Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

EZT be kell linkelnem ide is :)

Nem nagy ügy.Na ilyen jobb 4 sodróst én is össze hoztam a Korival a Pilisben,a kanyar elejéig ugyanigy csináltam,csak ami utána jött az nem stimmelt nálam :D :rolleyes: (azóta nem beszél velem :) ) :) Igaz ott nem bója volt, hanem egy terepjáró

Megosztás:

Nem nagy ügy.Na ilyen jobb 4 sodróst én is össze hoztam a Korival a Pilisben,a kanyar elejéig ugyanigy csináltam,csak ami utána jött az nem stimmelt nálam :) :rolleyes: (azóta nem beszél velem :) ) :) Igaz ott nem bója volt, hanem egy terepjáró

És ez az akció mivel történt? Sikerült kicentizni a terepjárót?

Megosztás:

És ez az akció mivel történt? Sikerült kicentizni a terepjárót?

Omimmal.Sztem a tag még mindig ott ül a kanyarban és nem mer tovább menni.Egyenes-egyenes-szembe süt a nap-hű ba'meg kanyar-hű ba'meg terepjáró-hű ba'meg kavics felhordás-hű ba'meg csúszik-hű ba'meg.Na így tötrént.Jól van no benéztem. :) :rolleyes:

Megosztás:

Omimmal.Sztem a tag még mindig ott ül a kanyarban és nem mer tovább menni.Egyenes-egyenes-szembe süt a nap-hű ba'meg kanyar-hű ba'meg terepjáró-hű ba'meg kavics felhordás-hű ba'meg csúszik-hű ba'meg.Na így tötrént.Jól van no benéztem. :) :rolleyes:

Hű ba'meg! :)

Megesik az ilyen! :) Ezekből tanul az ember.

Megosztás:

Még szerencse, hogy a terepjárós észnél volt, és félrerántotta a kormányt, a padkára víve az autót, így nem mentünk neki.

Igen Zsolti. A szaki végzett a kasznival, az autó hátulja le van szórógittezve, de nem tudom mikor fényezi Miki, mert 5 percig voltam ma nála, de végig telefonált, így nem tudtunk beszélni.

Megosztás:

Még szerencse, hogy a terepjárós észnél volt, és félrerántotta a kormányt, a padkára víve az autót, így nem mentünk neki.

Igen Zsolti. A szaki végzett a kasznival, az autó hátulja le van szórógittezve, de nem tudom mikor fényezi Miki, mert 5 percig voltam ma nála, de végig telefonált, így nem tudtunk beszélni.

hm.. utálom a fényezőket :rolleyes: roppant hazudós és macerás alakok ......

Megosztás:

Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni! Gsi lökhárítókat keresek eredetit persze nem azt az internetes utángyártottat!

Nem tudom, hogy ezen a környéken hol találsz ilyet, én sajnos nem tudok (nem mintha kerestem volna). A kérdésedet átraktam IDE is, mert ott talán többen látják, és olyanok is, akik benne vannak a témában. Ez a szekció nem igazán GSI-s. MV6-os omival talán nagyobb szerencséd lenne :rolleyes:

Megosztás:

Nem akar valaki (egyhapsi, gergolabs...) sárvédő-dobbetétet venni mostanában?

Ha jól tudom, 5000/pár, és most van egy akció a riderautónál: ingyen postázzák a 10ezer Ft feletti rendeléseket. Én szándékozok venni, ha még valakinek kell, akkor megúsznánk a postadíjat. Én múltkor megszívtam az üzletkötőjükkel, több mint 2 hét után jött Pécsre, és hiába beszéltem vele telefonon vagy 3x, elfelejtette a találkát. Legközelebb január közepén fog jönni.

Amúgy vannak egyéb okosságok (és hülyeségek) is náluk, érdemes körülnézni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.