Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mindenkinek BUÉK ! Nekem kellemes volt a szilveszter, mert majd fél év után újra Omegáztam :rolleyes: Bár még közelsem kész a vas, de legalább gurultam vele kicsit.

:)

Elküldve

Korábban szó volt arról, hogy hol lehet a 6-os úton (a Tüzér utca közelében) a telepített trafipax. Már többször figyeltem az oszlopokon, meg ahol el tudtam képzelni, de nem találtam. Most kaptam mail-ben a képeket. Szóval, a volt határőr-laktanyánál tessék figyelni!

Itt van egy kis segítség:

tr3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tr1__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tr1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gondolom egy másik kamera meg a trafit figyeli, hogy mikor hugyozza le valaki B) .

Nem hinném, hogy folyamatosan ki van rakva, mert nem tűnik valami időjárásbiztosnak. Másrészről a rácsok mögül nem tudom, hogy hogyan mér pontosan? ;) Na, ha arra járok, majd figyelek, hogy tényleg ott van-e.

Elküldve
Korábban szó volt arról, hogy hol lehet a 6-os úton (a Tüzér utca közelében) a telepített trafipax. Már többször figyeltem az oszlopokon, meg ahol el tudtam képzelni, de nem találtam. Most kaptam mail-ben a képeket. Szóval, a volt határőr-laktanyánál tessék figyelni!

Itt van egy kis segítség:

http://kepfeltoltes.hu/081220/tr3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081220/tr1__1__www....ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081220/tr1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gondolom egy másik kamera meg a trafit figyeli, hogy mikor hugyozza le valaki ;) .

Nem hinném, hogy folyamatosan ki van rakva, mert nem tűnik valami időjárásbiztosnak. Másrészről a rácsok mögül nem tudom, hogy hogyan mér pontosan? :blush: Na, ha arra járok, majd figyelek, hogy tényleg ott van-e.

Köcsög banda! Ha pécsi lennék, tuti terveznék valami merényletet ellene. B)

Elküldve

...

Gondolom egy másik kamera meg a trafit figyeli, hogy mikor hugyozza le valaki ;) .

Nem hinném, hogy folyamatosan ki van rakva, mert nem tűnik valami időjárásbiztosnak. Másrészről a rácsok mögül nem tudom, hogy hogyan mér pontosan? :blush: Na, ha arra járok, majd figyelek, hogy tényleg ott van-e.

Azannya!!! :) Nem semmi! B)

Gondolom, tényleg nincs mindig kitéve, mert nem jött eddig fénykép, se felkérés támogatásra. :D :lol:

Elküldve

sziasztok, ha valaki tud eladó magyar nyelvű vectra C kézikönyvről (akár nyomtatott akár elektronikus formában) kérem küljön nekem üzenetet! a szervízben 8000 ft-ért akarták rámsózni sad.gif

köszönöm

aboy

(btw. a trafit én is láttam, de csak néha-néha van ott, van hogy kirakják, van hogy beveszik)

Elküldve
sziasztok, ha valaki tud eladó magyar nyelvű vectra C kézikönyvről (akár nyomtatott akár elektronikus formában) kérem küljön nekem üzenetet! a szervízben 8000 ft-ért akarták rámsózni sad.gif

köszönöm

aboy

(btw. a trafit én is láttam, de csak néha-néha van ott, van hogy kirakják, van hogy beveszik)

Van egy "távoli" ismerősöm, akinek van (vagy csak volt B) ) vectra c-je, megkérdezem, hátha.

Amúgy Te pécsi vagy? Vagy környékbeli?

Elküldve

köszönöm

aboy

az enyémet is bevehetik!!!
Elküldve
Nagy a szád!

Nem tudom mit mondanál, ha a szőröspofájú ott térdelne előtted nyitott szájjal! B) ;) :blush: :D

én sem!!de biztos fájna!!másnap tuti megbánnám mikor kijózanodom!! :lol: :) :P
Elküldve
Van egy "távoli" ismerősöm, akinek van (vagy csak volt B) ) vectra c-je, megkérdezem, hátha.

Amúgy Te pécsi vagy? Vagy környékbeli?

szia igen pécsi vagyok. kafa lenne ha megkérdeznéd! köszi!

Elküldve
szia igen pécsi vagyok. kafa lenne ha megkérdeznéd! köszi!

Sajnos nem jött össze, viszont közben eszembe jutott, hogy az egyik céges kocsi is Vectra C. Sajnos a sofőr a héten szabin van, de a jövő héten szerintem el tudom kérni. B)

Elküldve
BUJÉK A MEDITERRÁNAK IS MEGKÉSVE DE NEMFELEJTETTEM EL B)

Szerencséd van! Már épp kezdtem volna híresztelni, hogy nálatok a megengedettnél fél celsiussal melegebb van! ;)

Elküldve
Szerencséd van! Már épp kezdtem volna híresztelni, hogy nálatok a megengedettnél fél celsiussal melegebb van! :D

B) ;) ATOM jó helyen lakok! :blush:

Elküldve
Mondjuk lehet, hogy az utolsó kijelentésem minden Mediterrai-ra igaz... B)

Sztem 100% :blush: még fórum elején írtátok hogy ott jobb az idő ;)

Elküldve
Sztem 100% :blush: még fórum elején írtátok hogy ott jobb az idő B)

Mi az, hogy "ott"? Ne arcoskodjál már! Attól, hogy GSi klubbal leplezed, még Te is Mediterrániában élsz, hiába próbálod eltitkolni, kis röntgenfiú!!! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.