Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Velem kitolt a főnököm, mert húsvét hétfőn éjszakás lettem volna, de áttett nappalra ;) Legfeljebb dunavízzel locsolom a hajósokat :lol:

Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni.

Megosztás:

Velem kitolt a főnököm, mert húsvét hétfőn éjszakás lettem volna, de áttett nappalra :lol: Legfeljebb dunavízzel locsolom a hajósokat :(

Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni.

túraösvééény???????Az az, ahol kinn a természetben egymás után kell dobálni a lábunkat, ahhoz ,hogy haladjunk és no 4 kerék??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :) ;) :lol:

Megosztás:

Velem kitolt a főnököm, mert húsvét hétfőn éjszakás lettem volna, de áttett nappalra ;) Legfeljebb dunavízzel locsolom a hajósokat :lol:

Én benne lennék, szeretek túrázni.

Megosztás:

Nem rossz ötlet!

Olyan helyet kellene keresni, ahol a kocsikhoz minél közelebb van egy leülős-sütögetős hely. Persze ennek az a hátránya, hogy az ilyen helyek jó idő esetén elég felkapottak, mert sok az elkényelmesedett embör. Ugye brezsy? :lol: :lol:

Én mondjuk nem vagyok ellene a túrázós verziónak sem :lol:

Majd megpróbálok utánanézni, hogy hol van valami ideális hely.

Meg lehetne kérdezni a Sanyit is, hogy nem tud-e valami jó helyet a Dráva mellett ;) Áprilisban még nincs szúnyoginvázió.

Az áprilisi 4 hétvége közül nekem csak az utolsó lenne a jó. (Az 1. gondolom mindenkinek túl közeli, a 2. Húsvét, a 3-on én Pesten leszek, így marad az utolsó.)

Megosztás:

nekem az április egyáltalán nem jó!!pénzügyileg nem lesz kedvem hozzá!

Nem kell a szöveg! A kiránduláshoz nem kell zsé! Kenyeret, szalonnát, hagymát meg kapsz! :lol: Esetleg inni is. ;)

Az odajutást meg megoldjuk valahogy! Lomhát úgyis el kell hozni valakinek, majd ő fizeti a sofőrt! :lol:

Megosztás:

Nem rossz ötlet!

Olyan helyet kellene keresni, ahol a kocsikhoz minél közelebb van egy leülős-sütögetős hely. Persze ennek az a hátránya, hogy az ilyen helyek jó idő esetén elég felkapottak, mert sok az elkényelmesedett embör. Ugye brezsy? :lol: :)

Norbi, a lényeg, hogy az ösvény 1786mm-nél szélesebb legyen,mert ott már elférek :lol: :lol: ;)

Megosztás:

Hibakód, lambdaszonda, AGR-szelep... Mik ezek?! ;-)

Korom, füst, harkályok, hidegindító spray. Mik ezek???? ;) :lol: :lol:

Korom, füst = amitől a mögöttem jövők nem látnak semmit :lol:

harkályok = hasznos kis madarak

hidegindító spray = az apósom használja télen a 25 éves Merci teherautójához

:)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.