Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

A rongyon, meg a tölcsérben a váltóolaj maradéka, hogy úgymondjam sűrűje van.

Itt a válasz. A váltóolajból van a difi egy része. :D :D

Egy Renault Master után álltam ki a parkolóból (út szélén egymás után állós parkolóból.) Kikanyarodásnál lerúgtam az autót, aztán amikor egyenesbe értem, kapott mégegy nagyobb padlógázt és a széles kerekek, meg az összetartás hiányosságai miatt kicsavarta a kezemből a kormányt és a Renault elején vissza is mentem a parkolóba.

Végülis a Renaulton alig látszott külsérelmi nyom, de lököscsere, meg sztem elemfestés, mert a tükör belehúzott az oldalába 3 cm-t. :D ;) :P

Ez van. Ma adtam betétlapot a gyereknek. Legalább annak örült. :D :D

A végén kiderült, hogy még kicsit ismerősök is. :D :D :P

Megosztás:

Egy Renault Master után álltam ki a parkolóból (út szélén egymás után állós parkolóból.) Kikanyarodásnál lerúgtam az autót, aztán amikor egyenesbe értem, kapott mégegy nagyobb padlógázt és a széles kerekek, meg az összetartás hiányosságai miatt kicsavarta a kezemből a kormányt és a Renault elején vissza is mentem a parkolóba.

Hmm. Tehát az elindulás-karambol-megállás létrejött 10 méteren! Gratulálok Kojak, ez egyéni rekord lehet! :D

Megosztás:

Előbb hívott a szaki, hogy a hangtompító bitumenlap a csomitérbe 24e+ÁFA. Sztem ennyiért nem lesz benne :P

Én baráti áron bruttó 15-ért tudok adni 3 vödör bitument, ha gondolod. Beöntöd, oszt kész!

:D :D

Amúgy én is ma reggel vittem karosszériáshoz a kályhát, hogy végre kijavíttassam rajta a nyár eleji b@lf@szságom eredményét (hátsó sárvédőív). ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.