ivannorbi Elküldve November4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November4, 2008 Ez a hátránya a nickeknek. Tegnap azon gondolkodtam ki Károly az ismieim közül. Most már leesett ;) BOLDOG NÉVNAPOT :D DETTO Én is boldog névnapot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Boldog Névnapot Hening! :D csatlakozom ! meg is ittam egy pár pohár bort most ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Köszönöm. Zsolti, egészeségedre. Én meg egy kis sörötöt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Köszönöm. Zsolti, egészeségedre. Én meg egy kis sörötöt. ;) igyunk ! még ha kölön is de igyunk tesó ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 igyunk ! még ha kölön is de igyunk tesó ! ;) Ááááá, megittam egy üveggel, és már attól is vigyorgok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 igyunk ! még ha kölön is de igyunk tesó ! :D Én is boroztam itthon kicsit ma este. Ezek szerint az egészségedre Hening. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 már csak egy telifény basszameg... A rongyon, meg a tölcsérben a váltóolaj maradéka, hogy úgymondjam sűrűje van. :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 már csak egy telifény basszameg... A rongyon, meg a tölcsérben a váltóolaj maradéka, hogy úgymondjam sűrűje van. :D ;) :P Nekem nem jelennek meg a képek. Mindegyikre azt írja, hogy "Konvertálás alatt". Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Én is boroztam itthon kicsit ma este. Ezek szerint az egészségedre Hening. :D ;) THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nekem nem jelennek meg a képek. Mindegyikre azt írja, hogy "Konvertálás alatt". Ha rákkatintasz mindegyikre, akkor megnyitja őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ha rákkatintasz mindegyikre, akkor megnyitja őket. Szép. :D Mi történt? Az 5. és 6. képen mi az a trutyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Ha rákkatintasz mindegyikre, akkor megnyitja őket. Tényleg, mit kaptál el? Vagy téged kaptak el? Azt ne mondd, hogy az a szutyok a tankban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 A rongyon, meg a tölcsérben a váltóolaj maradéka, hogy úgymondjam sűrűje van. Itt a válasz. A váltóolajból van a difi egy része. :D :D Egy Renault Master után álltam ki a parkolóból (út szélén egymás után állós parkolóból.) Kikanyarodásnál lerúgtam az autót, aztán amikor egyenesbe értem, kapott mégegy nagyobb padlógázt és a széles kerekek, meg az összetartás hiányosságai miatt kicsavarta a kezemből a kormányt és a Renault elején vissza is mentem a parkolóba. Végülis a Renaulton alig látszott külsérelmi nyom, de lököscsere, meg sztem elemfestés, mert a tükör belehúzott az oldalába 3 cm-t. :D ;) :P Ez van. Ma adtam betétlapot a gyereknek. Legalább annak örült. :D :D A végén kiderült, hogy még kicsit ismerősök is. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 megérős játék volt ez akkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 megérős játék volt ez akkor :D Ja megérte rendesen. tényleg valakinek nincs jobbos első ajtaja??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Egy Renault Master után álltam ki a parkolóból (út szélén egymás után állós parkolóból.) Kikanyarodásnál lerúgtam az autót, aztán amikor egyenesbe értem, kapott mégegy nagyobb padlógázt és a széles kerekek, meg az összetartás hiányosságai miatt kicsavarta a kezemből a kormányt és a Renault elején vissza is mentem a parkolóba. Hmm. Tehát az elindulás-karambol-megállás létrejött 10 méteren! Gratulálok Kojak, ez egyéni rekord lehet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hmm. Tehát az elindulás-karambol-megállás létrejött 10 méteren! Gratulálok Kojak, ez egyéni rekord lehet! :D Sztem világrekordnak is beállíthatnám. :D ;) :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Felcsillant egy reménysugár! Eljött hozzám egy kasznis szakember és megnézte a Kadettet. Azt mondta, valószínűleg rendbe tudja rakni, 1 hónapon belül megy hozzá a verda. Kíváncsi leszek, mit hoz ki belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Hurrá! Sajnáltam volna, ha ócskavas lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Felcsillant egy reménysugár! Eljött hozzám egy kasznis szakember és megnézte a Kadettet. Azt mondta, valószínűleg rendbe tudja rakni, 1 hónapon belül megy hozzá a verda. Kíváncsi leszek, mit hoz ki belőle. Kissé nem tudod hogy mit akarsz. Vagy mégis???? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Akkor versenyezzünk, kié lesz kész előbb :D Előbb hívott a szaki, hogy a hangtompító bitumenlap a csomitérbe 24e+ÁFA. Sztem ennyiért nem lesz benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Akkor versenyezzünk, kié lesz kész előbb :D Vállalom az utolsó helyet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2008 Előbb hívott a szaki, hogy a hangtompító bitumenlap a csomitérbe 24e+ÁFA. Sztem ennyiért nem lesz benne :P Én baráti áron bruttó 15-ért tudok adni 3 vödör bitument, ha gondolod. Beöntöd, oszt kész! :D :D Amúgy én is ma reggel vittem karosszériáshoz a kályhát, hogy végre kijavíttassam rajta a nyár eleji b@lf@szságom eredményét (hátsó sárvédőív). ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Az még úgy nem lap. Gondolom a konyhából előbb fel kel szedni a járólapot, és a meleg bitumenre rá kell tenni. Szerintem ez a profi megoldás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2008 Az még úgy nem lap. Gondolom a konyhából előbb fel kel szedni a járólapot, és a meleg bitumenre rá kell tenni. Szerintem ez a profi megoldás! ;) Moderátor létedre hogy írhatsz ilyeneket? :D :D Ne komolytalankodjunk itt, kérem szépen! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts