Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Én fullra úgy értelmezetm, hogy a 6-os és a régi hatos közti útszakaszon van.Akkor hol is van elvileg? Amúgy lassan mentem, mert pont piros volt.

Hogy pontosan hol van, azt én sem tudom, de szerintem a 6-oson a Shell kút után a város felé, gondolom a következő lámpáig tartó szakaszon. Csaknem rakták a Tüzér utca utolsó szakaszára!

Amúgy a pirosnál állni kell, nem pedig lassan menni! :D ;) :P

Megosztás:

egyébként csak úgy jut eszembe ezt a topikot meg úgy álltalában az opelfórumot mindenki látja? vagy csak a reggesek ?

csak úgy elmélkedtem egy pillanatra ......

mert ugye ha mindenki akkor az ciki is lehet . mert ugye az itteni vicceskedéseinket lehet nem mindenki érti ha úgy adódik

Megosztás:

egyébként csak úgy jut eszembe ezt a topikot meg úgy álltalában az opelfórumot mindenki látja? vagy csak a reggesek ?

csak úgy elmélkedtem egy pillanatra ......

mert ugye ha mindenki akkor az ciki is lehet . mert ugye az itteni vicceskedéseinket lehet nem mindenki érti ha úgy adódik

Szerintem nem sokan értik félre! Aki pedig igen, az nem egy klubba való! Amúgy, azt hiszem mindenki látja. De én csak klubtagoknak engedném látni, kizárólag MOTE tagoknak! Hiszen amit itt pofázunk, az csakis ránk tartozik! Vagy le kell zárni a Chat fórumot (csak a Mediterránosoknak legyen elérhető), és csinálni kell egy "Hogyan csatlakozhatok?" topicot! Ennyi jutott eszembe, így félárbócon...

Megosztás:

Éccaka autókázunk, aztán egy kettes tétele után: krrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! Aztán ennyi... vagyis vontatás. Tipp, hogy vagy difi, vagy difi. Kijött a jobbos féltengely, de nem tudtam visszadugni. De még egy szétszedés visszavan. ;) :P :D :D :D

Pedig a Te tökéletes műszaki állapotú gépeid nem szoktak ilyet csinálni... :D :D

Megosztás:

Ráadásul szinte friss műszaki van rajta.

Ha nem itt csevegünk, hanem a társalgó-Chat topikban, az csak klubtagoknak látható. Sztem nem lenne jó ötlet zárttá tenni.

a mi calibraclub.net ünk pl. teljesen zárt .

nem is nyitnánk ki csak úgy sosem . meg modi sem lennék akkor az tuti :D

sztem. zárt jobb mert hát mégis csak a fórumlakóké ez a fórum nem az "utcáról" kukucsgálóké nem? ;) meg hát hat nem is fűződne semmi érdekem akkor is fizetnék a MOTE nak . éljen létezzen és legyen oké minden legyen tali jó buli , stb .... :P

Megosztás:

Miért nem csodálkozom ezen??? :D

ezen én sem csodálkozom :D sőőőt én már azt hittem hogy nem is megy úgy hogy meglepi hogy egyáltalán működik még :D

Kojaknak igen nagy "érzéke" van a váltókhoz :D vagyis hát az ilyen féltengely kiakasztós projektekben :P ;)

Megosztás:

Pedig a Te tökéletes műszaki állapotú gépeid nem szoktak ilyet csinálni... :D :P

Pont te beszélsz, másrészt nincs semmi baja a difit leszámítva, annak ellenére, hogy nincs valamilyen f.a.szfej divatszínre lefényezve, amire mindenki csorgatja a nyálát. :D ;)

Másrész a kék D-nek sem volt semmi különösebb baja. Csak esztétikai.

Megosztás:

ezen én sem csodálkozom :D sőőőt én már azt hittem hogy nem is megy úgy hogy meglepi hogy egyáltalán működik még :D

Kojaknak igen nagy "érzéke" van a váltókhoz :D vagyis hát az ilyen féltengely kiakasztós projektekben :P ;)

Hát nem volt 2x2800 Ft-om, a GM váltóolajra, úgyh ment bele, ami volt. Az is új volt, meg nem is szar, dehát ez lett. Az F16-ok is ezzel az olajjal mentek és nem volt velük így gond.

Megosztás:

a mi calibraclub.net ünk pl. teljesen zárt .

nem is nyitnánk ki csak úgy sosem . meg modi sem lennék akkor az tuti :D

sztem. zárt jobb mert hát mégis csak a fórumlakóké ez a fórum nem az "utcáról" kukucsgálóké nem? ;) meg hát hat nem is fűződne semmi érdekem akkor is fizetnék a MOTE nak . éljen létezzen és legyen oké minden legyen tali jó buli , stb .... :P

Kb egy évvel ezelőttig ez a fórum is zárt volt, de annyira leült a forumozás, hogy alig történtek hozzászólások. Itt nem a GSI, F Astra G Astra topikokra gondoltam, hanem pl a B Omi, Rekord-Senator, mert azok nem kimondottan klubos autók. Én örülök, hogy nyilvános a forum.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.