Lomha 8V Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Kori! Kéne nekem egy hűtő X20SE automata Omegához! Nem tudsz ilyet véletlen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Sajnálom, de nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Péntakan megyünk Brezsyvel Pécsre, mert műszakizik mindkettőnk kocsija. Sztem átmegyünk az Árkádba, mert ott meleg van, van wlan, és az autók az Okitónál lesznek. Ettől függetlenül összeülhetnénk December elején Pécsen valahol. Rég talizott már a csapat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Kori ! köfi az utalást ! megérkezett a kártyám :lol: na most csak a biztosítást kell elintéznem a jövőévre a Kadettra . hm... a se tudom mit megy hol már ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Sztem kapjuk a csekket a biztosítótól.Csak azt nem tudom, hogy a pártolói 1000 forintot hogy kell fizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2008 Péntakan megyünk Brezsyvel Pécsre, mert műszakizik mindkettőnk kocsija. Sztem átmegyünk az Árkádba, mert ott meleg van, van wlan, és az autók az Okitónál lesznek. Ettől függetlenül összeülhetnénk December elején Pécsen valahol. Rég talizott már a csapat. Pénteken mikor jöttök? Gondolom erősen munkaidőben :lol: Csinálhatunk egy "lájtos" talit itt Pécsen dec. elején. Valami fedett helyen (pl: Pláza) Bár, nálunk elég húzós a december, de megpróbálhatjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Sztem kapjuk a csekket a biztosítótól.Csak azt nem tudom, hogy a pártolói 1000 forintot hogy kell fizetni. az mijaz is pontosan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Norbi. Pénteken mindenképp taliznunk kellene, mert elhoznám az aprót, amit elviszek évzáróra és odaadom egy illetékesnek. Tali lehet akár hét közben is, bár nem tudom, hogy Heningék eljönnének-e ha hétvégén van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November18, 2008 Milyen aprót?! :lol: :) :P A pénteket azért leszűkíthetnéd egy kicsit :lol: 9-14 óráig mindenképpen gályáznom kell, de utána összefuthatunk. Persze közben is, csak akkor el kellene jönnöd a melóhelyemre. Mondjuk a belvárosban van. Norbi. Pénteken mindenképp taliznunk kellene, mert elhoznám az aprót, amit elviszek évzáróra és odaadom egy illetékesnek. Tali lehet akár hét közben is, bár nem tudom, hogy Heningék eljönnének-e ha hétvégén van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Norbi. Pénteken mindenképp taliznunk kellene, mert elhoznám az aprót, amit elviszek évzáróra és odaadom egy illetékesnek. Tali lehet akár hét közben is, bár nem tudom, hogy Heningék eljönnének-e ha hétvégén van. Nem hiszem, hogy el tudunk menni. Mikulás, karácsony, házassági évforduló. :lol: Meg 7.-én ide megyünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2008 Nem hiszem, hogy el tudunk menni. Mikulás, karácsony, házassági évforduló. :lol: Meg 7.-én ide megyünk. :) Karcsi! Ez lesz az első és egyben az utolsó olyan eset, hogy felmentést kapsz! Hogy gondolod azt, hogy innen a szomszédból nem jössz el?! Te és a családod nagymértékben megnöveli a jelenlévők számát! A Mediterrán tali nélkületek olyan, mint a torta hab nélkül! :P (Nem is szeretem a habot! :lol: :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Karcsi! Ez lesz az első és egyben az utolsó olyan eset, hogy felmentést kapsz! Hogy gondolod azt, hogy innen a szomszédból nem jössz el?! Te és a családod nagymértékben megnöveli a jelenlévők számát! A Mediterrán tali nélkületek olyan, mint a torta hab nélkül! :lol: (Nem is szeretem a habot! :P :o ) :lol: Húúúú bakker. Mea culpa, mea maxima culpa. Hogy is gondolhattam, hogy innen alig 250 km távolságból nem megyek le. :) A tali meg szerintem inkább kókuszos süti nélküli. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2008 A tali meg szerintem inkább kókuszos süti nélküli. :lol: :P Na, látod ráéreztél, hogy mi fog hiányozni, ha nem jöttök! :lol: :o Postán azért küldhettek két tálcával! :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Na, látod ráéreztél, hogy mi fog hiányozni, ha nem jöttök! :lol: :o Postán azért küldhettek két tálcával! :lol: :) :P Tudtam én, mi fog hiányozni. :lol: Majd legközelebb viszünk. Küldeni azért nem küldök, mert a postások még "kiszagolnák", mi van benne, és felbontanák a csomagot. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 most így azért vacsi után dagasztó nasnak be is erőszakolnék egy jóféle kókuszos témát :lol: :P helyette itt sörözök . már a második . :lol: (egyszer megtanulom hogy kell csinálni :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 most így azért vacsi után dagasztó nasnak be is erőszakolnék egy jóféle kókuszos témát :lol: :lol: helyette itt sörözök . már a második . :) (egyszer megtanulom hogy kell csinálni :P ) Titok. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 ...itt sörözök . már a második . :lol: (egyszer megtanulom hogy kell csinálni :P ) Ha találkozunk, megmutatom, hogy csinálják a nagyok! :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Ha találkozunk, megmutatom, hogy csinálják a nagyok! :P :P :lol: :lol: :lol: :) Tálca sörrel a hónuk alatt rohangálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Azt hiszem a talin a fejemen hordtam. :lol: (Ez most egy sör, de BW-n komplett tálca volt, csak arról nem készült kép :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Ha találkozunk, megmutatom, hogy csinálják a nagyok! :lol: :) :P Sanyi ! de nagy franc vagy ! :lol: mostanra már a negyediket nyitom ki :P jó lesz ! jó lesz ! baromi szomjas voltam na..... tényleg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Reggel nyolcra megyek a gázosokhoz, majd műszakira. Addig párom shoppingol, majd megyek szélvédőcserére, mert beázik a kédergumi mellett ráadásul, ha szemből süt a nap a sok apró karctól ki sem látni az üvegen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Reggel nyolcra megyek a gázosokhoz, majd műszakira. Addig párom shoppingol, majd megyek szélvédőcserére, mert beázik a kédergumi mellett ráadásul, ha szemből süt a nap a sok apró karctól ki sem látni az üvegen :lol: Mennyi most egy B Omi szélvédőcsere? Nekem 2 éve volt 36ezer ott a Mitsubishi kereskedés mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November20, 2008 Kori! Akkor vigyem magammal az aprót a melóhelyre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Tényleg, mit szóltok hozzá, hogy az Insignia lett a 2009-es Év Autója? Szerintem ez egy nagyon megérdemelt győzelem volt, fantasztikus lett az az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November20, 2008 Tényleg, mit szóltok hozzá, hogy az Insignia lett a 2009-es Év Autója? Szerintem ez egy nagyon megérdemelt győzelem volt, fantasztikus lett az az autó. Hipp-hipp-hurrá!!! Örülünk! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts