ivannorbi Elküldve November24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2008 Már érdeklődtek is a lakók, hogy kik voltak ezek a kedves fiatalok? :lol: :) :P Na, akkor már a szálláshelyünk is alakul a lépcsőházatokban! Én bevállalok egy egyetemista lányos albérleti lakást. :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 De még beszélhetünk róla. :o Autót 1987-ig gyártottak, utána minden más csak négy keréken guruló lemezhalmaz műanyag belsővel... Jó a szó tesó!! :P :P :lol: Huhh szerencs, hgy a sedanom 86-os. :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Én bevállalok egy egyetemista lányos albérleti lakást. :lol: :P :lol: Házas és barátnős emberek duguljanak be! Csak én mehetek a lányok közé... :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Házas és barátnős emberek duguljanak be! Csak én mehetek a lányok közé... :lol: :P :lol: :lol: :) had mennyen csak a Zasszony megnetudja.... legfeljebb szkanderoztok az egyik bőr hátán! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Ezt a verdát ismeri valaki? http://www.hasznaltauto.hu/2168730_opel_vectra_1993 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 :lol: :lol: :) had mennyen csak a Zasszony megnetudja.... legfeljebb szkanderoztok az egyik bőr hátán! :P Szkander? Az már unalmas! Ezt skubizd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Ezt a verdát ismeri valaki? http://www.hasznaltauto.hu/2168730_opel_vectra_1993 Elég jó áron van, igaz sokat is költhettek rá. A Turbós pedig pláne ritka. De nekem a színösszeállítás nem jött be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Szkander? Az már unalmas! Ezt skubizd! Már a második kéz is meglepetés volt, nemhogy a harmadik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Elég jó áron van, igaz sokat is költhettek rá. A Turbós pedig pláne ritka. De nekem a színösszeállítás nem jött be. Nem azt kérdeztem, hogy tetszik e! Hanem azt, hogy ismeri e valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 A Babu nem jöhetett ma szembe velem Szalánta és Pécs között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ezt a verdát ismeri valaki? http://www.hasznaltauto.hu/2168730_opel_vectra_1993 (vegyé nyűgöt magadnak 1.2 méteré ... -turbo,4x4 :lol: .. biztos lájtos bevásárló kocsi vót amivel csak az aldiba jártak és nagyon finom gázadásokkal abszolválták a távokat :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 (vegyé nyűgöt magadnak 1.2 méteré ... -turbo,4x4 :lol: .. biztos lájtos bevásárló kocsi vót amivel csak az aldiba jártak és nagyon finom gázadásokkal abszolválták a távokat :lol: ) Ki a tököm mondta, hogy meg akarom venni ezt a szart? Há ronda mint a dög! :) Csak vitatkoztunk egy ismerőssel valamiről, azért kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ki a tököm mondta, hogy meg akarom venni ezt a szart? Há ronda mint a dög! :lol: Csak vitatkoztunk egy ismerőssel valamiről, azért kérdeztem. no oszt miről is volt a vita ? csak a tisztánlátás miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Nem hinném hogy Babu volt. Viszont tegnap eltoltam a vasat fényezőhöz. Most még első lökös toldatot vagy komplett lököst keresek. Állítólag jövő hét vége felé kész lesz a fényezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2008 Akkor kezdődik a visszaszámlálás! :lol: Na, és hogy látod, a végére hogy jössz ki a dologból? Marad valami plusz pénz gázra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Az a gond, hogy amit kaptam a biztosítótól, majdnem mind elment (sajnos nem az autóra). Most a családi kasszába kell belenyúlni. Ezért is mondtam le az évzárót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Az a gond, hogy amit kaptam a biztosítótól, majdnem mind elment (sajnos nem az autóra). Most a családi kasszába kell belenyúlni. Ezért is mondtam le az évzárót. Sajna énsemtok eljutni mert Disznőölés + éjszakára meg mehetek dolgozni pedíg szerettem volna elmenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 no oszt miről is volt a vita ? csak a tisztánlátás miatt :lol: Arról, hogy ez gyári Turbo e! Szerintem gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Viszont tegnap eltoltam a vasat fényezőhöz. Most még első lökös toldatot vagy komplett lököst keresek. Állítólag jövő hét vége felé kész lesz a fényezés. A miénken is most lett kész a karosszériamunka, már csak a fényezés van vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Mit kellett csinálni rajta? Faterod mégsem adja el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Mit kellett csinálni rajta? Faterod mégsem adja el? Nem, a hitelválság keresztülhúzta a számításokat. Ki lett javítva minden kis rohadás, szerencsére nagy nem volt rajta. Most még megcsinálják a műanyagos dolgokat , aztán fényezik kb. a 70%-át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Nem tudja valaki véletlen, az F Astra rugói bemennek C Asconába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 A csomiba mindenképp :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 A csomiba mindenképp :lol: Tudtam, hogy rád számíthatok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts