ivannorbi Elküldve Január16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2009 hoppá, bocsánat mailben kapom kivonatolva a hozzászólásokat és elsiklottam felette.. másolást megoldom! köszi előre is! Nincs mit. Remélem, hétfőn sikerül elkapnom a kis lógós sofőrt! (Jöhetnek a beszólások! B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Ez így nem buli. Különben is, ez nem elég magas labda. Kis lógós. Biztos a budiban stírölted. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2009 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2009 Kori! Nem fested le a kocsid tetejét sötétebbre? Az új avatarodon, úgy látszik, mintha sötétebb lenne. Szerintem tök jól néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2009 Ide is bedobom EZT a jó kis linket, hogy sajnáljuk együtt egy kicsit az amerikai autósokat. Ha már fele annyiért tankolnak mint mi, akkor legalább a kocsikat is jó olcsón vehessék! Érdemes böngészgetni egy kicsit, hogy milyen árak vannak náluk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 OPEL=SATURN!!!!!! Az Astra végsebessége elég kemény: 280km/h. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Na ez beszarás!!! Viper Commodore Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Mi jól éreztük magunkat. Örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk, és sikerült az eladó srácnak egy pár dupla túlórát összehozni B) Végeredményként arra jutottam, hogy egy 2.8V6-ot összkerékkel bevállalnék, de a dieseltől nem voltam elájulva. Amúgy nagyon király volt a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 Végeredményként arra jutottam, hogy egy 2.8V6-ot összkerékkel bevállalnék ... Sokat rágódtál ezen a megállapításon? ;) :blush: Szerintem is jó volt ez a kis villámtali, a kocsi nagyon szép, a próbaút túl rövid, és egyenes volt, ezért a menetteljesítmények nem tűntek egetrengetőnek (még hozzászokni sem volt időm a váltóhoz). Csak a kilóméterórára pillantva tűnt fel, hogy egész jól gyorsul (már 120?! B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Azért volt rövid, mert Babu és Opelzsolti kikocsikázták az olajat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Norbi, te vettél már az autódba dobbetétet ? Elfelejtettem megkérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 Norbi, te vettél már az autódba dobbetétet ? Elfelejtettem megkérdezni. Még nem, mert az a barom, aki teríti az árút, annak ellenére, hogy kb. 5-ször hívtam telefonon (ebből 2x aznap, amikor itt volt), elfelejtett. Azt mondta, hogy január közepe felé jön, akkor majd mindenképpen felhív... B) (Gondolom már volt, de...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Ez nem semmi.. Figyelj. Ha beszélsz vele, megkérnéd hogy hozzon egy párat nekem is ? Lehet egyszerűbb duplát elfelejtenie B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 Ez nem semmi.. Figyelj. Ha beszélsz vele, megkérnéd hogy hozzon egy párat nekem is ? Lehet egyszerűbb duplát elfelejtenie ;) Ma volt Pécsen. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Mi jól éreztük magunkat. Örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk, és sikerült az eladó srácnak egy pár dupla túlórát összehozni B) Végeredményként arra jutottam, hogy egy 2.8V6-ot összkerékkel bevállalnék, de a dieseltől nem voltam elájulva. Amúgy nagyon király volt a gép. Ja, kellemesen telt a délután. Tudom, hogy 5-6 év múlva ipari hulladék(by opelzsolti ;) ), de nekem nagyon tetszett. Az első ülések kényelme mindent vitt nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Ma volt Pécsen. B) És hozta ma ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 És hozta ma ? Állítólag mindig van nála. Természetesen nem hívott B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Mi a száma ? Holnap fölhívom. Vagy lehet a központot direktben. Ma állítottam a kuplungomon. Már nem ott lent fog. Jó furcsa most:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 Mi a száma ? Holnap fölhívom. Vagy lehet a központot direktben. Ma állítottam a kuplungomon. Már nem ott lent fog. Jó furcsa most:-) A központi számot hívtam nem rég, ők mondták, hogy ma volt itt. 2-3 hét múlva jön legközelebb. Szóval most hiába hívod. De megadhatom a számát, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Hmmm. A 2-3 hét az nagyon gáz.. Éppen hogy pont ilyenkor lenne jó beépíteni a dobbetétet amikor ilyen jó idő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január20, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2009 Hmmm. A 2-3 hét az nagyon gáz.. Éppen hogy pont ilyenkor lenne jó beépíteni a dobbetétet amikor ilyen jó idő van. Én szóltam decemberben, amikor ingyenes lett volna a posta! B) Most is postáznak 1600-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Én szóltam decemberben, amikor ingyenes lett volna a posta! B) Most is postáznak 1600-ért. Decemberben nem volt rá pénzem totál.. Mondjuk most sincs. Meg egyfolytában le voltam kötve. Mostohaapám lerobbant, és orvostól orvosig loholtam vele. De most már nem akarom halogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Na az orvosi alkalmasságim már megvan, pénteken megyek az okmányirodába, hogy hosszabítsam a jogsit. Köszi Kori, Babu, hogy szóltatok. 2013ig elfurikáztam volna vele.(ha meg nem állítanak) B) Lehet ilyenkor vmi papírfecnit kérni, hogy folyamatban van a jogsim, mert ezt most gondolom elveszik?! Ja az urológia vizsgám is egész szépen sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Ja az urológia vizsgám is egész szépen sikerült. Te vizsgáltál, vagy téged vizsgáltak? B) (tudom én, hogy orvosi... ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2009 Lehet ilyenkor vmi papírfecnit kérni, hogy folyamatban van a jogsim, mert ezt most gondolom elveszik?! Úgy emlékszem, hogy nekem alapból adtak egy igazolást. Azt majd jelezd légyszi, hogy mennyi a jogsi meghosszabbításának az illetéke! Ja az urológia vizsgám is egész szépen sikerült. Gratula! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts