Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Srácok! Ezt ne hagyjátok ki!

Augusztus 27-én éjfélkor egy érdekes jelenség lesz látható az égbolton! A Mars olyan közel kerül a Földhöz, hogy olyan lesz, mintha két Holdat látnánk! Ilyen nagyon ritkán fordul elő! Persze ehhez szerencse is kell, például tiszta égbolt.

És még egy feltétel:

Igyál meg hat sört, kilenc fröccsöt, fél liter vodkanarancsot és nyolc feles tequilát, majd nézz föl az égre. Két holdat fogsz látni, esetleg hármat, valamint a vodka minőségétől függően a Napot, a Marsot a Vénuszt, az ufókat és Buddhát egy unikornison...

:) :( :P

Megosztás:

Egy kicsit tanulmányozd EZT! :) :P

Na menjél ám a tudod hova. Ezen a listán még olyan autók is vannak, amik csak bent álltak a fő gonosz garázsában, meg fél percig lehetett látni mikor a csaj hazament vele stb. Szegény öreg Bond ügynököt így lealacsonyítani. :(

Megosztás:

Na menjél ám a tudod hova. Ezen a listán még olyan autók is vannak, amik csak bent álltak a fő gonosz garázsában, meg fél percig lehetett látni mikor a csaj hazament vele stb. Szegény öreg Bond ügynököt így lealacsonyítani. :hiya:

Az még hagyján, de még a tömegközlekedési eszközök is fel vannak sorolva! :) :( :P

Megosztás:

Nem gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a BMW-k. Pedig nem dicsérték agyon a korabeli tesztekben. Ha jól emlékszem, a Bond filmre nem is lettek kész egy működőképes darabbal. Akkor inkább MX5. Igaz kisebb a presztizse.

nem is annyira kisebb ám :) eleve Guinnes rekor autó bizony :(

és baromi népszerü roadster ! nagyon megbízható igénytelen pl. a féket is elsőnek úgy 120e km. környékén kell cserélni vagy még később .

meg ilyenek ...

nagyon formás kis jószág . és nem járnak vele az orkok :P

mondjuk a BMW "hírneve" ami nekem nem dukál .

(tudom tudom ... na... )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.