kori Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Sztem alapból kapsz egy A4 méretű papírt, amivel tudod igazolni a jogsi meglétét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2009 Te vizsgáltál, vagy téged vizsgáltak? B) (tudom én, hogy orvosi... ;)) Sanyikám! VIZSGÁJA! Nem vizsgálata! Különben már én is beszótam vóna! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Reggel van még, nem megy ez nekem hajnalban. B):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2009 Reggel van még, nem megy ez nekem hajnalban. B):) Igyá vazze'! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Már volt egy kis étvágygerjesztő házi szilva. De nem vihetem túlzásba, mert tízre megyek dolgozni. Pedig de kedvem lenne a maradékhoz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Hát még szerencse, hogy nem engem vizsgáltak. Bár a vizsgáztató hölgy volt, úgyhogy lehet, hogy könnyebben viselem. A papírt azért kérdezem, mert hajdanán mikor megcsináltam a jogsit motorra, a pápai rendőr jól megbüntetett, mikor azzal próbáltam igazolni a dolgot, bár nem adott semmit, amikor elvette a pénzt, szóval sztem csak kihasználta tudatlanságomat, meg a helyzetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Reggel van még, nem megy ez nekem hajnalban. ;):) Hát, igen...a másnap... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Már volt egy kis étvágygerjesztő házi szilva. De nem vihetem túlzásba, mert tízre megyek dolgozni. Pedig de kedvem lenne a maradékhoz! ;) Jó is az belülről kifele fűt :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ma végre sikerült elindítani a jogosítvány hosszabítást. Interneten kell foglalni időpontot, aztán előtte bemenni és 4000Ft-ot csekken befizetni, + előtte orvosi alkalmasságit csináltatni. Mikor minden elkészült a nő megkérdezte, hogy van-e vmi, ami miatt nem nem kaphatnék jogosítványt? Nem értettem, hogy mit akar. De, mondom azért jöttem, hogy közöljem, hogy nem vagyok alkalmas rá, vagy mit gondolt!? Aztán kérdeztem, hogy ezzel a papírral, amit adott igazolhatom-e a jogosítványomat. Mondta, hogy csak saját felelősségemre vezethetek. Azt hittem, hogy eddig is ezt tettem. :lol: Szóval nem vezethetek addig legálisan. Ráadásul otthonra(Győrbe) küldik ki mindenképp, na mondom ez is tuti. Ide nem kérhetem? -Nem! Akkor mondtam, hogy KÖSZI! Szóval flottul ment a dolog. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ma végre sikerült elindítani a jogosítvány hosszabítást. Interneten kell foglalni időpontot, aztán előtte bemenni és 4000Ft-ot csekken befizetni, + előtte orvosi alkalmasságit csináltatni. Mikor minden elkészült a nő megkérdezte, hogy van-e vmi, ami miatt nem nem kaphatnék jogosítványt? Nem értettem, hogy mit akar. De, mondom azért jöttem, hogy közöljem, hogy nem vagyok alkalmas rá, vagy mit gondolt!? Aztán kérdeztem, hogy ezzel a papírral, amit adott igazolhatom-e a jogosítványomat. Mondta, hogy csak saját felelősségemre vezethetek. Azt hittem, hogy eddig is ezt tettem. :lol: Szóval nem vezethetek addig legálisan. Ráadásul otthonra(Győrbe) küldik ki mindenképp, na mondom ez is tuti. Ide nem kérhetem? -Nem! Akkor mondtam, hogy KÖSZI! Szóval flottul ment a dolog. :lol: :D Az attól függ, hogy mikor jár le a régi érvényessége. Katt Képzeld magad annak a helyébe, aki Dublinból jött haza 2 hét szabira és ez az idő nem volt elég a lebonyolításra! Oda se küldik utána, hiába van ott több mint másfél éve bejelentett lakcíme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Na ez a jogosítvány dolog nem semmi.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ma végre sikerült elindítani a jogosítvány hosszabítást. Interneten kell foglalni időpontot, aztán előtte bemenni és 4000Ft-ot csekken befizetni, + előtte orvosi alkalmasságit csináltatni. Mikor minden elkészült a nő megkérdezte, hogy van-e vmi, ami miatt nem nem kaphatnék jogosítványt? Nem értettem, hogy mit akar. De, mondom azért jöttem, hogy közöljem, hogy nem vagyok alkalmas rá, vagy mit gondolt!? Aztán kérdeztem, hogy ezzel a papírral, amit adott igazolhatom-e a jogosítványomat. Mondta, hogy csak saját felelősségemre vezethetek. Azt hittem, hogy eddig is ezt tettem. :lol: Szóval nem vezethetek addig legálisan. Ráadásul otthonra(Győrbe) küldik ki mindenképp, na mondom ez is tuti. Ide nem kérhetem? -Nem! Akkor mondtam, hogy KÖSZI! Szóval flottul ment a dolog. :lol: :D Akkor hülye volt a nő! Mindenképp kapnod kell egy papírt ami feljogosít bizonyos ideig az autóvezetésre. És ezt az okmányirodában ki kell, hogy adják rögtön. Csak tudom, 5 jogosítványt csináltattam már.Csak adnák vissza... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 egy este elbuktad mind az 5-öt!ugyhogy sztem ne oktass itt! :lol: :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Akkor nem tudom miért nem adta ki. Lehet, hogy azért mert lejárt, de hát annál indokoltabb. Igazából minden rendben van már, csak azért nincs jogsim, mert ugye idő kell amíg kinyomják a kártyát. Az orvosi alkalmassági, meg az illeték be lett fizetve, papírok aláírva, most akkor minek szenvedni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 egy este elbuktad mind az 5-öt!ugyhogy sztem ne oktass itt! :lol: :D :lol: :lol: :D Annak ehhez semmi köze Te kis kuki... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Akkor nem tudom miért nem adta ki. Lehet, hogy azért mert lejárt, de hát annál indokoltabb. Igazából minden rendben van már, csak azért nincs jogsim, mert ugye idő kell amíg kinyomják a kártyát. Az orvosi alkalmassági, meg az illeték be lett fizetve, papírok aláírva, most akkor minek szenvedni?? Előkukáztam a saját ilyen papírjaimat! Kellett volna kapnod kettő A4-es lapot összetűzve, elöl fénykép meg alapadatok, a másodikon indoklás, hogy miért is van neked most ilyen stb. Nem tudom, miért nem kaptad meg. Meg elméletileg Győrben laksz, nem hiszem, hogy kötelezhetnek, hogy hetekig itt hagyd az autód Pécsen. Talán próbálj rákérdezni egy másik okmányirodában, vagy akár ugyanott, csak másik ügyintézőnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Opelzsoltinak(olvasd el a leírást :D ): http://www.hasznaltauto.hu/2620840_opel_kadett_1986 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Előkukáztam a saját ilyen papírjaimat! Kellett volna kapnod kettő A4-es lapot összetűzve, elöl fénykép meg alapadatok, a másodikon indoklás, hogy miért is van neked most ilyen stb. Nem tudom, miért nem kaptad meg. Meg elméletileg Győrben laksz, nem hiszem, hogy kötelezhetnek, hogy hetekig itt hagyd az autód Pécsen. Talán próbálj rákérdezni egy másik okmányirodában, vagy akár ugyanott, csak másik ügyintézőnél. Olyat kaptam, de arra mondta a nő, hogy azzal csak "saját felelősségre" vezethetek. Magyarán hivatalosan nem igazolhatom. Hát remélem, hogy ha augusztus óta nem állítottak meg, akkor most nem ebben a 2 hétben fognak. Jah, ha belegondolok, hogy érvénytelen jogsival mértek be szeptemberben, még egész jól is állok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Olyat kaptam, de arra mondta a nő, hogy azzal csak "saját felelősségre" vezethetek. Magyarán hivatalosan nem igazolhatom. Hát remélem, hogy ha augusztus óta nem állítottak meg, akkor most nem ebben a 2 hétben fognak. Jah, ha belegondolok, hogy érvénytelen jogsival mértek be szeptemberben, még egész jól is állok! :D Akkor ne parázz. Az a papír a jogsid, amíg nem kapod meg a rendeset. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Akkor ne parázz. Az a papír a jogsid, amíg nem kapod meg a rendeset. :lol: Így van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Februárban fussunk össze? Most lett kész az Omi,már össze is akarod törni? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 HE-He. Sajnos még nincs kész :D Elfogyott az elektróda a Co hegesztőből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Oké igyekszem! Pénteken már remélem a Pezóba tudok menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Oké igyekszem! Pénteken már remélem a Pezóba tudok menni! Az jóóóóóó lesz. :lol: A múlt heti B.I.G.-nél töltött tali is faxa volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts