Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Mi jól éreztük magunkat. Örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk, és sikerült az eladó srácnak egy pár dupla túlórát összehozni B) Végeredményként arra jutottam, hogy egy 2.8V6-ot összkerékkel bevállalnék, de a dieseltől nem voltam elájulva. Amúgy nagyon király volt a gép.

Megosztás:

Végeredményként arra jutottam, hogy egy 2.8V6-ot összkerékkel bevállalnék ...

Sokat rágódtál ezen a megállapításon? ;) :blush:

Szerintem is jó volt ez a kis villámtali, a kocsi nagyon szép, a próbaút túl rövid, és egyenes volt, ezért a menetteljesítmények nem tűntek egetrengetőnek (még hozzászokni sem volt időm a váltóhoz). Csak a kilóméterórára pillantva tűnt fel, hogy egész jól gyorsul (már 120?! B) )

Megosztás:

Norbi, te vettél már az autódba dobbetétet ?

Elfelejtettem megkérdezni.

Még nem, mert az a barom, aki teríti az árút, annak ellenére, hogy kb. 5-ször hívtam telefonon (ebből 2x aznap, amikor itt volt), elfelejtett.

Azt mondta, hogy január közepe felé jön, akkor majd mindenképpen felhív... B) (Gondolom már volt, de...)

Megosztás:

Mi jól éreztük magunkat. Örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk, és sikerült az eladó srácnak egy pár dupla túlórát összehozni B) Végeredményként arra jutottam, hogy egy 2.8V6-ot összkerékkel bevállalnék, de a dieseltől nem voltam elájulva. Amúgy nagyon király volt a gép.

Ja, kellemesen telt a délután. Tudom, hogy 5-6 év múlva ipari hulladék(by opelzsolti ;) ), de nekem nagyon tetszett. Az első ülések kényelme mindent vitt nálam.

Megosztás:

Mi a száma ?

Holnap fölhívom. Vagy lehet a központot direktben.

Ma állítottam a kuplungomon. Már nem ott lent fog. Jó furcsa most:-)

A központi számot hívtam nem rég, ők mondták, hogy ma volt itt. 2-3 hét múlva jön legközelebb.

Szóval most hiába hívod. De megadhatom a számát, ha kell.

Megosztás:

Én szóltam decemberben, amikor ingyenes lett volna a posta! B)

Most is postáznak 1600-ért.

Decemberben nem volt rá pénzem totál.. Mondjuk most sincs.

Meg egyfolytában le voltam kötve.

Mostohaapám lerobbant, és orvostól orvosig loholtam vele.

De most már nem akarom halogatni.

Megosztás:

Na az orvosi alkalmasságim már megvan, pénteken megyek az okmányirodába, hogy hosszabítsam a jogsit. Köszi Kori, Babu, hogy szóltatok. 2013ig elfurikáztam volna vele.(ha meg nem állítanak) B)

Lehet ilyenkor vmi papírfecnit kérni, hogy folyamatban van a jogsim, mert ezt most gondolom elveszik?!

Ja az urológia vizsgám is egész szépen sikerült.

Megosztás:

Lehet ilyenkor vmi papírfecnit kérni, hogy folyamatban van a jogsim, mert ezt most gondolom elveszik?!

Úgy emlékszem, hogy nekem alapból adtak egy igazolást.

Azt majd jelezd légyszi, hogy mennyi a jogsi meghosszabbításának az illetéke!

Ja az urológia vizsgám is egész szépen sikerült.

Gratula! B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.