Lomha 8V Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Ez biztosan bejön majd neki. :rolleyes: :) :) A buli bejönne, de nem hiszem, hogy hajlandó leszek tömegközlekedéssel odajutni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Kész lett az Omega, nagyon szépen, igényesen csinálták meg. Kapott egy polírt is, most nagyon jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Én holnap nézem meg, hogy mi van az enyémmel. Remélem max jövő hét elejére kész lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Most, hogy mondod én nem is tudom még, mit csinálok szilveszterkor. Azt meg végképp nem, hogy hol. :rolleyes:sztem nekem már van egy tippem!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 sztem nekem már van egy tippem!! :rolleyes: na és hova viszed? tuti valami berugás féle lesz a dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Én holnap nézem meg, hogy mi van az enyémmel. Remélem max jövő hét elejére kész lesz. kasznis végzett ? oké lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2008 EZT be kell linkelnem ide is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 EZT be kell linkelnem ide is :) Nem nagy ügy.Na ilyen jobb 4 sodróst én is össze hoztam a Korival a Pilisben,a kanyar elejéig ugyanigy csináltam,csak ami utána jött az nem stimmelt nálam :D :rolleyes: (azóta nem beszél velem :) ) :) Igaz ott nem bója volt, hanem egy terepjáró Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2008 Nem nagy ügy.Na ilyen jobb 4 sodróst én is össze hoztam a Korival a Pilisben,a kanyar elejéig ugyanigy csináltam,csak ami utána jött az nem stimmelt nálam :) :rolleyes: (azóta nem beszél velem :) ) :) Igaz ott nem bója volt, hanem egy terepjáró És ez az akció mivel történt? Sikerült kicentizni a terepjárót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 És ez az akció mivel történt? Sikerült kicentizni a terepjárót? Omimmal.Sztem a tag még mindig ott ül a kanyarban és nem mer tovább menni.Egyenes-egyenes-szembe süt a nap-hű ba'meg kanyar-hű ba'meg terepjáró-hű ba'meg kavics felhordás-hű ba'meg csúszik-hű ba'meg.Na így tötrént.Jól van no benéztem. :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2008 Omimmal.Sztem a tag még mindig ott ül a kanyarban és nem mer tovább menni.Egyenes-egyenes-szembe süt a nap-hű ba'meg kanyar-hű ba'meg terepjáró-hű ba'meg kavics felhordás-hű ba'meg csúszik-hű ba'meg.Na így tötrént.Jól van no benéztem. :) :rolleyes: Hű ba'meg! :) Megesik az ilyen! :) Ezekből tanul az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Még szerencse, hogy a terepjárós észnél volt, és félrerántotta a kormányt, a padkára víve az autót, így nem mentünk neki. Igen Zsolti. A szaki végzett a kasznival, az autó hátulja le van szórógittezve, de nem tudom mikor fényezi Miki, mert 5 percig voltam ma nála, de végig telefonált, így nem tudtunk beszélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2008 Szójjá majd, ha kocsiavató lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Suzukist biztos nem hívok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2008 Babu! Te meg mit csinálsz itt már megint?! Nem gondolod, hogy ez már egy kicsit túlzás?! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Babu! Te meg mit csinálsz itt már megint?! Nem gondolod, hogy ez már egy kicsit túlzás?! :) :) Nem igazán :rolleyes: Csak unatkozom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 na és hova viszed? tuti valami berugás féle lesz a dolog :)igen!jól látod a helyzetet!!!!esett is és sztem be is fogunk rugni!!itthon szépen csendben 3-an!(ha már tavaly nem ivott velem senki baján) :rolleyes: :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 na és hova viszed? tuti valami berugás féle lesz a dolog :rolleyes: Kikérem magamnak a rendkívül pofátlan és minden alapot nélkülöző feltételezést... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 igen!jól látod a helyzetet!!!!esett is és sztem be is fogunk rugni!!itthon szépen csendben 3-an!(ha már tavaly nem ivott velem senki baján) :rolleyes: :) :) :) :D Ez jól hangzik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Ez jól hangzik! :)tudom!!te mondtad!én meg nem ellenkezem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Kikérem magamnak a rendkívül pofátlan és minden alapot nélkülöző feltételezést... :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Még szerencse, hogy a terepjárós észnél volt, és félrerántotta a kormányt, a padkára víve az autót, így nem mentünk neki. Igen Zsolti. A szaki végzett a kasznival, az autó hátulja le van szórógittezve, de nem tudom mikor fényezi Miki, mert 5 percig voltam ma nála, de végig telefonált, így nem tudtunk beszélni. hm.. utálom a fényezőket :rolleyes: roppant hazudós és macerás alakok ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greg1.6i Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni! Gsi lökhárítókat keresek eredetit persze nem azt az internetes utángyártottat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2008 Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni! Gsi lökhárítókat keresek eredetit persze nem azt az internetes utángyártottat! Nem tudom, hogy ezen a környéken hol találsz ilyet, én sajnos nem tudok (nem mintha kerestem volna). A kérdésedet átraktam IDE is, mert ott talán többen látják, és olyanok is, akik benne vannak a témában. Ez a szekció nem igazán GSI-s. MV6-os omival talán nagyobb szerencséd lenne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December12, 2008 Nem akar valaki (egyhapsi, gergolabs...) sárvédő-dobbetétet venni mostanában? Ha jól tudom, 5000/pár, és most van egy akció a riderautónál: ingyen postázzák a 10ezer Ft feletti rendeléseket. Én szándékozok venni, ha még valakinek kell, akkor megúsznánk a postadíjat. Én múltkor megszívtam az üzletkötőjükkel, több mint 2 hét után jött Pécsre, és hiába beszéltem vele telefonon vagy 3x, elfelejtette a találkát. Legközelebb január közepén fog jönni. Amúgy vannak egyéb okosságok (és hülyeségek) is náluk, érdemes körülnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts