Lomha 8V Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Nem tudom, hogy ezen a környéken hol találsz ilyet, én sajnos nem tudok (nem mintha kerestem volna). A kérdésedet átraktam IDE is, mert ott talán többen látják, és olyanok is, akik benne vannak a témában. Ez a szekció nem igazán GSI-s. MV6-os omival talán nagyobb szerencséd lenne :rolleyes: Na meg az sem mindegy, hogy milyen GSI. Volt néhány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=z0nMp80UDvw...feature=related Emberek imádom ezt a videót :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=z0nMp80UDvw...feature=related Emberek imádom ezt a videót :) Háát, szerintem még adhatott volna nekik! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Nem akar valaki (egyhapsi, gergolabs...) sárvédő-dobbetétet venni mostanában? Ha jól tudom, 5000/pár, és most van egy akció a riderautónál: ingyen postázzák a 10ezer Ft feletti rendeléseket. Én szándékozok venni, ha még valakinek kell, akkor megúsznánk a postadíjat. Én múltkor megszívtam az üzletkötőjükkel, több mint 2 hét után jött Pécsre, és hiába beszéltem vele telefonon vagy 3x, elfelejtette a találkát. Legközelebb január közepén fog jönni. Amúgy vannak egyéb okosságok (és hülyeségek) is náluk, érdemes körülnézni. Köszi, hogy gondoltál rám, de most nem terveztem ilyet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Köszi, hogy gondoltál rám, de most nem terveztem ilyet venni. Ja, gondolt rád! Azt hiszi mindenkié olyan lepukkant mint az övé... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Ja, gondolt rád! Azt hiszi mindenkié olyan lepukkant mint az övé... :rolleyes:milyen kedves vagy!!irigykedsz mi? :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2008 Persze, mert ő megint új vassal jár: olvastam, hogy a Pannon Volán most vett új buszokat. :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Persze, mert ő megint új vassal jár: olvastam, hogy a Pannon Volán most vett új buszokat. :rolleyes: :) :) :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Persze, mert ő megint új vassal jár: olvastam, hogy a Pannon Volán most vett új buszokat. :rolleyes: :) :) :) Ááá, de szar Credo-kat. Fapados mint az állat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2008 Ááá, de szar Credo-kat. Fapados mint az állat... :) Jó kis magyar busz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Jó kis magyar busz! :rolleyes: Úgy magyar az, mit a Suzuki. Itt összelapátolják, és annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2008 Nekem 8! Még nem mentem vele, remélem nem is fogok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 buszozni jóóóó!!!!(lehet piázni)csak tul drága és kényelmesebb beülni az autóba minthogy megvárni a járatot! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 buszozni jóóóó!!!!(lehet piázni)csak tul drága és kényelmesebb beülni az autóba minthogy megvárni a járatot! :) :) Mi tudnánk mesélni pár érdekes buszozást, nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Úgy magyar az, mit a Suzuki. Itt összelapátolják, és annyi. Jaja! Régebben mindig az itthoni üzemük mellett mentem el, akkora mint egy kocsibüfé. Ebből is látszik, hogy itt csak összehányják. Ilyen szarokkal kell szórakozni, ahelyett, hogy erősítenék a Rábát meg az Ikarust. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Jaja! Régebben mindig az itthoni üzemük mellett mentem el, akkora mint egy kocsibüfé. Ebből is látszik, hogy itt csak összehányják. Ilyen szarokkal kell szórakozni, ahelyett, hogy erősítenék a Rábát meg az Ikarust. :) Szted ezek részvényi hány %-ban vannak magyar kézen??? :rolleyes: Már régóta kifelé fialnak azok is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Mi tudnánk mesélni pár érdekes buszozást, nem? :rolleyes: mé?te emlékszl rájuk? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 mé?te emlékszl rájuk? :rolleyes: :) Űberlol. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 egy kis délutáni unatkozás! http://auto.indavideo.hu/video/koricalibra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 egy kis délutáni unatkozás! http://auto.indavideo.hu/video/koricalibra :rolleyes: Szép lett. :) Grat hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 köfi!!! ma csinálok egy teljeset! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 köfi!!! ma csinálok egy teljeset! :rolleyes: Az jó lesz. De a zene is vmi hasonló legyen, mint ezen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 ez csak természetes!!más nem is jöhet szóba!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2008 köfi!!! ma csinálok egy teljeset! :rolleyes: Várjuk! Amúgy megy is az a kocsi? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts