Sörös Sanyi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Csak úgy érdeklődök: szoktam én komoly lenni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2008 Csak úgy érdeklődök: szoktam én komoly lenni? :P ;) :D Kb. annyit, mint én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na tessék, a Modik, ha cseverésznek. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na tessék, a Modik, ha cseverésznek. :D ;) Ja! Olyanok mint a politikusok, nekik mindent lehet! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2008 Ja! Olyanok mint a politikusok, nekik mindent lehet! :D Hát kérem szépen, tanultál volna Te is! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hát kérem szépen, tanultál volna Te is! ;) :P Na, csak ne verd a nyálad. Annyira teleOFFolom a fórumot, hogy 1 hét alatt se rakod rendbe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November11, 2008 Na, csak ne verd a nyálad. Annyira teleOFFolom a fórumot, hogy 1 hét alatt se rakod rendbe! :D Kitiltsalak WAZZE!? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Kitiltsalak WAZZE!? :P :P agyá nekijeeeee ! :lol: kinek kett bitumen? vagy Betmen ???? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2527299_opel_kadett_1972 olcsóbb lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November11, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2527299_opel_kadett_1972 olcsóbb lett :lol: Nincs külföldi érdeklődő? Hirdeted kint is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Akkor versenyezzünk, kié lesz kész előbb :lol: Előbb hívott a szaki, hogy a hangtompító bitumenlap a csomitérbe 24e+ÁFA. Sztem ennyiért nem lesz benne :lol: 1500 Ft egy 50x50 cm-es darab. És egy hőlégfúvóval fél óra alatt megcsinálod magadnak az egészet. Amit szintén kapsz kb 1500-ért az Obiban, vagy vmi ilyen helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ja! Olyanok mint a politikusok, nekik mindent lehet! :P És a hozzászólásaik alapján kb az eszük is annyi.... :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2008 Hogy itt egyesek mit meg nem engednek maguknak!!! Hiába, a jó szívem az oka mindennek! De ha egyszer megharagszom!!! Akkor aztán jön a kitiltás a fórumról, és esetleg egy kis hatósági ellenőrzés! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Hogy itt egyesek mit meg nem engednek maguknak!!! Hiába, a jó szívem az oka mindennek! De ha egyszer megharagszom!!! Akkor aztán jön a kitiltás a fórumról, és esetleg egy kis hatósági ellenőrzés! :lol: :lol: Ez elnyomás. Rendőrfóruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2008 Ez elnyomás. Rendőrfóruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :) :P És, ez kit zavar?! :lol: :P :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Hogy itt egyesek mit meg nem engednek maguknak!!! Hiába, a jó szívem az oka mindennek! De ha egyszer megharagszom!!! Akkor aztán jön a kitiltás a fórumról, és esetleg egy kis hatósági ellenőrzés! :lol: :lol: hehehe a szigor! :lol: :) :P Mellik volt az!? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2527299_opel_kadett_1972 olcsóbb lett :lol: Mennyi volt az a serleg a mocitetőn amivel azt akarod elhitetni, hogy valami versenyen első lett az autó? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2008 Mennyi volt az a serleg a mocitetőn amivel azt akarod elhitetni, hogy valami versenyen első lett az autó? :lol: :) Ha eljöttél volna a Blitz Weekend-re akkor tudnád! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Ha eljöttél volna a Blitz Weekend-re akkor tudnád! :lol: :P Ez azért durva volt... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 hehehe a szigor! :lol: :lol: :) Mellik volt az!? :lol: Mindjárt én leszek az. Még akkor is, ha egy hétig nem lesz áram Fehérváron! :o :P ;) Ez azért durva volt... :P Ja. Mi ott voltunk, erre mégsem emlékszem. Igaz, másra sem... :D Na jó, ez így nem igaz. Erre pont emlékszem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November13, 2008 Egész jól szerepelt a szekciónk a különböző vetélkedőkön és versenyeken! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Sikerült vennem a Vaterán folyóméterben, egy méter széleset 3800-ért négyzetméterét. Így legalább egyben lesz az egész. Ma utalta abiztosító a bérautóra a pénzt. Így már lesz pénzem kifizetni a szakikat. Ha megérdemlik. Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyi lyuk lesz az alján. De most legalább királyul meg lesz csinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Egész jól szerepelt a szekciónk a különböző vetélkedőkön és versenyeken! bizony bizony :lol: ezt remélem jövőre is el tudjuk így mondani :) most hirtelen meg sem tudom számolni mennyi minden dolog jött ide a helyezésekből . :lol: próbáljuk meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November13, 2008 bizony bizony :) ezt remélem jövőre is el tudjuk így mondani :P most hirtelen meg sem tudom számolni mennyi minden dolog jött ide a helyezésekből . :lol: próbáljuk meg. Ha jól emlékszem Babu 2. lett szlalomban az egyik kategóriában, Kojak meg különdíjat kapott. Alkatrészfelismerésben Alex79 és Te remekeltél (2. ill. 1. helyezés) A szépségversenyen is dobogós lettél (nem TE, hanem a kocsid :P ) Még valami? :lol: Lehet pontosítani! Ezúton is gratula a versenyzőknek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ezek így voltak igen :lol: van még más is ? ha valaki tudja ...?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts