Tiu Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 ... Lassan meg kellene szervezni, az 1 éves jubileumi találkozót! Leltároztam kicsit, és Gyurkát már nem találtam :rolleyes: a Mediterrán tagok között :) . Tud róla valaki? Én csinálok minden februárban találkozó/bulit. Jövőre valószínűleg február végén lesz. Szóval arról lehetne szó akkor. Azt ki nem hagyjuk, Norbi is biztos jön keverni-kavarni :) Valamikor gondolhatnánk egy talira Győrben is, igaz nincs közel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 forog az agyatok látom ! :) (legyen már vége a karácsonynak bakker elhízok meg alkesz leszek :rolleyes: :) ) Hiányzik a munka, mi? Csak nem mondod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 forog az agyatok látom ! :) (legyen már vége a karácsonynak bakker elhízok meg alkesz leszek :rolleyes: :) ) te már ettöl jobban nem tudsz elhizni!!!meg nagyobb alkesz sem leszel!! :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Én is már három napja turnéztam, ma már nem bírtam alkoholt inni! Ez a vég kezdete! :rolleyes:neked meg már mindegy!!!jogsid miatt ugyis mindegy!!!igyál bátran !!már nincs sok vissza ebböl az évböl!!egy napot sem hagynék tisztán!!!tegnap kicsit sikerült nekem is beakasztani!!kellemessen zsibbadtam!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 ... Valamikor gondolhatnánk egy talira Győrben is, igaz nincs közel. Gyertek csak. De elhelyezni, nem tudok senkit. Kicsi a panel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Tényleg! Ez 1 jó ötlet, nekem az is eszembe jutott, hogy mehetnénk együtt kirándulni ide-oda. Főleg, hogy már a benzin is olcsóbb. Na? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Tényleg! Ez 1 jó ötlet, nekem az is eszembe jutott, hogy mehetnénk együtt kirándulni ide-oda. Főleg, hogy már a benzin is olcsóbb. Na? :rolleyes: Ez tényleg jó ötlet, tavasszal akár felmehetnénk a Mecsekre is, vagy akárhova kis szalonnát sütni meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Ez tényleg jó ötlet, tavasszal akár felmehetnénk a Mecsekre is, vagy akárhova kis szalonnát sütni meg ilyenek. Ja meg felgyujtani az erdöt meg pár gumit az ozon megovása árdekében.Már ide is beszoltam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Az nem baj, csak még képet nem raktál fel, pedig a Gergő is kérte. :) Az opzsolt küldhetne kecskéset pl. ha még megvan. :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Gyertek csak. De elhelyezni, nem tudok senkit. Kicsi a panel. :) Emlékszem vmi parkra Győrben, és talán van olyan hely is, ahol adnak enni-inni. Ha nem, a kókuszos süti még mindig nyerő ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Ja meg felgyujtani az erdöt meg pár gumit az ozon megovása árdekében.Már ide is beszoltam. :D Na megjött a vén bajkeverő. :rolleyes: :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Emlékszem vmi parkra Győrben, és talán van olyan hely is, ahol adnak enni-inni. Ha nem, a kókuszos süti még mindig nyerő ! :) Van egy camping, de nem merem jó szívvel ajánlani. :) Éttermek vannak dögivel, lehet válogatni. :D A süti meg alap sztem. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Ja meg felgyujtani az erdöt meg pár gumit az ozon megovása árdekében.Már ide is beszoltam. :) Nem is Te lettél volna, ha nem teszed! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Az nem baj, csak még képet nem raktál fel, pedig a Gergő is kérte. :) Az opzsolt küldhetne kecskéset pl. ha még megvan. :) :rolleyes:Csak azért nem tettem fel képet mert nem találtam meg hogyan kell meg a forum is fura még a számomra negyed óra mire visszatalálok ide, de már fejlödöm. Meg uj hozzászolást se tudok irni mert nem enged na de mindegy fö a részvét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Csak azért nem tettem fel képet mert nemtaláltam meg hogyan kell meg a forum is fura még a számomra negyed óra mire visszatalálok ide, de már fejlödöm.Meg uj hozzászolást se tudok irni mert nem enged na de mindegy fö a részvét Kép beállítása: az oldalon felül belépsz a Vezérlőpult-ba, majd a Személyes beállítások közül kiválasztod az Avatar beállítás-t, és már választhatsz vagy tölthetsz fel képet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 te már ettöl jobban nem tudsz elhizni!!!meg nagyobb alkesz sem leszel!! :) :rolleyes: :D a pöcsöd van elhízva ! :D :) na jó csak kicsit na :D most forralt bor szürcsölgetek na és ??? höhö :D :D fincsi ja ám jaja ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 [quote name='Opelosfater szevasz Fater ! :) örülök hogy látlak/olvaslak :D igen a kecskés videjó nagy fless :) (neked meg kell hogy legyen de nekem is megvan sztem.) szegény Kojak csak annyival bízott meg minket hogy engedjük ki legelni a kecskéket :) jóóvan na de mi nem nagyon bizonyultunk jó pásztorfélének :D urbánus környezet ugye nem tanitott meg erre :rolleyes: (sajnos) azért nekem nem kell videó mert h rágondolok mindíg nevetek magamban . meg van hogy hangosan is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Hiányzik a munka, mi? Csak nem mondod! :rolleyes: igen az tényleg mert megszoktam hogy sosem unatkozom ezek a hosszukás ünnepek meg teljesen kikészítenek . a forralt bor viszont fincsi dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Az nem baj, csak még képet nem raktál fel, pedig a Gergő is kérte. :) Az opzsolt küldhetne kecskéset pl. ha még megvan. :D :) telefonos videóbol nehéz jót kikockázni ezen próbálkoztam anno és nem volt jó :rolleyes: mondjuk kár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 CSAK AZT NE MOND HOGY NEMFÁJT AZ OLDALAD A NEVETÉSTÖL Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 a pöcsöd van elhízva ! :D :D na jó csak kicsit na :D most forralt bor szürcsölgetek na és ??? höhö ;) :D fincsi ja ám jaja ! :)az nincs!!! :rolleyes: :D te meg csak öregesen!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 CSAK AZT NE MOND HOGY NEMFÁJT AZ OLDALAD A NEVETÉSTÖL alig ! :rolleyes: :) mondhatnám hogy görcsöltem de lehet nem hinnék el többen :) nagy volt a vödrös jelenet is ! sörös Sándorunk is tanuja volt asszem és ha jól rémlik ő is nagyokat derült a dolgon :) de majd elmeséli ha itt somfordálgat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 az nincs!!! :rolleyes: :D te meg csak öregesen!! :) :) öregesen öregesen ... frászt :D dizsit halgatok meg elektronikus zenét meg ACÉVILLÁMDÉCÉT :D ez öreges? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Sörös Sándorunk is tanúja volt asszem és ha jól rémlik ő is nagyokat derült a dolgon :) de majd elmeséli ha itt somfordálgat :) Úgy ám! :rolleyes: Nekem sem kell videó, tudom kívülről az egészet! :) Még most is röhögök rajta ha szóba kerül. Az egy nagy hétvége volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Úgy ám! :rolleyes: Nekem sem kell videó, tudom kívülről az egészet! :) Még most is röhögök rajta ha szóba kerül. Az egy nagy hétvége volt. Az a rohadt szakállas köcsög :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts