opzsolt Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 lehet kedvezményt adó partner. Egy együttműködésit aláírni vele, hogy mit ad(15%-tól mondjuk felfelé) kedvezményben, klubtagoknak, és mondjuk kirakjuk a MOTE kedvezméynekbe őket, meg esetleg a Mediterrán honlapjára(amint megalakultok, és elkészül :) ) Lehet még úgy is, hogy ezen felül fizet mondjuk egy támogatói kártyát (10000) de ezt kevesen válallják be. Na igen. Támogatónak sem rosszak a cégek. helyi szinten viszont nektek a kedvezmények kellenek, illetve ha csináltok mondjuk egy talit, akkor szponzornak. igen . nem egyszerü dolgok ezek ... de ha úgy alakul akkor rágyúrok .
Tiu Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Ez a javított kiadás. Köszönet a logokért Heminek.
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Elküldve Február5, 2008 Szerintem nagyon jó lesz :) :) , talán annyit módosítanék rajta, hogy a tiszteletbeli tagunkat a végére raknám (hacsak nem valami etikett szabályzat miatt került előre :) ). 12 példány kellene belőle (alapító tagok + MOTE), esetleg 1-2 tartalék sem ártana. Kojak-kal szombaton aláíratjuk náluk (ha még mindig nem biztos a vasárnapi találkozóban), én meg szombaton este, vagy vasárnap a tali előtt megpróbálom Gyurka-val aláíratni őket. A többiek pedig majd Mohácson :D
kojakarettenetes Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 Szerintem nagyon jó lesz :) :lol: , talán annyit módosítanék rajta, hogy a tiszteletbeli tagunkat a végére raknám (hacsak nem valami etikett szabályzat miatt került előre :) ). 12 példány kellene belőle (alapító tagok + MOTE), esetleg 1-2 tartalék sem ártana. Kojak-kal szombaton aláíratjuk náluk (ha még mindig nem biztos a vasárnapi találkozóban), én meg szombaton este, vagy vasárnap a tali előtt megpróbálom Gyurka-val aláíratni őket. A többiek pedig majd Mohácson :D Nem fogtok ám csak úgy aláírtani velem akármit... :) :D :lol: :lol:
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Elküldve Február5, 2008 Nem fogtok ám csak úgy aláírtani velem akármit... :) :) :D :lol: Dehogynem! Lefogunk, leitatunk, aztán szépen lemondasz minden ingó és ingatlanodról, és rabszolgasors vár rád! :)
gergolabs Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 Az én tisztességes nevem:Szabó Gergely. :) :) Nagyon jól néz ki az alapító okirat!
kori Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 Én pedig Müller Kornél néven lettem anyakönyvezve. Babu pedig Müller Ferenc.
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Elküldve Február5, 2008 Kori! A régi számaidat akkor törölhetem? Volt már kettő. Ez a harmadik.
kori Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 Kori! A régi számaidat akkor törölhetem? Volt már kettő. Ez a harmadik. Igen. Azok közül már egyik sem él. Csak pannonnak van térereje, így azt kellett vennem. Számhordozás pedig bonyolult lett volna, mert most céges előfizetésem lett.
kori Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 Ma nem jön senki busójárásra? Mi bennt leszünk, és szerencsére a nap is kisütött.
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Elküldve Február5, 2008 Én sajnos holnapig dolgozok. Amúgy illene már elmennem egy busójárásra :)
Alex.79 Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 én se tudok menni mert jelenleg porszáraz a tankom és üres a zsebem. Vasárnapot mindenkép megoldom és lehet hogy hozok még valakit,de nem tudom hogy kocsival jön vagy velem.
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Elküldve Február5, 2008 én se tudok menni mert jelenleg porszáraz a tankom és üres a zsebem. Vasárnapot mindenkép megoldom és lehet hogy hozok még valakit,de nem tudom hogy kocsival jön vagy velem. Sajnos benzinügyben nem tudok segíteni, bezzeg ha olajkályhád lenne! :)
Alex.79 Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 Sajnos benzinügyben nem tudok segíteni, bezzeg ha olajkályhád lenne! :) Jó ez a benzin! Ez azért szakít ha akarom. :)
opzsolt Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 Sajnos benzinügyben nem tudok segíteni, bezzeg ha olajkályhád lenne! :) nekem traktorom van :) van valami okosságod? PÜ be.
gergolabs Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 nekem traktorom van :) van valami okosságod? PÜ be. :) :) :D
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 nekem traktorom van :) van valami okosságod? PÜ be. De lusta vaaaaaaaaaaagy miért nem te írsz neki ? :) :)
opzsolt Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 De lusta vaaaaaaaaaaagy miért nem te írsz neki ? :) :) lehet csak viccelt :)
ivannorbi Elküldve Február6, 2008 Szerző Elküldve Február6, 2008 nekem traktorom van :) van valami okosságod? PÜ be. majd szombaton úgyis beszélgetünk :)
Alex.79 Elküldve Február6, 2008 Elküldve Február6, 2008 vasárnap égész nap a kocsit fogom tisztítani :) . Remélem nem fog esni az eső,mert kb fél napos melómnak lőttek. Azonkívűl esőben nem túl jó fényképezni. Mindenkinek tiszta lesz a kocsija? Akinek nem annak kitalálunk valami büntit. :) (eső esetén a kosz elnézhető)
ivannorbi Elküldve Február6, 2008 Szerző Elküldve Február6, 2008 Nekem már holnap rendbe kell tennem a vasat, mert pénteken műszaki :)
gergolabs Elküldve Február6, 2008 Elküldve Február6, 2008 vasárnap égész nap a kocsit fogom tisztítani :) . Remélem nem fog esni az eső,mert kb fél napos melómnak lőttek. Azonkívűl esőben nem túl jó fényképezni. Mindenkinek tiszta lesz a kocsija? Akinek nem annak kitalálunk valami büntit. :) (eső esetén a kosz elnézhető) Sajnos csak 7főre kaptam időpontot az autókozmetikába, úgyhogy én koszos kocsival megyek sajna. :)
kori Elküldve Február6, 2008 Elküldve Február6, 2008 Mohácson van egy nagyon jó kézi mosó. Ott le lehet veretni ocssóé az út porát.
ivannorbi Elküldve Február7, 2008 Szerző Elküldve Február7, 2008 Használja rajtam kívül még valaki a fórumértesítőt? Mármint itt a Mediterránon belül? Szerintem tök jó funkció. :)
Recommended Posts