Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Örülök, hogy "megalakultunk", és hogy ennyien összejöttünk. :)

Remélem időnként sikerül majd találkoznunk (legalább ennyien), és csatlakozik hozzánk néhány elvetemült opeles.

Na jóccakát! :)

Ui: Babu, Te meg olvasd a fórumot, és írjál is bele, mert különben irgum-burgum! :)

Megosztás:

Örülök, hogy "megalakultunk", és hogy ennyien összejöttünk. :lol:

Remélem időnként sikerül majd találkoznunk (legalább ennyien), és csatlakozik hozzánk néhány elvetemült opeles.

Na jóccakát! :)

Ui: Babu, Te meg olvasd a fórumot, és írjál is bele, mert különben irgum-burgum! :lol:

Gratula Nektek :) Egyébként Pécsett vettema kocsim sztem ismeritek is az autót :) :lol: :D

Megosztás:

Gratulálok a megalakuláshoz. Reggel bennem volt, hogy lemegyünk meglepni titeket, :) de a fiúk bepettyeződtek (bárányhimlő, asszem, ma viszem őket dokihoz), és így inkább kihagytuk a dolgot. Az alapító okirat tényleg szépen sikerült, ha később lesz vmi lehetőségem pótolom az aláírást. :)

ui. Klasszak lettek a képek is. :)

Megosztás:

Mi is jóléreztük magunkat tegnap. Jók a képek,én is remélem hogy hamarossan sokkal többen leszünk.

Kéne majd pár szórólap hátha az is bejönne.

Segítek ha kell pl Honlapra kiteszem ha van logó stb bármit amivel ennek "hangot" adni:)

majd figyelem mikor lesznek t és mérget vehettek rám:P:D :)

Megosztás:

Gratulálok a megalakuláshoz. Reggel bennem volt, hogy lemegyünk meglepni titeket, :) de a fiúk bepettyeződtek (bárányhimlő, asszem, ma viszem őket dokihoz), és így inkább kihagytuk a dolgot. Az alapító okirat tényleg szépen sikerült, ha később lesz vmi lehetőségem pótolom az aláírást. :)

ui. Klasszak lettek a képek is. :)

Na, akkor aztán tényleg lett volna meglepetés! Kár, hogy nem jöttél! Jobbulást a fiúknak!

Szólj, ha jöttök Pécsre (vagy környékére), és csinálunk egy talit a tiszteletedre. :D

Megosztás:

Gratula Nektek :) Egyébként Pécsett vettema kocsim sztem ismeritek is az autót :) :lol: :D

Köszi! :lol:

Ismerős a kocsid, szerintem én is láttam itt Pécsen, bár Kertvárosban nem sokat járok.

Segítek ha kell pl Honlapra kiteszem ha van logó stb bármit amivel ennek "hangot" adni:)

majd figyelem mikor lesznek t és mérget vehettek rám:P:D :lol:

Köszi a felajánlást, de én ebben láma vagyok :) , a számítástecnika részt inkább másra hagyom.

Megosztás:

Köszi! :)

Ismerős a kocsid, szerintem én is láttam itt Pécsen, bár Kertvárosban nem sokat járok.

Köszi a felajánlást, de én ebben láma vagyok :) , a számítástecnika részt inkább másra hagyom.

Akkor megoldom no Problem tervezek nektek 1 logot ha rámbízáttok:P

Megosztás:

Na, akkor aztán tényleg lett volna meglepetés! Kár, hogy nem jöttél! Jobbulást a fiúknak!

Szólj, ha jöttök Pécsre (vagy környékére), és csinálunk egy talit a tiszteletedre. :)

Köszi. :)

Majd "szólok". :D

Vagy figyelem a topicot, és "megleplek" titeket. :)

Megosztás:

Köszi! :D

Amúgy most milyen logóról beszélünk? :) Hova kell az? :)

Esetleg: Pálmafa, tengerpart, csajok? :lol: :) :D :lol:

Ha az az igény akkor olyan lessz :lol: Végül is kell egy kis banner hogy kitegyelek mint MOTEN belüli szekció a honlapra nem jár semmi izé bizével :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.