Lomha 8V Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 aljas vagy ! csinálj Wudu Babát ! olvasszad ki a szájját ! egyenesre ! meg a seggére ragassz egy farkat és csinálj neki egy pávián fejet kb. ! :lol: :D :D a kötsögje ... nem ismeri el.... kész komolan agyam megáll .. :lol: A VooDoo babára nem gondoltam még, de felírom a lehetséges bosszúk listájára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2008 TuDTam, hogy nem tudsz írni... :lol: KaBBe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 KaBBe! :lol: Lányok: csak semmi buzulás. :lol: :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2008 Lányok: csak semmi buzulás. :lol: :D :D :lol: :lol: Má vártam, hogy mikó szósz be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Lányok: csak semmi buzulás. :lol: :D :D :lol: :lol: Látod, megint ő kezdte!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ma meglátogatták a rendőrök cserbenhagyásos emberünket és mindjárt készségesebb lett. Elhúztak a szerelőhöz és kifizettették a köcsöggel a javítást. Erre mikor apám nem volt a környéken, azt mondja a szerelőnek ez a köcsög, hogy "nem én voltam ám, csak beismertem, hogy ne piszkáljanak"! Most szerintetek ez normális??? A szerelő meg elküldte a K anyjába, mert történetesen apám jóbarátja! :lol: Úgyhogy végre ez is lezárult, de természetesen a kis magánbosszúm nem marad el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ma meglátogatták a rendőrök cserbenhagyásos emberünket és mindjárt készségesebb lett. Elhúztak a szerelőhöz és kifizettették a köcsöggel a javítást. Erre mikor apám nem volt a környéken, azt mondja a szerelőnek ez a köcsög, hogy "nem én voltam ám, csak beismertem, hogy ne piszkáljanak"! Most szerintetek ez normális??? A szerelő meg elküldte a K anyjába, mert történetesen apám jóbarátja! :D Úgyhogy végre ez is lezárult, de természetesen a kis magánbosszúm nem marad el... :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Úgyhogy végre ez is lezárult, de természetesen a kis magánbosszúm nem marad el... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Ma meglátogatták a rendőrök cserbenhagyásos emberünket és mindjárt készségesebb lett. Elhúztak a szerelőhöz és kifizettették a köcsöggel a javítást. Erre mikor apám nem volt a környéken, azt mondja a szerelőnek ez a köcsög, hogy "nem én voltam ám, csak beismertem, hogy ne piszkáljanak"! Most szerintetek ez normális??? A szerelő meg elküldte a K anyjába, mert történetesen apám jóbarátja! :D Úgyhogy végre ez is lezárult, de természetesen a kis magánbosszúm nem marad el... :lol: Kemény vagy Csoki!!! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 huuuuu basszátok meg ennyire jóídő van !! ki kell használni ! utána ráérünk itt csevegni mikor esik a hó kint meg minusz van ezerrel :D rövid nadrág rulez ! :lol: barnulok mint a kalányosék a füstölőben dikkk ! :lol: ja nincs itt senki?? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 huuuuu basszátok meg ennyire jóídő van !! ki kell használni ! utána ráérünk itt csevegni mikor esik a hó kint meg minusz van ezerrel :D rövid nadrág rulez ! :lol: barnulok mint a kalányosék a füstölőben dikkk ! :lol: ja nincs itt senki?? :lol: :lol: :lol: De van, de megyek is csobbanni midjárt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 huuuuu basszátok meg ennyire jóídő van !! ki kell használni ! utána ráérünk itt csevegni mikor esik a hó kint meg minusz van ezerrel :lol: rövid nadrág rulez ! :lol: barnulok mint a kalányosék a füstölőben dikkk ! :lol: ja nincs itt senki?? :D :lol: :lol: ja wazze.napozunk :lol: ,füvet nyírunk félmeztelenül :D , az almafán meg kifakadtak a rügyek október 13-án.keméééény wazze. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 ja wazze.napozunk :lol: ,füvet nyírunk félmeztelenül :D , az almafán meg kifakadtak a rügyek október 13-án.keméééény wazze. :lol: a rügyek ma máshol is nyíltak :lol: sok muff nyomta rövidben vagy annélkül ! :lol: :D én meg dolgoztam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 a rügyek ma máshol is nyíltak :lol: sok muff nyomta rövidben vagy annélkül ! :lol: :D én meg dolgoztam :lol: muffálatos nap volt ma :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 De van, de megyek is csobbanni midjárt. :lol: igen Karcsi most hogy nyugdíjas vagy :lol: most elővetted a nyugdíjas megérdemelt időkra spórolt fürdőmedencés házadat minden luxusával dőszöléssel egybekötve :lol: és most csobbansz a jakuziba ! megérdemelt kényeztetés vár rád ! a masszírozó programokkat össze ne keverd ! :lol: ---csak megszaladt az agyam a "csobbanok" hallatán innét az első emeleti 56 nm es lakásunkból :lol: itt max akkor csobbanok mikor a szomszéd csőtörést csinál a nyakamba """ :lol: :D :D (házragyúrokmosvazzzeg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 muffálatos nap volt ma :lol: :D :lol: még a szaga is itt dereng az agyamban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2008 Na, beindultak a kiéhezett házasemberek?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 még a szaga is itt dereng az agyamban :lol: A női nemmel ne foglalkozz !! Csak a női IGENnel ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Na, mi a tököm van itt, online társkereső? :lol: Mit beszélgettek egymás csobbanásáról, pfuj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 on line langyi klubb dikkkkk ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 igen Karcsi most hogy nyugdíjas vagy :lol: most elővetted a nyugdíjas megérdemelt időkra spórolt fürdőmedencés házadat minden luxusával dőszöléssel egybekötve :lol: és most csobbansz a jakuziba ! megérdemelt kényeztetés vár rád ! a masszírozó programokkat össze ne keverd ! :lol: ---csak megszaladt az agyam a "csobbanok" hallatán innét az első emeleti 56 nm es lakásunkból :lol: itt max akkor csobbanok mikor a szomszéd csőtörést csinál a nyakamba """ :D :D :lol: (házragyúrokmosvazzzeg) Nekem is "panel", 68-as. Nm-re, és évjáratra is. :lol: Házra gyúrnék én is, de legfeljebb egy hasonlóra "fussa" majd, az is csak jövőre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Ne hagyd magad Karesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Ne hagyd magad Karesz! :lol: Nem is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október15, 2008 Megoszt Elküldve Október15, 2008 Megjött a cuccod Norbi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2008 Megjött a cuccod Norbi! Köszi! :lol: Ha lesz valami tali-féleség, akkor majd átveszem, feltéve, ha nem akarod megtartani :lol: Na, ezexerint már van Net-ed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts