ivannorbi Elküldve Február10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2008 Egy "Gyurka"-s aláírást majd még megpróbálok fényképezni, van még egy általa nem aláírt példányom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2008 Örülök, hogy "megalakultunk", és hogy ennyien összejöttünk. :) Remélem időnként sikerül majd találkoznunk (legalább ennyien), és csatlakozik hozzánk néhány elvetemült opeles. Na jóccakát! :) Ui: Babu, Te meg olvasd a fórumot, és írjál is bele, mert különben irgum-burgum! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Örülök, hogy "megalakultunk", és hogy ennyien összejöttünk. :lol: Remélem időnként sikerül majd találkoznunk (legalább ennyien), és csatlakozik hozzánk néhány elvetemült opeles. Na jóccakát! :) Ui: Babu, Te meg olvasd a fórumot, és írjál is bele, mert különben irgum-burgum! :lol: Gratula Nektek :) Egyébként Pécsett vettema kocsim sztem ismeritek is az autót :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Gratula Nektek :) Egyébként Pécsett vettema kocsim sztem ismeritek is az autót :) :D :) Én ismerem a Krisztinatéren volt mindig,nekem ajánlották csak én nagyobbat akartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Mi is jóléreztük magunkat tegnap. Jók a képek,én is remélem hogy hamarossan sokkal többen leszünk. Kéne majd pár szórólap hátha az is bejönne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Gratulálok a megalakuláshoz. Reggel bennem volt, hogy lemegyünk meglepni titeket, :) de a fiúk bepettyeződtek (bárányhimlő, asszem, ma viszem őket dokihoz), és így inkább kihagytuk a dolgot. Az alapító okirat tényleg szépen sikerült, ha később lesz vmi lehetőségem pótolom az aláírást. :) ui. Klasszak lettek a képek is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Mi is jóléreztük magunkat tegnap. Jók a képek,én is remélem hogy hamarossan sokkal többen leszünk. Kéne majd pár szórólap hátha az is bejönne. Segítek ha kell pl Honlapra kiteszem ha van logó stb bármit amivel ennek "hangot" adni:) majd figyelem mikor lesznek t és mérget vehettek rám:P:D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Mi is jóléreztük magunkat tegnap. És a két érdeklődő haverod nem érezte rosszul magát? Tőlem túl messze ültek, nem is nagyon láttam őket :) Remélem találkozunk még velük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Gratulálok a megalakuláshoz. Reggel bennem volt, hogy lemegyünk meglepni titeket, :) de a fiúk bepettyeződtek (bárányhimlő, asszem, ma viszem őket dokihoz), és így inkább kihagytuk a dolgot. Az alapító okirat tényleg szépen sikerült, ha később lesz vmi lehetőségem pótolom az aláírást. :) ui. Klasszak lettek a képek is. :) Na, akkor aztán tényleg lett volna meglepetés! Kár, hogy nem jöttél! Jobbulást a fiúknak! Szólj, ha jöttök Pécsre (vagy környékére), és csinálunk egy talit a tiszteletedre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Gratula Nektek :) Egyébként Pécsett vettema kocsim sztem ismeritek is az autót :) :lol: :D Köszi! :lol: Ismerős a kocsid, szerintem én is láttam itt Pécsen, bár Kertvárosban nem sokat járok. Segítek ha kell pl Honlapra kiteszem ha van logó stb bármit amivel ennek "hangot" adni:) majd figyelem mikor lesznek t és mérget vehettek rám:P:D :lol: Köszi a felajánlást, de én ebben láma vagyok :) , a számítástecnika részt inkább másra hagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Köszi! :) Ismerős a kocsid, szerintem én is láttam itt Pécsen, bár Kertvárosban nem sokat járok. Köszi a felajánlást, de én ebben láma vagyok :) , a számítástecnika részt inkább másra hagyom. Akkor megoldom no Problem tervezek nektek 1 logot ha rámbízáttok:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Na, akkor aztán tényleg lett volna meglepetés! Kár, hogy nem jöttél! Jobbulást a fiúknak! Szólj, ha jöttök Pécsre (vagy környékére), és csinálunk egy talit a tiszteletedre. :) Köszi. :) Majd "szólok". :D Vagy figyelem a topicot, és "megleplek" titeket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Weblapokon lesz mit frissítenem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Köszi. :) Majd "szólok". :D Vagy figyelem a topicot, és "megleplek" titeket. :) Ha meglepsz, akkor nem valószínű, hogy nálunk lesz az aláírnivaló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ha meglepsz, akkor nem valószínű, hogy nálunk lesz az aláírnivaló :) Ühüm értem. :) Akkor inkább szólok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Akkor megoldom no Problem tervezek nektek 1 logot ha rámbízáttok:P Köszi! :lol: Amúgy most milyen logóról beszélünk? :) Hova kell az? :) Esetleg: Pálmafa, tengerpart, csajok? :lol: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ühüm értem. :) Akkor inkább szólok. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 X-ray Te is ide tartozol! Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ühüm értem. :) Akkor inkább szólok. :) Amúgy Neked is jut egy példány! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Amúgy Neked is jut egy példány! :) Téllllleg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 X-ray Te is ide tartozol! Nem? nem akartam már rákérdezni , de szerintem is hozzátok tartozik, mint régió, szekcióban meg GSi-s. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Igen idetartozom ha úgyvesszük és befogadnak :) , bár nekem Pécs is majdnem annyi mint BP :) Aki Per pill a legközelebb Van hozzám Ő Demó 70km :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Köszi! :D Amúgy most milyen logóról beszélünk? :) Hova kell az? :) Esetleg: Pálmafa, tengerpart, csajok? :lol: :) :D :lol: Ha az az igény akkor olyan lessz :lol: Végül is kell egy kis banner hogy kitegyelek mint MOTEN belüli szekció a honlapra nem jár semmi izé bizével :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sőt, Neked még Kecskemét is ott van egy köpésre. Hát meg kell hagyni, van választék :) De "térképileg" kétségkívül ide tartozol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts