Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Jól van, azért látom figyelemmel kíséred ezt a topikot is! :rolleyes: Néha még vágysz a melegségre, mi?! :) :) :) :D mediterrán az mediterrán érted! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Bódóg szülinapot Xray-nek!!! :rolleyes: ééééén iiisss,ééén iiiissssss Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 ééééén iiisss,ééén iiiissssss Köszi neked is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Halihó mindenkinek. Az alábbi linkre kattintva egy babaszépségversenyes, szavazós oldalra juttok. Beneveztem a kiscsajomat Müller Anna :rolleyes: néven. Ha nem gond megkérnélek titeket, hogy szavazzatok rá, mert nekem Ő a legszebb. Aki gondolja nyugodtak küldje tovább ezt a linket a saját ismerőseinek, hátha ők is a kiscsajomra szavaznak. http://www.amalom.hu/angyalibabakszepsegve...2&o=34#b942 Ment a szavazat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Boldog szülinapot Xray! :rolleyes: Tényleg, Te ilyen számítógépes körökben mozogsz, nem tudsz szerezni valami jóféle billentyűzetet óccsóér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Xray oldala egyből így fogadott: "Üdvözöllek KEDVES(!!!): a Barátok Torrent oldalon". :rolleyes: Egy kis melegség oda is jutott Mediterrániából! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Xray oldala egyből így fogadott: "Üdvözöllek KEDVES(!!!): a Barátok Torrent oldalon". :rolleyes: Egy kis melegség oda is jutott Mediterrániából! :) jajaj az a bla bla! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Boldog szülinapot Xray! :) Tényleg, Te ilyen számítógépes körökben mozogsz, nem tudsz szerezni valami jóféle billentyűzetet óccsóér? Albertnél érdeklődj iylen ügyben :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Ezek után rendben hazaértél Brezsy. A tárat már ki is takarítottam, a sok szart pedig elpakoltam, csak a váltó, korm.mű és hengerfej van még elöl. Mégegyszer köszi a fuvart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Szülinapod alaklmával sugározzon rólad a Boldogság Xray ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Boldog szülinapot Xray! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Szülinapod alaklmával sugározzon rólad a Boldogság Xray ! Köszike mindenkinek! Apropó , megy az oldal exploler alól is , ha pl 7.0 nem a régi 5.5 bár az alól is megy letölteni tudttok ha van valami érdekes számotokra. Mondjuk nem egy nagy oldal, sajnos vagy 5 ször kibaxtak már velünk a szolgáltatók bebuktuk a sok usert + torrentet de viszonyleg normális a banda. Aki jön és klubtag az írjon nekem PM et az oldalon és kapja a VIP -rangot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Én is sok-sok kalappal kívánok e neves nap alkalmából :) Na mint láthatjátok ismét reávillantottam a fórumra :) Meg kell monjam őszintén kedves tezsvéreim hiányzik azért a banda :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December9, 2008 Na mint láthatjátok ismét reávillantottam a fórumra :) Nagyon helyes! :) Meg kell monjam őszintén kedves tezsvéreim hiányzik azért a banda :rolleyes: Nincs kivel inni? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ja, most már tényleg össze kéne hozni valami találkát! Csak a december kicsit sűrű mindenkinél szerintem. Amúgy lehet, hogy találtam Siklóson találka helyet, valamikor utánajárok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December9, 2008 Nekem a december valószínűleg már nem lesz jó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ja, most már tényleg össze kéne hozni valami találkát! Csak a december kicsit sűrű mindenkinél szerintem. Amúgy lehet, hogy találtam Siklóson találka helyet, valamikor utánajárok. Az jó lesz, megnéznélek hazai környezetben is. Mennyire húzod össze magad. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Nekem a december valószínűleg már nem lesz jó :rolleyes: Jó lesz az a jövő év elején is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Az jó lesz, megnéznélek hazai környezetben is. Mennyire húzod össze magad. :rolleyes: :) Hát igazából szerintem rosszabb vagyok itthon mint máshol! A hazai pálya előnyei. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Jó lesz az a jövő év elején is. :rolleyes: Jó hát. Majd megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Bár kicsit késve, :rolleyes: de Boldog születésnapot Xray! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 jővő év ? messze van még :rolleyes: még szilveszter is lesz addig és az idén megnézem a műsort is ! amit már 7 éve nem tettem meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 jővő év ? messze van még :) még szilveszter is lesz addig és az idén megnézem a műsort is ! amit már 7 éve nem tettem meg :) Most, hogy mondod én nem is tudom még, mit csinálok szilveszterkor. Azt meg végképp nem, hogy hol. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Most, hogy mondod én nem is tudom még, mit csinálok szilveszterkor. Azt meg végképp nem, hogy hol. :rolleyes: Gyere le hozzánk. Csinálunk nagy házibulit. Fetrengünk és hányunk jelszóval. :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Gyere le hozzánk. Csinálunk nagy házibulit. Fetrengünk és hányunk jelszóval. :rolleyes: :) :) :) Ez biztosan bejön majd neki. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts