mirage kori Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Mutasd meg élesben, hogy lehet úgy "neki dzsalni", hogy az nem látszik a lökhárítón... :D ;)baze!ne mond neki mert képes rá!!!megcsinálja figyuzd meg!!!!(de én tudom a trükkjét!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 ezekre gondoltál? a két jóóómadár!!!!!!!!!!!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 a boromat meg valami ork megitta ott ! ;) így alig rugtunk be :D :P jó kép ! első flessre az ugrott be hogy a 3 majom : nem lát , nem beszél, nem hall ! :D :D (nem bor ám az nehogy valaki alkesznak tituláljon ám :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 (nem bor ám az nehogy valaki alkesznak tituláljon ám ;) ) ezt velem nem eteted meg!!!(ugye nem részleteznem hogy miért!!!!!!!!!!! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 ezt velem nem eteted meg!!! ;) Nem is! Gondolom itatni próbálta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Nem is! Gondolom itatni próbálta! :D szevasz Sanyi úr ! látom témánál vagyunk ! :D megint az ivászat ! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 megint az ivászat ! :D ;) :P erröl sztem kérdezzük lomha tezsvirt!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 (nem bor ám az nehogy valaki alkesznak tituláljon ám :D ) Nem kell a hülye duma! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 erröl sztem kérdezzük lomha tezsvirt!!! :D ;) :P Naaa, ha itt van a Sörös Sándor, akkor én nem rúgok labdába! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Naaa, ha itt van a Sörös Sándor, akkor én nem rúgok labdába! :Dlabdába?ki beszélt itt a focirol? :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 a focihoz mindenki ért ! (a frászt..) de Sanyi úr a sörhöz is ért ! jessssz ! ezt viszont nem sokan mondhatják el magukról ! ;) (én csak a borhoz kb. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 a focihoz mindenki ért ! (a frászt..) de Sanyi úr a sörhöz is ért ! jessssz ! ezt viszont nem sokan mondhatják el magukról ! :P (én csak a borhoz kb. :D ) Én csak a pálinkákat szeretem mustrálni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Pécsen az Expo center utáni felüljárótól ha jöttök a város felé ( nem kertváros felé ) a második rendőrlámpánál ahol jobbra rákanyarodtok a 6-os útra, ( ott van egy shell benzinkút is a sarkon ) attól a résztől a következő rendőrlámpáig FIX Trafipaxot szereltek!! Vaku még nincs benne, így este nem működik, de nappal vigyázzatok!! Adjátok tovább!! Mindig működik!!! - nem tudom igaz-e de ha mégis ,,, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2008 Pécsen az Expo center utáni felüljárótól ha jöttök a város felé ( nem kertváros felé ) a második rendőrlámpánál ahol jobbra rákanyarodtok a 6-os útra, ( ott van egy shell benzinkút is a sarkon ) attól a résztől a következő rendőrlámpáig FIX Trafipaxot szereltek!! Vaku még nincs benne, így este nem működik, de nappal vigyázzatok!! Adjátok tovább!! Mindig működik!!! - nem tudom igaz-e de ha mégis ,,, :D És ez mióta működik? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 passz .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 IWIW-en láttam terjengeni ezt a traffis témát. Ha valamelyik pécsi kollega arra jár, tartsa nyitva a szemét, aztán informáljon bennünket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2008 IWIW-en láttam terjengeni ezt a traffis témát. Ha valamelyik pécsi kollega arra jár, tartsa nyitva a szemét, aztán informáljon bennünket. Ismerős volt valahonnan a téma :D Tegnap este javasoltam a Zasszonynak, hogy sétáljunk el megnézni, hogy pontosan hol van (tőlünk kb. 5 perc séta), de nem volt rá vevő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Ismerős volt valahonnan a téma :D Tegnap este javasoltam a Zasszonynak, hogy sétáljunk el megnézni, hogy pontosan hol van (tőlünk kb. 5 perc séta), de nem volt rá vevő :P engem is érdekelne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2008 engem is érdekelne :D Szeretnél sétálni velem? ;) :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 engem is érdekelne :D Te kis homi fiú... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2008 Te kis homi fiú... :D Ne legyél már féltékeny! Jöhetsz Te is! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Ne legyél már féltékeny! Jöhetsz Te is! :D :D :D Na egyesekből kibújt megint a mediterrán vér... :D ;) :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 http://kepfeltoltes.hu/081026/korik_p_643_...ltoltes.hu_.jpg Lomha milyen ügyesen egyensúlyoz chipes dobozt a fején. :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2008 Na egyesekből kibújt megint a mediterrán vér... :D ;) :P :D :D :D Látom, Te is megjelentél, ahogy feltűnt a téma! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Ha ez a téma, akor mindenkinek van hozzáfűzni valója ;) Ma felhívott a mester, hogy csak jövő héten tud nekillni az autómnak. Ebben a szakemberben sem csalódtam :D Du voltunk Pécsett, de nem néztem a kamerát, igaz, hogy mi a 6-oson haladtunk arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts