Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Nem elég, hogy a kisebbet akarod bántani, még számfölényben is vagytok?! Jól van! Majd én is hozom az erősítést (MV6-os szekció), akkor nézhettek!!! A kis szemtelen 1.4-es, meg a kétkerekű!!! B) ;) :blush: :lol:

Az MV6 szekciót, ahol mindenki 100kg fölött van? Hozd csak... :D

Megosztás:

Norbert... Rémlik még mi volt a vita tárgya? Az, hogy girnyó vagy, mi meg nem. Erre a 300+ kilós MV6 szekciót akarod a magad oldalára állítani? Azért ezt gondold át mégegyszer... :D :blush:

Akkó szólok a Chuck Norris-nak! ;)

Különben is Ti jöttök puskával, meg csoportosan! B)

Megosztás:

Norbert... Rémlik még mi volt a vita tárgya? Az, hogy girnyó vagy, mi meg nem. Erre a 300+ kilós MV6 szekciót akarod a magad oldalára állítani? Azért ezt gondold át mégegyszer... :P :D

Akkó szólok a Chuck Norris-nak! :P

Különben is Ti jöttök puskával, meg csoportosan! B)

Űűűűbergigamegalooooool. ;) :blush: :D :lol: :)

Szted Norris olyan kákabélű mint Te??

Megosztás:

szia igen pécsi vagyok. kafa lenne ha megkérdeznéd! köszi!

Hétfőn megkérdeztem, azt mondta, hogy odaadja, de azóta nem találkoztam vele. Legközelebb valószínűleg hétfőn futok vele össze, akkor már erőszakosabb leszek. Feltéve, ha még aktuális a dolog.

A másolást meg tudod oldani? Úgy, hogy egészben kerüljön vissza az eredeti?

Megosztás:

sziasztok

kicsit off téma de hátha: hogy állapítható meg hogy van-e részecskeszűrő egy vectrában? ha igaz, az izzítószál lednek kellene időnként villognia menet közben (mikor tisztít), ezen kívül van más módja?

ivannorbi: megjött a sofőr a szabiról? B) (vectra magyar kézikönyv..)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.