ivannorbi Elküldve Március28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2009 Abból lesz pörkölt???????? :lol: :lol: Eddig még nem pörköltem meg őket, pedig voltam velük egy kört Sikonda felé, de velem volt a család is, úgyhogy csak "lassan" mentem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Én is ma tettem fel a Rekordra a nyári gumikat. Ezzel már autó formája van ;) Sógi. Gondolod eljövök veled Jánoshalmára, ha ráérek. Rolandhoz mikor viszed a gépet? Húsvét utáni hétre terveztem,remélem addig megjön a zsé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Sokat kell locsolni. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Velem kitolt a főnököm, mert húsvét hétfőn éjszakás lettem volna, de áttett nappalra ;) Legfeljebb dunavízzel locsolom a hajósokat :lol: Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Sokat kell locsolni. :( :lol: csak jó helyre kell menni B) APEH tejel :) csak az a baj, hogy rohadtul nem szeretnek fizetni......... ;) de ha meg én tartozok akkor azonnal fizessek....... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Velem kitolt a főnököm, mert húsvét hétfőn éjszakás lettem volna, de áttett nappalra :lol: Legfeljebb dunavízzel locsolom a hajósokat :( Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni. túraösvééény???????Az az, ahol kinn a természetben egymás után kell dobálni a lábunkat, ahhoz ,hogy haladjunk és no 4 kerék??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Velem kitolt a főnököm, mert húsvét hétfőn éjszakás lettem volna, de áttett nappalra ;) Legfeljebb dunavízzel locsolom a hajósokat :lol: Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni. Én benne lennék, szeretek túrázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Én benne lennék, szeretek túrázni. visszafele meg másznál? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 visszafele meg másznál? ;) Mire vannak a hegyi mentők??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Mire vannak a hegyi mentők??? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Igen Brezsy. Ott sétálni kell ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 nekem az április egyáltalán nem jó!!pénzügyileg nem lesz kedvem hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2009 Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni. Nem rossz ötlet! Olyan helyet kellene keresni, ahol a kocsikhoz minél közelebb van egy leülős-sütögetős hely. Persze ennek az a hátránya, hogy az ilyen helyek jó idő esetén elég felkapottak, mert sok az elkényelmesedett embör. Ugye brezsy? :lol: :lol: Én mondjuk nem vagyok ellene a túrázós verziónak sem :lol: Majd megpróbálok utánanézni, hogy hol van valami ideális hely. Meg lehetne kérdezni a Sanyit is, hogy nem tud-e valami jó helyet a Dráva mellett ;) Áprilisban még nincs szúnyoginvázió. Az áprilisi 4 hétvége közül nekem csak az utolsó lenne a jó. (Az 1. gondolom mindenkinek túl közeli, a 2. Húsvét, a 3-on én Pesten leszek, így marad az utolsó.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2009 Mire vannak a hegyi mentők??? :lol: Hegyi mentők?! Ott hagynánk a farkasoknak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2009 nekem az április egyáltalán nem jó!!pénzügyileg nem lesz kedvem hozzá! Nem kell a szöveg! A kiránduláshoz nem kell zsé! Kenyeret, szalonnát, hagymát meg kapsz! :lol: Esetleg inni is. ;) Az odajutást meg megoldjuk valahogy! Lomhát úgyis el kell hozni valakinek, majd ő fizeti a sofőrt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nem rossz ötlet! Olyan helyet kellene keresni, ahol a kocsikhoz minél közelebb van egy leülős-sütögetős hely. Persze ennek az a hátránya, hogy az ilyen helyek jó idő esetén elég felkapottak, mert sok az elkényelmesedett embör. Ugye brezsy? :lol: :) Norbi, a lényeg, hogy az ösvény 1786mm-nél szélesebb legyen,mert ott már elférek :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2009 Norbi, a lényeg, hogy az ösvény 1786mm-nél szélesebb legyen,mert ott már elférek :lol: :lol: ;) Kellett neked ilyen nagy kocsi? Majd szerzünk neked valami kisebbet! 1 2 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Kellett neked ilyen nagy kocsi? Majd szerzünk neked valami kisebbet! 1 2 :lol: nana, a metálfény az minimum.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Hegyi mentők?! Ott hagynánk a farkasoknak! ;) Arra maximum farkaséhes mókusok járnak legfeljebb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Norbi, a lényeg, hogy az ösvény 1786mm-nél szélesebb legyen,mert ott már elférek :lol: :lol: ;) Ez a derékbőséged, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Szerintem nekem és mirage korinak az áprilisi tali lefújva. Az utolsó hétvége lenne jó, de akkor leszünk Alsónémediben, a Calibra Találkozón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Hibakód, lambdaszonda, AGR-szelep... Mik ezek?! ;-) Korom, füst, harkályok, hidegindító spray. Mik ezek???? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Szerintem nekem és mirage korinak az áprilisi tali lefújva. Az utolsó hétvége lenne jó, de akkor leszünk Alsónémediben, a Calibra Találkozón. Áprilisi tali elvileg jöhet. De májusban kadetttali duv-ban, úgyhogy abban a hónapban nem nagyon lesz másra lehetőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Áprilisi tali elvileg jöhet. De májusban kadetttali duv-ban, úgyhogy abban a hónapban nem nagyon lesz másra lehetőség. Mész DUV-ba? Fel akarod ba*ni magad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2009 Hibakód, lambdaszonda, AGR-szelep... Mik ezek?! ;-) Korom, füst, harkályok, hidegindító spray. Mik ezek???? ;) :lol: :lol: Korom, füst = amitől a mögöttem jövők nem látnak semmit :lol: harkályok = hasznos kis madarak hidegindító spray = az apósom használja télen a 25 éves Merci teherautójához :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts