Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Nem tudom, hogy ezen a környéken hol találsz ilyet, én sajnos nem tudok (nem mintha kerestem volna). A kérdésedet átraktam IDE is, mert ott talán többen látják, és olyanok is, akik benne vannak a témában. Ez a szekció nem igazán GSI-s. MV6-os omival talán nagyobb szerencséd lenne :rolleyes:

Na meg az sem mindegy, hogy milyen GSI. Volt néhány.

Megosztás:

Nem akar valaki (egyhapsi, gergolabs...) sárvédő-dobbetétet venni mostanában?

Ha jól tudom, 5000/pár, és most van egy akció a riderautónál: ingyen postázzák a 10ezer Ft feletti rendeléseket. Én szándékozok venni, ha még valakinek kell, akkor megúsznánk a postadíjat. Én múltkor megszívtam az üzletkötőjükkel, több mint 2 hét után jött Pécsre, és hiába beszéltem vele telefonon vagy 3x, elfelejtette a találkát. Legközelebb január közepén fog jönni.

Amúgy vannak egyéb okosságok (és hülyeségek) is náluk, érdemes körülnézni.

Köszi, hogy gondoltál rám, de most nem terveztem ilyet venni.

Megosztás:

Úgy magyar az, mit a Suzuki. Itt összelapátolják, és annyi.

Jaja! Régebben mindig az itthoni üzemük mellett mentem el, akkora mint egy kocsibüfé. Ebből is látszik, hogy itt csak összehányják. Ilyen szarokkal kell szórakozni, ahelyett, hogy erősítenék a Rábát meg az Ikarust. :rolleyes:

Megosztás:

Jaja! Régebben mindig az itthoni üzemük mellett mentem el, akkora mint egy kocsibüfé. Ebből is látszik, hogy itt csak összehányják. Ilyen szarokkal kell szórakozni, ahelyett, hogy erősítenék a Rábát meg az Ikarust. :)

Szted ezek részvényi hány %-ban vannak magyar kézen??? :rolleyes:

Már régóta kifelé fialnak azok is. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.