Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Ezt a kikúrást! Próbáltam intézni Siklóson egy találkahelyet, már majdnem le lett zsírozva, erre most bejelentették, hogy mégsem jó. Vazze... Pedig ideje lenne már találkozódni.

Miért? Hiányzik __ez__ Neked? :blush: :D :lol:

Tényleg jó lenne egy tali !!! ;) B)

Megosztás:

Na végre esett 1 kis ónos eső! Mehetünk csúszkálni! Norbi este?

Mikó? Hova? ;) :blush:

Én ma reggel bevállaltam az autózást, nem is volt vészes. Bár láttam egy-két "profit", akik a piros után a zöldnél is tovább álltak, csak a kerekük pörgött. Nyárigumis mazsolák B)

Megosztás:

Nyárigumis mazsolák B)

És mennyi van belőlük! Pont előtted bénázik, mert a rohadt gumija miatt nem tud fordulni, ha rádudálsz meg anyázod, még neki áll följebb! Köcsögök. Pedig ma már igazán nem luxus a téligumi, van 4-5ezerért is/db, nem valami nagy szám de a nyáriguminál fényévekkel jobb az is.

Megosztás:

Pont ma kellett elhoznom az Omit a kasznistól. Nyári gumival ;) Még a festőhöz is el kellett vele ugrani, mert az első lökös és a mocitető ott maradt. Vki nézte a TV2-n a híradót? Nagymamám is benne volt. Eltörte a csuklóját. Ezeknek az öregeknek hiába beszél az ember B) Babu pedig az ő Omijának a jobb hátulját húzta meg. Zajlott az élet a családban.

Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő.

Megosztás:

Pont ma kellett elhoznom az Omit a kasznistól. Nyári gumival :D Még a festőhöz is el kellett vele ugrani, mert az első lökös és a mocitető ott maradt. Vki nézte a TV2-n a híradót? Nagymamám is benne volt. Eltörte a csuklóját. Ezeknek az öregeknek hiába beszél az ember :blush: Babu pedig az ő Omijának a jobb hátulját húzta meg. Zajlott az élet a családban.

Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő.

Mazsola! :lol:

Maminak jobbulást!

Babu: Gondolom nem véletlenül pördült meg az Omi B)

Tali: Erre a nyílt hétvégére én is gondoltam, de nem láttam, hogy itt Pécsen is lenne. Ha lesz, én benne lennék. Legalábbis egyelőre úgy néz ki. De nálunk mostanában semmi sem biztos ;)

Megosztás:

Mazsola! :D

Maminak jobbulást!

Babu: Gondolom nem véletlenül pördült meg az Omi B)

Tali: Erre a nyílt hétvégére én is gondoltam, de nem láttam, hogy itt Pécsen is lenne. Ha lesz, én benne lennék. Legalábbis egyelőre úgy néz ki. De nálunk mostanában semmi sem biztos ;)

van pécsen is!penthénél tanuló az egyik villányi srác és ö mondta! :blush:
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.