kojakarettenetes Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Tudtam, hogy rád számíthatok! :lol: Viszont valószínűleg az egyetlen precíz és pontos választ adta. :lol: :) :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 A csomiba mindenképp :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Igaz még Nálam is ritkább vendég itt, de nagyon sok boldog névnapot kívánunk babu-nak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Igaz még Nálam is ritkább vendég itt, de nagyon sok boldog névnapot kívánunk babu-nak. :lol: Ehhez csatlakozom, le is engedek majd egy sört a torkomon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2008 Én is minden jót kívánok az Ünnepeltnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Boldog Babu napot!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 úgy biza!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Természetesen ezt sem olvassa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Természetesen ezt sem olvassa :lol: Kár, pedig milyen jót nevetne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Köszönöm a jókívánságokat. Tegnap este-éjszaka volt egy 30. szülinapi party.... Mindenki tudott róla csak ÉN NEM!!! Na aztán így lett sírós, karaokezós, összeborulós, részegedős meglepiparty:) Láttátok volna az Elnökurat, hogy nyomta a mikrofonba egy vödör vodkás-narancs után.... Na ez a buli volt életem legnagyobb lepije..... Ha lessz kép akkó tesómmal felrakatom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Halihó mindenkinek. Az alábbi linkre kattintva egy babaszépségversenyes, szavazós oldalra juttok. Beneveztem a kiscsajomat Müller Anna :rolleyes: néven. Ha nem gond megkérnélek titeket, hogy szavazzatok rá, mert nekem Ő a legszebb. Aki gondolja nyugodtak küldje tovább ezt a linket a saját ismerőseinek, hátha ők is a kiscsajomra szavaznak. http://www.amalom.hu/angyalibabakszepsegve...2&o=34#b942 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Megnéztem volna ezt az összeborulós party-t! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2008 Köszönöm a jókívánságokat. Tegnap este-éjszaka volt egy 30. szülinapi party.... Mindenki tudott róla csak ÉN NEM!!! Na aztán így lett sírós, karaokezós, összeborulós, részegedős meglepiparty:) Láttátok volna az Elnökurat, hogy nyomta a mikrofonba egy vödör vodkás-narancs után.... Na ez a buli volt életem legnagyobb lepije..... Ha lessz kép akkó tesómmal felrakatom... Ha már itt vagy, akkor utólagosan én is minden jót kívánok szülinapod alkalmából! Várjuk a képeket! Ui.: A kiscsajra meg megy a szavazat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Ha már itt vagy, akkor utólagosan én is minden jót kívánok szülinapod alkalmából! Várjuk a képeket! Ui.: A kiscsajra meg megy a szavazat! :) Bocsi, de már nem vagyok itt :) Majd jövök Boldog Újévet kívánni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Halihó mindenkinek. Az alábbi linkre kattintva egy babaszépségversenyes, szavazós oldalra juttok. Beneveztem a kiscsajomat Müller Anna :rolleyes: néven. Ha nem gond megkérnélek titeket, hogy szavazzatok rá, mert nekem Ő a legszebb. Aki gondolja nyugodtak küldje tovább ezt a linket a saját ismerőseinek, hátha ők is a kiscsajomra szavaznak. http://www.amalom.hu/angyalibabakszepsegve...2&o=34#b942 Szavaztam :) Na majd a linket átdobom a torrentoldalra amit programozok 4000 fő felett van a létszám :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Ha már itt vagy, akkor utólagosan én is minden jót kívánok szülinapod alkalmából! Várjuk a képeket! Ui.: A kiscsajra meg megy a szavazat! :) Csatlakozom Norbihoz, utólagos Heppí Börzdéj :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Szavaztam :) Na majd a linket átdobom a torrentoldalra amit programozok 4000 fő felett van a létszám :) :) Küldjél légyszi meghívót, mert én is folyamatosan torrentezek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Küldjél légyszi meghívót, mert én is folyamatosan torrentezek :) http://baratokoldala.com nem kell meghívó :rolleyes: gyere és írj nekem pm-et az oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 EZ HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ! Explorer és avant browser nem támogatott. Az firefoxot pedig útálom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 EZ HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ! Explorer és avant browser nem támogatott. Az firefoxot pedig útálom :rolleyes: Na mi vam Kori csak nem te is fájlmegosztasz?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 EZ HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ! Explorer és avant browser nem támogatott. Az firefoxot pedig útálom :rolleyes: Nem mondtam hogy nem megy, sak azt hogy nem arra van írva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 EZ HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ! Explorer és avant browser nem támogatott. Az firefoxot pedig útálom :rolleyes: Pedig a Firefox a legtutibb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2008 Bódóg szülinapot Xray-nek!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Bódóg szülinapot Xray-nek!!! :) Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2008 Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D Jól van, azért látom figyelemmel kíséred ezt a topikot is! :rolleyes: Néha még vágysz a melegségre, mi?! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts