Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  gergolabs írta:
Köszi Mindenkinek, aki drukkolt. Sikerült a vizsga! Most 1 kicsit pihenek, aztán tanulok tovább, mert csütörtökön pszichiátria. :lol:

Gratulálok a vizsgához! :lol:

A csütörtöki is vizsga, vagy csak kezelésre mész? :D :D

Elküldve
  gergolabs írta:
Köszi Mindenkinek, aki drukkolt. Sikerült a vizsga! Most 1 kicsit pihenek, aztán tanulok tovább, mert csütörtökön pszichiátria. :lol:

Grat. :D

ivannorbi írta:
Gratulálok a vizsgához! ;)

A csütörtöki is vizsga, vagy csak kezelésre mész? :lol: ;)

jeeeeeeeeeeeee. :D

Elküldve
  gergolabs írta:
Pszicho-, és csoporttherápiára megyek, mellesleg szeretnék levizsgázni, hamár ott vagyok.

Az lesz Lánycsókon is! Ha akarod le is vizsgázhatsz ott! :lol: :D :lol:

Elküldve
  ivannorbi írta:
Gratulálok a vizsgához! :D

A csütörtöki is vizsga, vagy csak kezelésre mész? :lol: ;)

Lomha 8V írta:
Kezelésre megy, nem bírja elviselni a hülye kérdéseidet. :D

Hmmm... Remélem urulógiát nem tanul. :lol:

Elküldve
  ivannorbi írta:

Az tuti! Olyan éjfél körül szerintem már "doktorok" leszünk mindenben! :D

Elküldve
  ivannorbi írta:

A tavalyi képeket nézegetve ( az erősen cenzúrázott részt ) babu és te már levizsgáztatok :D

Elküldve
  kori írta:
A tavalyi képeket nézegetve ( az erősen cenzúrázott részt ) babu és te már levizsgáztatok :lol:

Lehet, hogy mégse kéne vinni a Zasszonyt?! :lol: :D :D

Elküldve
  Lomha 8V írta:
Hozd csak el szépen... :lol:

Alkoholos befolyásoltság alatt szedtem fel, és amikor megkértem a kezét, akkor sem voltam beszámítható állapotban :D . Most váljak el?! :lol:

Elküldve

Most tartunk egy lagzit :lol: Esetleg további gyerekek? Nem kell a Caravanban aludnod, átengedjük a házat, arra a kis időre ( 5 perc):D

Elküldve
  kori írta:
Most tartunk egy lagzit :lol: Esetleg további gyerekek? Nem kell a Caravanban aludnod, átengedjük a házat, arra a kis időre ( 5 perc):lol:

Nem csak aludni lehet a Caravan-ban! :D :D

Elküldve

Tegnap olyan finom vihar volt itt, hogy lerepültek a cserepek a háztetőről. 15 év alatt sosem történt ilyen. Ilyenkor jó, hogy mirage kori tetőács és nagyon rendes kisfiú, mert már tegnap átszaladt megnézni, ma meg rendbe is rakja. Ezúton is eszem a zuzáját! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.