell lassan driftelni? :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Azt, hogy, hogy kell lassan driftelni? :) :P Azt is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Figyeljétek a 22.-másodpercet! Ja meg azt írták, hogy fékezés nélkül, de nekem úgy tűnik a kavicságyon, mintha blokkolna a kerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Figyeljétek a 22.-másodpercet! Ja meg azt írták, hogy fékezés nélkül, de nekem úgy tűnik a kavicságyon, mintha blokkolna a kerék. Azt olvastam, hogy eszméletét vesztette, ezért egyszerre taposta a féket, és a gázt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Blitz Weekend-es matricát kér valaki? Nem tudom megrendelted-e már, mert ha nem én lemondanám, mert a kb 2 hétre nem hinném, hogy sok értelme lenne felrakni, ráadásul, biztos, hogy nem fogunk eljutni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2009 Nem tudom megrendelted-e már, mert ha nem én lemondanám, mert a kb 2 hétre nem hinném, hogy sok értelme lenne felrakni, ráadásul, biztos, hogy nem fogunk eljutni :) Még nem fixáltam le. Eljutni én sem fogok, mert pont azon a hétvégén indulunk Horvátba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 az egész BV el van felejtve kb. nem nem vagyok lusta Debibe menni , de bakker bébi dzsúzzz messze van .... az IDŐ a sok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Meg amúgy is...mi a tökömet csináljak egy Isten háta mögötti kempingben 3 napig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Meg amúgy is...mi a tökömet csináljak egy Isten háta mögötti kempingben 3 napig... Mondd csak ahogy eddig, h nincs lóvé. Ne keress itt kifogásokat. úgyis ismer mindenki. :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Mondd csak ahogy eddig, h nincs lóvé. Ne keress itt kifogásokat. úgyis ismer mindenki. :( :P :hiya: :lol: Ne ferdítsd a tényeket, eddig azt mondtam, hogy meg vagyok sértődve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Ne ferdítsd a tényeket, eddig azt mondtam, hogy meg vagyok sértődve. :lol: Na kabbe. Igazad van. Amikor ide hívlak, akkor nincs pénzed. :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts