Lomha 8V Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ezt már beírtam az Omega B fórumra is, de benyomom ide is, hátha valakinek van ötlete: Az ablakmosó betöltőcső zörög mint a rossebb. Megnéztem, hogy mi lehet a gáz és láttam, hogy ki van ugorva a helyéről. Megpróbáltam visszarakni, de nagyon nem akart a helyére menni, mint később rájöttem azért mert a döntött feje és a lemez között van vagy 5 fokos eltérés! Gondoltam biztos elöregedett és deformálódott, így hát vettem egy másikat! Ez sem jó! A tartály a lökhárító vason van rajta és kb. fél centivel előrébb kéne, hogy legyen ahhoz, hogy a cső megfelelően dőljön! Azt csak látnám a lökösön ha annyira megnyomták volna, hogy a vas beljebb ment! Ilyenkor mi van? Eddig jó volt, 5 napja csinálja ezt! Már szétvág az ideg. Ui: Nincs valakinek B Omi sedan hátsó lököse? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ki jön évzáróra? Mikor lesz és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Kiderült, hogy egy biztosítós megnézte a BM nyilvántartást, és feltűnt neki, hogy anyum autójának még mindig én vagyok a tulajdonos, ezért nem akartak fizetni. Sajnos addig nem terjedt az IQ hogy megnézzék ki az üzembentartó. 2002 óta éccsanyám. Küldtem egy mailt, amiben mindent leírtam. Most várom a döntésüket. Norbi. Mi a helyzet az 1 forintosokkal? Ki jön évzáróra? Még mindig nem hívott a szaki, hogy vihetném a gépet. figy Karcsibátyámhoz viszed ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 figy Karcsibátyámhoz viszed ? Igen, hozzá. Most szólt, hogy jövő hétfőn 9 körül vihetem a gépet, csak be kell vkit szerveznem vontatónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ki jön évzáróra? Miért ti mentek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ezt már beírtam az Omega B fórumra is, de benyomom ide is, hátha valakinek van ötlete: Az ablakmosó betöltőcső zörög mint a rossebb. Megnéztem, hogy mi lehet a gáz és láttam, hogy ki van ugorva a helyéről. Megpróbáltam visszarakni, de nagyon nem akart a helyére menni, mint később rájöttem azért mert a döntött feje és a lemez között van vagy 5 fokos eltérés! Gondoltam biztos elöregedett és deformálódott, így hát vettem egy másikat! Ez sem jó! A tartály a lökhárító vason van rajta és kb. fél centivel előrébb kéne, hogy legyen ahhoz, hogy a cső megfelelően dőljön! Azt csak látnám a lökösön ha annyira megnyomták volna, hogy a vas beljebb ment! Ilyenkor mi van? Eddig jó volt, 5 napja csinálja ezt! Már szétvág az ideg. Ui: Nincs valakinek B Omi sedan hátsó lököse? Nekem már van egy jó és egy jó állapotú :lol: Ha kiszeded a hűtőrácsot, akkor sem látod a probléma forrását? Nem hinném, hogy a tartóvasról levállna a tartály, így tényleg a vas deformálódhatott. Igaz annak látható nyomai lennének a lökösön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Mikor lesz és hol? ITT lesz. Bár kicsit húzós a kaja ára, ahoz képest, hogy elég sokan leszünk. Mi még nem döntöttük el, hogy megyünk-e, de lehet, hogy előtte vezetőségi ülés lesz, akkor pedig biztos megyünk. Kivel azt még nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Igen, hozzá. Most szólt, hogy jövő hétfőn 9 körül vihetem a gépet, csak be kell vkit szerveznem vontatónak. lábon kell elvonszolni?Hétfőn délutános vagyok, délelőtt ráérek Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 ITT lesz. Bár kicsit húzós a kaja ára, ahoz képest, hogy elég sokan leszünk. Mi még nem döntöttük el, hogy megyünk-e, de lehet, hogy előtte vezetőségi ülés lesz, akkor pedig biztos megyünk. Kivel azt még nem tudom. Mi megyünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Nekem már van egy jó és egy jó állapotú :D Ha kiszeded a hűtőrácsot, akkor sem látod a probléma forrását? Nem hinném, hogy a tartóvasról levállna a tartály, így tényleg a vas deformálódhatott. Igaz annak látható nyomai lennének a lökösön. És az egyik jó állapotú nem eladó véletlen? ;) Kiszedtem a hűtőrácsot, másképp nem is lehet hozzáférni a csőhöz normálisan. Nem vált le a tartály, a vas is jónak tűnik, egyszerűen nem értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2008 Lásd milyenek vagyunk, nem offoltuk fossá a fórumot! Persze ha nagy lesz az arcod, még megtehetjük. Ezt nyugodtan vedd fenyegetésnek... :D Jól van, ügyesek voltatok, meg vagytok dícsérve! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2008 Norbi. Mi a helyzet az 1 forintosokkal? Ki jön évzáróra? A zsetonok itt vannak az erkélyünkön :D , sajnos már régóta nem szaporodtak. Még nem tudom, hogy megyek-e az évzáróra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Elküldhetnéd hozzám. Én berolnizom, és elviszem évzáróra. Öcsémnek szólok, és ha Pécsen jár elhozza. Lökösöm egy van ép, a másik offos. Bocsi de elírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2008 Elküldhetnéd hozzám. Én berolnizom, és elviszem évzáróra. Öcsémnek szólok, és ha Pécsen jár elhozza. Mé, nagyon unatkozol :D ? Nem kell berollnizni, ömlesztve-vegyesen is leadható. Ettől függetlenül odaadom, ha tudunk időpontot egyeztetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Most kérdeztem rá, hogy kell-e rolnizni, de még nincs válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2008 Most kérdeztem rá, hogy kell-e rolnizni, de még nincs válasz. Amikor ez az egész mizéria kezdődött, azt olvastam az MNB honlapján, hogy igény esetén még pénzeszsákot is adnak hozzá, és géppel válogatják szét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Lökösöm egy van ép, a másik offos. Bocsi de elírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ma megjött a Vaterán vásárolt Rekord cuccaim. 5 doboznyi alkatrész, de még nem tudom pontosan mi, mert nem volt időm kibontani. Az aprót valóan nem kell rolnizni, az csak az ügyintézést gyorsítja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 na üdv az uraknak!!!!!!végre van kis idöm itt is lenni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Mi a helyzet a gépeddel? Kész már a kasznis vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 már gurul a szekér!!!!!majd ha kész az elsö lökös is akkor dobok fel képet!!!holnap vagyis ma megy futómü beállitásra és akkor ugy ahogy egyszer rendben van!!leszámitva 1-2 dolgot!!de azt már csak jövöre!!idén elég volt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 na üdv az uraknak!!!!!!végre van kis idöm itt is lenni!!! Na mi van hombre? Merre jársz, amerre a köjál se jár? Ideje volt betolni az orcádat! Valamelyik menő szerelgetős képünket told fel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Megoldódott az ablakmosó-betöltő problémája! De a rejtélye nem. Megmelegítették a lökösvasat és meghúzták előre kicsit, de érthetetlen, hogy miért állt rosszul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Megoldódott az ablakmosó-betöltő problémája! De a rejtélye nem. Megmelegítették a lökösvasat és meghúzták előre kicsit, de érthetetlen, hogy miért állt rosszul. :D X aktás sztorinak hangzik ;) Dana Scali ügynök ,,,? kérdezted már tőle is,, ? vagy Muldert? :P :D (tán neki dzsaltak ... nem tesó ??) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 (tán neki dzsaltak ... nem tesó ??) Mutasd meg élesben, hogy lehet úgy "neki dzsalni", hogy az nem látszik a lökhárítón... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts