Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Akkor versenyezzünk, kié lesz kész előbb :lol:

Előbb hívott a szaki, hogy a hangtompító bitumenlap a csomitérbe 24e+ÁFA. Sztem ennyiért nem lesz benne :lol:

1500 Ft egy 50x50 cm-es darab. És egy hőlégfúvóval fél óra alatt megcsinálod magadnak az egészet. Amit szintén kapsz kb 1500-ért az Obiban, vagy vmi ilyen helyen.

Megosztás:

Hogy itt egyesek mit meg nem engednek maguknak!!!

Hiába, a jó szívem az oka mindennek! De ha egyszer megharagszom!!!

Akkor aztán jön a kitiltás a fórumról, és esetleg egy kis hatósági ellenőrzés! :lol: :lol:

hehehe a szigor! :lol: :) :P Mellik volt az!? :P

Megosztás:

Sikerült vennem a Vaterán folyóméterben, egy méter széleset 3800-ért négyzetméterét. Így legalább egyben lesz az egész.

Ma utalta abiztosító a bérautóra a pénzt. Így már lesz pénzem kifizetni a szakikat. Ha megérdemlik. Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyi lyuk lesz az alján. De most legalább királyul meg lesz csinálva.

Megosztás:

bizony bizony :)

ezt remélem jövőre is el tudjuk így mondani :P

most hirtelen meg sem tudom számolni mennyi minden dolog jött ide a helyezésekből . :lol: próbáljuk meg.

Ha jól emlékszem Babu 2. lett szlalomban az egyik kategóriában, Kojak meg különdíjat kapott.

Alkatrészfelismerésben Alex79 és Te remekeltél (2. ill. 1. helyezés)

A szépségversenyen is dobogós lettél (nem TE, hanem a kocsid :P )

Még valami? :lol:

Lehet pontosítani!

Ezúton is gratula a versenyzőknek! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.