Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Én is meglepődtem a híren. Sztem is nagy művész volt.

Lomha. A felni megvan már a géphez? Nem hinném hogy egyszerű lesz ekkora sárvédőbe szép kereket találni.

Még nincs. Majd idővel, de amúgy csak belülről ennyire látványos a sárvédő, kívülről megmaradt az eredeti forma kicsit kihúzva. Még nem döntöttem el, hogy mekkora kerék lesz rajta, az szinte biztos, hogy 16"-os de a szélességét nem tudom. Szívem szerint megkínálnám 225-el. <_<

Megosztás:

Tegnap este 9-kor megállítottak a zsernyákok Fonyódon.

Ilyen "alapos" ellenőrzésen még nem estem keresztül <_<

Személyi, jogosítvány, forgalmi, kötelező biztosítás, szondafújás, majd végül a fóliázás (a műbizonylatot is kérték).

Szerencsére megúsztam, pedig elől is fóliázva van.

Hátra mentek a kocsi mögé, de a hátsó lámpába sem kötöttek bele, és a hátsó rendszámtábla-világítás egyik égője is ki van égve. Ja, elől meg színes a helyzetjelző. :)

Úgyhogy végül is korrektek voltak.

Csak azt nem értem, hogy mi az értelme a műbizonylatnak, amikor fullra lesötétíthetem az ablakokat hátul? :)

Megosztás:

A hétvégén neves napot ünnepelek.(nem névnapot)

4 évvel ezelőtt napra majdnem pontosan volt egy balesetem.Fiam születését ünnepeltük akkor,meg Kori nevenapját.(fiam júli 1.,Kori névnap júli 3)

Kiütött egy üveg Tequilla!! :)

Emlékszel sógi?Elég jó buli volt és akkor enyhén fogalmaztam <_<

Valaki velem tart meg a Tequillával az emlékezésben?Mert csak akkor hozok.

Megosztás:

Talán hugodat rá tudod beszélni <_< Bár párszor már megfogadta, hogy Tequilát soha többet.

Nem hiszem, hogy babu be fog nézni, elég paszív a tali terén, pedig leginkább ő hangoztatta, hogy legyen idén is lánycsóki tali.

Babu nem egyszerü . én sem . én nem ismerem meg a az Omit, mert nem áll rá a szemem . ő meg a Kadettet :)

Kori Omi megismerős mert az fekete tető szép szürke kasztnival :lol: azt még néha megismerem menetközben :)

előre is bocsi ha nem ismerek meg valakit elsőre ! sajnos elmélyülök a napi dolgokban és megyek előre meg dolgozok ezerrel oszt ez mindíg kiesik a

látókörömből vagy hogy mondjam .....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.