ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2009 Én meg jobban lövök. B) Akkor most mi van??? ;) :blush: Ha oldalra (élemre) fordulok, nem biztos, hogy eltalálsz! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Áááá, soha! Még a nyugdíjasok is vadabbul vezetnek nála! ;) Hát némelyik, tényleg! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Ha oldalra (élemre) fordulok, nem biztos, hogy eltalálsz! ;) :blush: Az lehet, de a Lomha addig a "lapodra" fordít. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Elhízott népség!!! Nem szemtelenkedünk egy moderátorral!!! ;) :blush: Mert mi lesz? Leereszted a bicajunk kerekeit? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az lehet, de a Lomha addig a "lapodra" fordít. B) :blush: Ja, ráülök! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Ja, ráülök! B) LOOOOOOOOOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az lehet, de a Lomha addig a "lapodra" fordít. B) :lol: Nem elég, hogy a kisebbet akarod bántani, még számfölényben is vagytok?! Jól van! Majd én is hozom az erősítést (MV6-os szekció), akkor nézhettek!!! A kis szemtelen 1.4-es, meg a kétkerekű!!! ;) :blush: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2009 Mert mi lesz? Leereszted a bicajunk kerekeit? B) Például ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nem elég, hogy a kisebbet akarod bántani, még számfölényben is vagytok?! Jól van! Majd én is hozom az erősítést (MV6-os szekció), akkor nézhettek!!! A kis szemtelen 1.4-es, meg a kétkerekű!!! B) ;) :blush: :lol: Az MV6 szekciót, ahol mindenki 100kg fölött van? Hozd csak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az MV6 szekciót, ahol mindenki 100kg fölött van? Hozd csak... ;) Yes! B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Yes! B) ;) Norbert... Rémlik még mi volt a vita tárgya? Az, hogy girnyó vagy, mi meg nem. Erre a 300+ kilós MV6 szekciót akarod a magad oldalára állítani? Azért ezt gondold át mégegyszer... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2009 Norbert... Rémlik még mi volt a vita tárgya? Az, hogy girnyó vagy, mi meg nem. Erre a 300+ kilós MV6 szekciót akarod a magad oldalára állítani? Azért ezt gondold át mégegyszer... :D :blush: Akkó szólok a Chuck Norris-nak! ;) Különben is Ti jöttök puskával, meg csoportosan! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Norbert... Rémlik még mi volt a vita tárgya? Az, hogy girnyó vagy, mi meg nem. Erre a 300+ kilós MV6 szekciót akarod a magad oldalára állítani? Azért ezt gondold át mégegyszer... :P :D Akkó szólok a Chuck Norris-nak! :P Különben is Ti jöttök puskával, meg csoportosan! B) Űűűűbergigamegalooooool. ;) :blush: :D :lol: :) Szted Norris olyan kákabélű mint Te?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 ...szólok a Chuck Norris-nak... B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Babu sajnos nappalos lesz szombaton, de Brezsivel be tudunk jönni délután. 3 körül jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2009 Babu sajnos nappalos lesz szombaton, de Brezsivel be tudunk jönni délután. 3 körül jó lenne. Gyertek. B) A témát folytassuk a talik topikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2009 szia igen pécsi vagyok. kafa lenne ha megkérdeznéd! köszi! Hétfőn megkérdeztem, azt mondta, hogy odaadja, de azóta nem találkoztam vele. Legközelebb valószínűleg hétfőn futok vele össze, akkor már erőszakosabb leszek. Feltéve, ha még aktuális a dolog. A másolást meg tudod oldani? Úgy, hogy egészben kerüljön vissza az eredeti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Megyünk? ha nem dolgozom akkor igen!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Csak szóba kellett hozni egy kis talit és mindjárt beindul a fórum. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 No, akkor mikor is lesz Kojaknál kecske kergető Kadett Tali? Mert arra szívesen elnéznék. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aboy Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 sziasztok kicsit off téma de hátha: hogy állapítható meg hogy van-e részecskeszűrő egy vectrában? ha igaz, az izzítószál lednek kellene időnként villognia menet közben (mikor tisztít), ezen kívül van más módja? ivannorbi: megjött a sofőr a szabiról? B) (vectra magyar kézikönyv..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2009 ... ivannorbi: megjött a sofőr a szabiról? ;) (vectra magyar kézikönyv..) Nézd csak meg, hogy mit írtam pár hozzászólással feljebb! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2009 Aboy! Nem jössz ki vasárnap délután a Penthe-hez? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Aboy, próbáld meg a Vectra C rovatban is feltenni a kérdést, mert köztün senkinek sincs ilyen új autója. De tényleg kiugorhatnál a Penthéhez vasárnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aboy Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Nézd csak meg, hogy mit írtam pár hozzászólással feljebb! B) hoppá, bocsánat mailben kapom kivonatolva a hozzászólásokat és elsiklottam felette.. másolást megoldom! köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts