Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 A térkép csak egyfajta mankó. Én pl bármerre megyek, otthon érzem magam. Mire jók a barátok! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ha az az igény akkor olyan lessz :) Hát, valami mediterrán hangulatú kellene :) Opel-jel is lehet benne! (Pl: a kör a nap, előtte felhőből a villám) De várom az egyéb ötleteket! Amúgy mekkorának kellene lennie ennek a bigyónak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 A papíron levő logo ez volt ( by hemi ): Egy egyedibb logo összecsapva Valami ilyenre gondoltál(ok)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Hát, valami mediterrán hangulatú kellene :) Opel-jel is lehet benne! (Pl: a kör a nap, előtte felhőből a villám) De várom az egyéb ötleteket! Amúgy mekkorának kellene lennie ennek a bigyónak? :) 480*60 a szabvány kisbanner a nagy akár lehet 800*150 is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 SZia! A régi mediterrán oldalon csak ez volt Ha sáját logot szeretnétek, azt is lehet. Amennyiben hivatalossá válik, úgy kaptok újra webelérést. A fórum nevet javítottam. Ami nekem még tetszett volna, ha ezt betesszük a Mo. térképbe sötétkékben a Dél-dunántúl helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Hát, valami mediterrán hangulatú kellene :) Opel-jel is lehet benne! (Pl: a kör a nap, előtte felhőből a villám) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 http://kepfeltoltes.hu/051211/14226_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) Köszi Sanya! :D Már csak a pálmafa és a tengerpart hiányzik (meg a nénik :) ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Én még mindig nem vagyok képben, hogy mi-hova való. :) Mert itt a "MOTE klubok Alfórumok"-on, a már megalakult régióknak, szekcióknak vannak ilyen-olyan "logói" (címerek, meg banner-ek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Köszi Sanya! :D Már csak a pálmafa és a tengerpart hiányzik (meg a nénik :) ) :) Egyébb kérés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 http://images.jupiterimages.com/common/det...99/23399953.jpg Egyébb kérés? :) Sok a ruha, és nem látom a tengert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Még egy ilyen embert! Csak válogat és válogat! :) Ebbe mondjuk bele lehetne Photoshoppal dolgozni az első kép napját. De a fene se hinné el, hogy ez mondjuk Pécs, vagy Mohács. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Még egy ilyen embert! Csak válogat és válogat! :) Hát, ha van, aki kiszolgálja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Beírtam a gugliba, hogy pálmafa, és rákattintottam a képekre, erre ezt is kidobta: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 De ha azt mondod, hogy ezen meg nincs pálmafa, akkor öri hari! :) Én amúgy ami alapján keresek: sunset, beach, palm Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 De ha azt mondod, hogy ezen meg nincs pálmafa, akkor öri hari! :) Pedig nincs :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Pedig nincs :) :) :D Ha így sem jó, akkor feladom!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Mi is jóléreztük magunkat tegnap. Jók a képek,én is remélem hogy hamarossan sokkal többen leszünk. Kéne majd pár szórólap hátha az is bejönne. Szerintem a Klubelnök-helyettes Úr képalá... akarom mondani képföléírásai is találóak. :) :) Majd gergolabs kikozmetikázott autóját tesszük a szórólapra, az MV6-ok közé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 http://www.flisted.com/wp-content/uploads/...-on-beach-5.jpg http://www.africastay.com/images/screenshots/2815-2.jpg Az első képen nincs fa, a második meg túl kicsi... :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Az első képen nincs fa, a második meg túl kicsi... :) :) :D :lol: tja Még nem találtam jobbat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 ...a második meg túl kicsi... :D :lol: :lol: :lol: No, erre mondd, hogy túl kicsi! :) Az első képen nincs fa... Ja, és a háttérben áll két fa(sz). :) (Még mindíg logót keresünk? :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Bakker ezen sincs pálma Ez meg rajzolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080211/alicia21_www...ltoltes.hu_.jpg No, erre mondd, hogy túl kicsi! :) (Még mindíg logót keresünk? :lol:) Hát lassan már nem is lógó! :D :) :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 A lényeg, hogy jó a hangulat! :) De vigyázat, mert itt a Klubelnökünk is, aztán majd kapunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts