Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Péntakan megyünk Brezsyvel Pécsre, mert műszakizik mindkettőnk kocsija. Sztem átmegyünk az Árkádba, mert ott meleg van, van wlan, és az autók az Okitónál lesznek.

Ettől függetlenül összeülhetnénk December elején Pécsen valahol. Rég talizott már a csapat.

Megosztás:

Péntakan megyünk Brezsyvel Pécsre, mert műszakizik mindkettőnk kocsija. Sztem átmegyünk az Árkádba, mert ott meleg van, van wlan, és az autók az Okitónál lesznek.

Ettől függetlenül összeülhetnénk December elején Pécsen valahol. Rég talizott már a csapat.

Pénteken mikor jöttök?

Gondolom erősen munkaidőben :lol:

Csinálhatunk egy "lájtos" talit itt Pécsen dec. elején. Valami fedett helyen (pl: Pláza)

Bár, nálunk elég húzós a december, de megpróbálhatjuk.

Megosztás:

Milyen aprót?! :lol: :) :P

A pénteket azért leszűkíthetnéd egy kicsit :lol:

9-14 óráig mindenképpen gályáznom kell, de utána összefuthatunk. Persze közben is, csak akkor el kellene jönnöd a melóhelyemre. Mondjuk a belvárosban van.

Norbi. Pénteken mindenképp taliznunk kellene, mert elhoznám az aprót, amit elviszek évzáróra és odaadom egy illetékesnek.

Tali lehet akár hét közben is, bár nem tudom, hogy Heningék eljönnének-e ha hétvégén van.

Megosztás:

Norbi. Pénteken mindenképp taliznunk kellene, mert elhoznám az aprót, amit elviszek évzáróra és odaadom egy illetékesnek.

Tali lehet akár hét közben is, bár nem tudom, hogy Heningék eljönnének-e ha hétvégén van.

Nem hiszem, hogy el tudunk menni. Mikulás, karácsony, házassági évforduló. :lol: Meg 7.-én ide megyünk. :lol:

Megosztás:

Nem hiszem, hogy el tudunk menni. Mikulás, karácsony, házassági évforduló. :lol: Meg 7.-én ide megyünk. :)

Karcsi!

Ez lesz az első és egyben az utolsó olyan eset, hogy felmentést kapsz! Hogy gondolod azt, hogy innen a szomszédból nem jössz el?! Te és a családod nagymértékben megnöveli a jelenlévők számát! A Mediterrán tali nélkületek olyan, mint a torta hab nélkül! :P (Nem is szeretem a habot! :lol: :P )

Megosztás:

Karcsi!

Ez lesz az első és egyben az utolsó olyan eset, hogy felmentést kapsz! Hogy gondolod azt, hogy innen a szomszédból nem jössz el?! Te és a családod nagymértékben megnöveli a jelenlévők számát! A Mediterrán tali nélkületek olyan, mint a torta hab nélkül! :lol: (Nem is szeretem a habot! :P :o )

:lol: Húúúú bakker. Mea culpa, mea maxima culpa. Hogy is gondolhattam, hogy innen alig 250 km távolságból nem megyek le. :)

A tali meg szerintem inkább kókuszos süti nélküli. :lol: :P

Megosztás:

Na, látod ráéreztél, hogy mi fog hiányozni, ha nem jöttök! :lol: :o

Postán azért küldhettek két tálcával! :lol: :) :P

Tudtam én, mi fog hiányozni. :lol:

Majd legközelebb viszünk. Küldeni azért nem küldök, mert a postások még "kiszagolnák", mi van benne, és felbontanák a csomagot. :P

Megosztás:

Reggel nyolcra megyek a gázosokhoz, majd műszakira. Addig párom shoppingol, majd megyek szélvédőcserére, mert beázik a kédergumi mellett ráadásul, ha szemből süt a nap a sok apró karctól ki sem látni az üvegen :lol:

Mennyi most egy B Omi szélvédőcsere? Nekem 2 éve volt 36ezer ott a Mitsubishi kereskedés mögött.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.