Lomha 8V Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Isten nyugosztalja Michael Jacksont! Nagyon szerettem, akárki akármit mondjon, egy igazi jelenség volt. Legyen neki könnyű a föld! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Én is meglepődtem a híren. Sztem is nagy művész volt. Lomha. A felni megvan már a géphez? Nem hinném hogy egyszerű lesz ekkora sárvédőbe szép kereket találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Én is meglepődtem a híren. Sztem is nagy művész volt. Lomha. A felni megvan már a géphez? Nem hinném hogy egyszerű lesz ekkora sárvédőbe szép kereket találni. Még nincs. Majd idővel, de amúgy csak belülről ennyire látványos a sárvédő, kívülről megmaradt az eredeti forma kicsit kihúzva. Még nem döntöttem el, hogy mekkora kerék lesz rajta, az szinte biztos, hogy 16"-os de a szélességét nem tudom. Szívem szerint megkínálnám 225-el. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Na, ma volt a felnipróba. 16"-os felni ET-38, 205/55 gumival. Ez még éppen elfért gond nélkül. Akár 17" is mehetne rá, de arra nem szeretnék gumit venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2009 Na, ma volt a felnipróba. 16"-os felni ET-38, 205/55 gumival. Ez még éppen elfért gond nélkül. Akár 17" is mehetne rá, de arra nem szeretnék gumit venni. Akkor rakj fel 17"-est gumi nélkül! :) :) És milyen lesz az a 16"-os? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2009 Hát ez igen nagyon elszomorító hír. Kivel fogom a szeszelés után az élet nagy dolgait megbeszélni? :) Véletlenül sem "piálást" írtál! Inkább a gyanús sze(k)szelés, mi?! :) :lol: :lol: Egy kis sze(k)szelés, aztán a közös cigizés, mi?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2009 Tegnap este 9-kor megállítottak a zsernyákok Fonyódon. Ilyen "alapos" ellenőrzésen még nem estem keresztül <_< Személyi, jogosítvány, forgalmi, kötelező biztosítás, szondafújás, majd végül a fóliázás (a műbizonylatot is kérték). Szerencsére megúsztam, pedig elől is fóliázva van. Hátra mentek a kocsi mögé, de a hátsó lámpába sem kötöttek bele, és a hátsó rendszámtábla-világítás egyik égője is ki van égve. Ja, elől meg színes a helyzetjelző. :) Úgyhogy végül is korrektek voltak. Csak azt nem értem, hogy mi az értelme a műbizonylatnak, amikor fullra lesötétíthetem az ablakokat hátul? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 És milyen lesz az a 16"-os? <_< MOMO Corse Black. Semmi mást nem vagyok hajlandó rátenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Véletlenül sem "piálást" írtál! Inkább a gyanús sze(k)szelés, mi?! :) :) :lol: Egy kis sze(k)szelés, aztán a közös cigizés, mi?! <_< Látod, már megint Te látod bele mindenbe a buzulást. Mert vér homokos vagy! Olyan meleg mint a dobkályha! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2009 MOMO Corse Black. Semmi mást nem vagyok hajlandó rátenni. Jól néz ki! :) De biztos, hogy nem szeretnél nagyobb kereket? <_< És erre nem kő gumma se! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2009 Látod, már megint Te látod bele mindenbe a buzulást. Mert vér homokos vagy! Olyan meleg mint a dobkályha! :lol: Azé remélem, hogy lesz közös locsizás Cicafiú!!! :lol: <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 De biztos, hogy nem szeretnél nagyobb kereket? <_< http://kepfeltoltes.hu/090629/Faker_k_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090629/Faker_k_2_ww...ltoltes.hu_.jpg Hű, de csini! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Azé remélem, hogy lesz közös locsizás Cicafiú!!! :lol: <_< :) :) Tényleg, Te nem tudnál Siklós felé jönni? Vagy akárki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Megnéztem ma a fényezőnél a cuccaimat, a motorháztető belső fele már le van fújva. Hát nem gyengén gyönyörű a szín. Sajnos nem volt nálam fényképezőgép, de jövő héten már lesznek képek szinte mindenről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2009 Tényleg, Te nem tudnál Siklós felé jönni? Vagy akárki. :) Káprázatoskorit nem hozod magaddal? Vagy fordítva? <_< Eléggé eltűnt mostanában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Káprázatoskorit nem hozod magaddal? Vagy fordítva? <_< Eléggé eltűnt mostanában. :) Nem, Ő már erősen gyúr a Rockmaraton-ra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nem, Ő már erősen gyúr a Rockmaraton-ra. :) Na alapozásnak ez tökéletes lenne.A Maraton csak 6-án kezdődik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 A hétvégén neves napot ünnepelek.(nem névnapot) 4 évvel ezelőtt napra majdnem pontosan volt egy balesetem.Fiam születését ünnepeltük akkor,meg Kori nevenapját.(fiam júli 1.,Kori névnap júli 3) Kiütött egy üveg Tequilla!! :) Emlékszel sógi?Elég jó buli volt és akkor enyhén fogalmaztam <_< Valaki velem tart meg a Tequillával az emlékezésben?Mert csak akkor hozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ja Sógi Babunak felhívtad a figyelmét a fórumra.Nézzen már be ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2009 ... Valaki velem tart meg a Tequillával az emlékezésben?Mert csak akkor hozok. Én nem tudom, hogy szeretem-e a Tequilla-t, mert azt csak olyankor ittam, amikor már mindegy volt. De már erre sem emlékszem igazán <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Én nem tudom, hogy szeretem-e a Tequilla-t, mert azt csak olyankor ittam, amikor már mindegy volt. De már erre sem emlékszem igazán <_< :) :) :lol: Nekem se volt bajom addig amíg nem öblítettem le az üveg Tequillát vodka-narancssal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Talán hugodat rá tudod beszélni <_< Bár párszor már megfogadta, hogy Tequilát soha többet. Nem hiszem, hogy babu be fog nézni, elég paszív a tali terén, pedig leginkább ő hangoztatta, hogy legyen idén is lánycsóki tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Talán hugodat rá tudod beszélni <_< Bár párszor már megfogadta, hogy Tequilát soha többet. Nem hiszem, hogy babu be fog nézni, elég paszív a tali terén, pedig leginkább ő hangoztatta, hogy legyen idén is lánycsóki tali. Babu nem egyszerü . én sem . én nem ismerem meg a az Omit, mert nem áll rá a szemem . ő meg a Kadettet :) Kori Omi megismerős mert az fekete tető szép szürke kasztnival :lol: azt még néha megismerem menetközben :) előre is bocsi ha nem ismerek meg valakit elsőre ! sajnos elmélyülök a napi dolgokban és megyek előre meg dolgozok ezerrel oszt ez mindíg kiesik a látókörömből vagy hogy mondjam ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 és ma eljött a pillanat oszt Mercikémet megvették . egyik szemem sír a másik nevet :) jöhet egy újabb dolog majd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 és ma eljött a pillanat oszt Mercikémet megvették . egyik szemem sír a másik nevet :) jöhet egy újabb dolog majd <_< Ezt nem gondoltam volna. Nem reklámoztad, hogy eladó. Hova került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts