Sörös Sanyi Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Pont fél órával három előtt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Pont fél órával három előtt. :D Én mondjuk a Vodka és a Napoleon közé saccoltam kb. :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Mindenkinek BUÉK ! Nekem kellemes volt a szilveszter, mert majd fél év után újra Omegáztam :rolleyes: Bár még közelsem kész a vas, de legalább gurultam vele kicsit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2009 Korábban szó volt arról, hogy hol lehet a 6-os úton (a Tüzér utca közelében) a telepített trafipax. Már többször figyeltem az oszlopokon, meg ahol el tudtam képzelni, de nem találtam. Most kaptam mail-ben a képeket. Szóval, a volt határőr-laktanyánál tessék figyelni! Itt van egy kis segítség: Gondolom egy másik kamera meg a trafit figyeli, hogy mikor hugyozza le valaki B) . Nem hinném, hogy folyamatosan ki van rakva, mert nem tűnik valami időjárásbiztosnak. Másrészről a rácsok mögül nem tudom, hogy hogyan mér pontosan? ;) Na, ha arra járok, majd figyelek, hogy tényleg ott van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Korábban szó volt arról, hogy hol lehet a 6-os úton (a Tüzér utca közelében) a telepített trafipax. Már többször figyeltem az oszlopokon, meg ahol el tudtam képzelni, de nem találtam. Most kaptam mail-ben a képeket. Szóval, a volt határőr-laktanyánál tessék figyelni! Itt van egy kis segítség: http://kepfeltoltes.hu/081220/tr3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081220/tr1__1__www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081220/tr1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Gondolom egy másik kamera meg a trafit figyeli, hogy mikor hugyozza le valaki ;) . Nem hinném, hogy folyamatosan ki van rakva, mert nem tűnik valami időjárásbiztosnak. Másrészről a rácsok mögül nem tudom, hogy hogyan mér pontosan? :blush: Na, ha arra járok, majd figyelek, hogy tényleg ott van-e. Köcsög banda! Ha pécsi lennék, tuti terveznék valami merényletet ellene. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 menyünk!!agyunk a pofájának!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Korábban szó volt arról, hogy hol lehet a 6-os úton (a Tüzér utca közelében) a telepített trafipax. Már többször figyeltem az oszlopokon, meg ahol el tudtam képzelni, de nem találtam. Most kaptam mail-ben a képeket. Szóval, a volt határőr-laktanyánál tessék figyelni! ... Gondolom egy másik kamera meg a trafit figyeli, hogy mikor hugyozza le valaki ;) . Nem hinném, hogy folyamatosan ki van rakva, mert nem tűnik valami időjárásbiztosnak. Másrészről a rácsok mögül nem tudom, hogy hogyan mér pontosan? :blush: Na, ha arra járok, majd figyelek, hogy tényleg ott van-e. Azannya!!! :) Nem semmi! B) Gondolom, tényleg nincs mindig kitéve, mert nem jött eddig fénykép, se felkérés támogatásra. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2009 Köcsög banda! Ha pécsi lennék, tuti terveznék valami merényletet ellene. B) Most jártam ott, meg is álltam, hogy ott van-e, de nem láttam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 odamegyek lehugyozombazzzeg B) (de nagy a pofám mi?? ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 billentyü mögül mindenkinek nagy!!!! B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aboy Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 sziasztok, ha valaki tud eladó magyar nyelvű vectra C kézikönyvről (akár nyomtatott akár elektronikus formában) kérem küljön nekem üzenetet! a szervízben 8000 ft-ért akarták rámsózni sad.gif köszönöm aboy (btw. a trafit én is láttam, de csak néha-néha van ott, van hogy kirakják, van hogy beveszik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2009 sziasztok, ha valaki tud eladó magyar nyelvű vectra C kézikönyvről (akár nyomtatott akár elektronikus formában) kérem küljön nekem üzenetet! a szervízben 8000 ft-ért akarták rámsózni sad.gif köszönöm aboy (btw. a trafit én is láttam, de csak néha-néha van ott, van hogy kirakják, van hogy beveszik) Van egy "távoli" ismerősöm, akinek van (vagy csak volt B) ) vectra c-je, megkérdezem, hátha. Amúgy Te pécsi vagy? Vagy környékbeli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 sziasztok, ha valaki tud eladó magyar nyelvű vectra C kézikönyvről (akár nyomtatott akár elektronikus formában) kérem küljön nekem üzenetet! a szervízben 8000 ft-ért akarták rámsózni sad.gif köszönöm aboy (btw. a trafit én is láttam, de csak néha-néha van ott, van hogy kirakják, van hogy beveszik)az enyémet is bevehetik!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2009 az enyémet is bevehetik!!! Nagy a szád! Nem tudom mit mondanál, ha a szőröspofájú ott térdelne előtted nyitott szájjal! B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Nagy a szád! Nem tudom mit mondanál, ha a szőröspofájú ott térdelne előtted nyitott szájjal! B) ;) :blush: :D :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Nagy a szád! Nem tudom mit mondanál, ha a szőröspofájú ott térdelne előtted nyitott szájjal! B) ;) :blush: :Dén sem!!de biztos fájna!!másnap tuti megbánnám mikor kijózanodom!! :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aboy Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Van egy "távoli" ismerősöm, akinek van (vagy csak volt B) ) vectra c-je, megkérdezem, hátha. Amúgy Te pécsi vagy? Vagy környékbeli? szia igen pécsi vagyok. kafa lenne ha megkérdeznéd! köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2009 szia igen pécsi vagyok. kafa lenne ha megkérdeznéd! köszi! Sajnos nem jött össze, viszont közben eszembe jutott, hogy az egyik céges kocsi is Vectra C. Sajnos a sofőr a héten szabin van, de a jövő héten szerintem el tudom kérni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 BUJÉK A MEDITERRÁNAK IS MEGKÉSVE DE NEMFELEJTETTEM EL B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 BUJÉK A MEDITERRÁNAK IS MEGKÉSVE DE NEMFELEJTETTEM EL B) Szerencséd van! Már épp kezdtem volna híresztelni, hogy nálatok a megengedettnél fél celsiussal melegebb van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Szerencséd van! Már épp kezdtem volna híresztelni, hogy nálatok a megengedettnél fél celsiussal melegebb van! :D B) ;) ATOM jó helyen lakok! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 B) ;) ATOM jó helyen lakok! :blush: Mondjuk lehet, hogy az utolsó kijelentésem minden Mediterrai-ra igaz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Mondjuk lehet, hogy az utolsó kijelentésem minden Mediterrai-ra igaz... B) Sztem 100% :blush: még fórum elején írtátok hogy ott jobb az idő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Sztem 100% :blush: még fórum elején írtátok hogy ott jobb az idő B) Mi az, hogy "ott"? Ne arcoskodjál már! Attól, hogy GSi klubbal leplezed, még Te is Mediterrániában élsz, hiába próbálod eltitkolni, kis röntgenfiú!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 kis röntgenfiú!!! B) Épp kérdezni akartam, hogy így hogy találja meg a billentyűket? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts