Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Mi az, hogy "ott"? Ne arcoskodjál már! Attól, hogy GSi klubbal leplezed, még Te is Mediterrániában élsz, hiába próbálod eltitkolni, kis röntgenfiú!!! B) ;) :blush: nemszámít ki holvan ha ittvan jóhelyen van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 http://www.crazydookie.de/datafiles/Rontgen107b2721cb4.jpg Épp kérdezni akartam, hogy így hogy találja meg a billentyűket? ;) Sanya ezt meg honann lőted B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Ezt a kikúrást! Próbáltam intézni Siklóson egy találkahelyet, már majdnem le lett zsírozva, erre most bejelentették, hogy mégsem jó. Vazze... Pedig ideje lenne már találkozódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Ezt a kikúrást! Próbáltam intézni Siklóson egy találkahelyet, már majdnem le lett zsírozva, erre most bejelentették, hogy mégsem jó. Vazze... Pedig ideje lenne már találkozódni. Miért? Hiányzik __ez__ Neked? :blush: :D :lol: Tényleg jó lenne egy tali !!! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2009 ... Pedig ideje lenne már találkozódni. Ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Na végre esett 1 kis ónos eső! Mehetünk csúszkálni! Norbi este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2009 Na végre esett 1 kis ónos eső! Mehetünk csúszkálni! Norbi este? Mikó? Hova? ;) :blush: Én ma reggel bevállaltam az autózást, nem is volt vészes. Bár láttam egy-két "profit", akik a piros után a zöldnél is tovább álltak, csak a kerekük pörgött. Nyárigumis mazsolák B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 ilyenkor örülök neki hogy végre garázsba áll a cali!!! B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2009 Jégpályává változott Pécs És nekem pont most hétvégén tört ripityára a korim (korcsolyám) B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Jégpályává változott Pécs És nekem pont most hétvégén tört ripityára a korim (korcsolyám) B) ;) Na este összefutunk csúszkálni? Ráérsz? Tudsz vmi jó helyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Miért? Hiányzik __ez__ Neked? B) ;) :blush: Jó volt az! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Nyárigumis mazsolák B) És mennyi van belőlük! Pont előtted bénázik, mert a rohadt gumija miatt nem tud fordulni, ha rádudálsz meg anyázod, még neki áll följebb! Köcsögök. Pedig ma már igazán nem luxus a téligumi, van 4-5ezerért is/db, nem valami nagy szám de a nyáriguminál fényévekkel jobb az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2009 Jó volt az! B) De most előbb fel kell törni a jeget! :blush: Bár alattad biztos beszakad! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Pont ma kellett elhoznom az Omit a kasznistól. Nyári gumival ;) Még a festőhöz is el kellett vele ugrani, mert az első lökös és a mocitető ott maradt. Vki nézte a TV2-n a híradót? Nagymamám is benne volt. Eltörte a csuklóját. Ezeknek az öregeknek hiába beszél az ember B) Babu pedig az ő Omijának a jobb hátulját húzta meg. Zajlott az élet a családban. Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2009 Pont ma kellett elhoznom az Omit a kasznistól. Nyári gumival :D Még a festőhöz is el kellett vele ugrani, mert az első lökös és a mocitető ott maradt. Vki nézte a TV2-n a híradót? Nagymamám is benne volt. Eltörte a csuklóját. Ezeknek az öregeknek hiába beszél az ember :blush: Babu pedig az ő Omijának a jobb hátulját húzta meg. Zajlott az élet a családban. Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő. Mazsola! :lol: Maminak jobbulást! Babu: Gondolom nem véletlenül pördült meg az Omi B) Tali: Erre a nyílt hétvégére én is gondoltam, de nem láttam, hogy itt Pécsen is lenne. Ha lesz, én benne lennék. Legalábbis egyelőre úgy néz ki. De nálunk mostanában semmi sem biztos ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Erre a nyílt 7végére én is mennék! Bár a múltkori ilyen is elmaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Mazsola! :D Maminak jobbulást! Babu: Gondolom nem véletlenül pördült meg az Omi B) Tali: Erre a nyílt hétvégére én is gondoltam, de nem láttam, hogy itt Pécsen is lenne. Ha lesz, én benne lennék. Legalábbis egyelőre úgy néz ki. De nálunk mostanában semmi sem biztos ;)van pécsen is!penthénél tanuló az egyik villányi srác és ö mondta! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 De most előbb fel kell törni a jeget! :blush: Bár alattad biztos beszakad! B) Nem lehet mindenki olyan girnyó mint Te. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő. Ez jó ötlet, amúgy is meg akartam nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Babu: Gondolom nem véletlenül pördült meg az Omi B) Hogy feltételezheted a Baburól, hogy direkt csinál ilyesmit? Soha nem adott rá okot, hogy ezt gondold... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 van pécsen is!penthénél tanuló az egyik villányi srác és ö mondta! B) Megyünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nem lehet mindenki olyan girnyó mint Te. ;) Ez így van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2009 Hogy feltételezheted a Baburól, hogy direkt csinál ilyesmit? Soha nem adott rá okot, hogy ezt gondold... B) Áááá, soha! Még a nyugdíjasok is vadabbul vezetnek nála! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nem lehet mindenki olyan girnyó mint Te. :blush: Ez így van. B) Elhízott népség!!! Nem szemtelenkedünk egy moderátorral!!! :D :lol: Ui: Viszont gyorsabban futok, mint Ti! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Elhízott népség!!! Nem szemtelenkedünk egy moderátorral!!! :lol: :) Ui: Viszont gyorsabban futok, mint Ti! :D Én meg jobban lövök. B) Akkor most mi van??? ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts