Lomha 8V Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 A tökéletlen égés mellékterméke. :D Ezt nem értem. Pedig ilyen koporsószállító Astrával járni tökéletes égés szerintem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ráhúzol az elemekre valami szép színes függönyt, oszt jó van! :lol: :D :lol: Na figyelj Te kis humorkulacs :D . Pl. ez is kárpit, pedig műanyag: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2009 Ezt nem értem. Pedig ilyen koporsószállító Astrával járni tökéletes égés szerintem... :D Még egy ilyen beszólás, és a frissen összetákolt GSI-den fogom bemutatni, hogy milyen a tökéletes égés!!! :lol: :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2009 Na figyelj Te kis humorkulacs :D . Pl. ez is kárpit, pedig műanyag: http://img1.tar.hu/gelko/size2/38043263.jpg Sajnos a céges gépen nem látom a képet :lol: , de szerintem simán festhető! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2009 Na tessék! Kellett nekem moderátornak javasolnom a Karcsit! ;) Há, de mondom tezsvír, hogy nem látom én aztat a pikcsőrt! :lol: :D :lol: (Az mondjuk igaz, hogy az idézetben láthattam volna, hogy ott a link! :D Jól van, na, muszáj tesztelnem az új kollégát! ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Na tessék! Kellett nekem moderátornak javasolnom a Karcsit! :D Há, de mondom tezsvír, hogy nem látom én aztat a pikcsőrt! :lol: :D :lol: Nem is mondtad, hogy Te javasoltál. Ha tudom akkor.......akkor is kijavítottam volna. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2009 Nem is mondtad, hogy Te javasoltál. Ha tudom akkor.......akkor is kijavítottam volna. :D :lol: A Modi chat-ban visszaellenőrizheted! :D A többieknek üzenem, hogy ne is próbálkozzanak a linkkel, mert nekik az nem műxik! Bi-bi-bííí! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 A Modi chat-ban visszaellenőrizheted! :D A többieknek üzenem, hogy ne is próbálkozzanak a linkkel, mert nekik az nem műxik! Bi-bi-bííí! :lol: :lol: ...és tényleg. Köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2009 ...és tényleg. Köszönöm. :D Nincs mit! :lol: A lappangó tehetségeket hagyni kell kibontakozni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2009 ... A hétvégén nem nagyon leszek, úgyhogy figyelj oda erre a Lomhára, mert minden aljasságra képes ám! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 ...A többieknek üzenem, hogy ne is próbálkozzanak a linkkel, mert nekik az nem műxik! Bi-bi-bííí! :lol: ;) Nekem működik. ;) :lol: Amennyiben azt kell kiírnia, hogy ez a link nem vezet sehova... ...Pl. ez is kárpit, pedig műanyag: Akkor az burkolat nem? A kárpit az kárpit szerintem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 (Az mondjuk igaz, hogy az idézetben láthattam volna, hogy ott a link! :lol:) Tudtam, hogy hasznos lesz az aláírásom! Nézegesd pár percet! :D A Modi chat-ban visszaellenőrizheted! :lol: Akkor menjünk kicsit vissza az időben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 ... Akkor menjünk kicsit vissza az időben. :D No, mik derülnek ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2009 Tudtam, hogy hasznos lesz az aláírásom! Nézegesd pár percet! :D Te is kezded?! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 A hétvégén nem nagyon leszek, úgyhogy figyelj oda erre a Lomhára, mert minden aljasságra képes ám! :D :lol: Csak veled szemben, nem kell itt ajnározni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Akkor az burkolat nem? A kárpit az kárpit szerintem :lol: :lol: Még jó, hogy a legtöbben nem így gondolkodnak. Képzeld, azt mondanád a haverodnak, hogy kapja le az ajtókárpitot. A nagy recsegésre megfordulnál és látnád, hogy tépi le a szövetet a farostlemezről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Idézet a Közlekedésgépészeti tankönyvemből: "Kompresszió mérés: a hengerekben a sűritési végnyomás értéke nagyban meghatározza a hidegindítást. Ez a mérés megfelelő technológiával, üzemmeleg motornál IS elvégezhető, de nem ez az általános eljárás." Van benne logika. De én még hideg motornál nem láttam kompressziómérést. Pedig pár helyen láttam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Boldog névnapot Anita! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2009 Boldog névnapot Anita! :lol: A kis figyelmes! ÉN IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Isten éltesse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Köszönjük szépen. Egy hó múlva megisszuk az áldomást. A babot megvettük a babgulyáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2009 Köszönjük szépen. Egy hó múlva megisszuk az áldomást. A babot megvettük a babgulyáshoz. És eperpálesz lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Nem hinném. De írj Babunak, hátha tud szerezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2009 Persze, aztán még másnap is eperillatút büfizek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Hogy neked semmi sem jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts