Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
lehet kedvezményt adó partner. Egy együttműködésit aláírni vele, hogy mit ad(15%-tól mondjuk felfelé) kedvezményben, klubtagoknak, és mondjuk kirakjuk a MOTE kedvezméynekbe őket, meg esetleg a Mediterrán honlapjára(amint megalakultok, és elkészül :) )

Lehet még úgy is, hogy ezen felül fizet mondjuk egy támogatói kártyát (10000) de ezt kevesen válallják be.

Na igen. Támogatónak sem rosszak a cégek. helyi szinten viszont nektek a kedvezmények kellenek, illetve ha csináltok mondjuk egy talit, akkor szponzornak.

igen .

nem egyszerü dolgok ezek ... de ha úgy alakul akkor rágyúrok .

Elküldve

Szerintem nagyon jó lesz :) :) , talán annyit módosítanék rajta, hogy a tiszteletbeli tagunkat a végére raknám (hacsak nem valami etikett szabályzat miatt került előre :) ).

12 példány kellene belőle (alapító tagok + MOTE), esetleg 1-2 tartalék sem ártana.

Kojak-kal szombaton aláíratjuk náluk (ha még mindig nem biztos a vasárnapi találkozóban), én meg szombaton este, vagy vasárnap a tali előtt megpróbálom Gyurka-val aláíratni őket. A többiek pedig majd Mohácson :D

Elküldve
Szerintem nagyon jó lesz :) :lol: , talán annyit módosítanék rajta, hogy a tiszteletbeli tagunkat a végére raknám (hacsak nem valami etikett szabályzat miatt került előre :) ).

12 példány kellene belőle (alapító tagok + MOTE), esetleg 1-2 tartalék sem ártana.

Kojak-kal szombaton aláíratjuk náluk (ha még mindig nem biztos a vasárnapi találkozóban), én meg szombaton este, vagy vasárnap a tali előtt megpróbálom Gyurka-val aláíratni őket. A többiek pedig majd Mohácson :D

Nem fogtok ám csak úgy aláírtani velem akármit... :) :D :lol: :lol:

Elküldve
Nem fogtok ám csak úgy aláírtani velem akármit... :) :) :D :lol:

Dehogynem! Lefogunk, leitatunk, aztán szépen lemondasz minden ingó és ingatlanodról, és rabszolgasors vár rád! :)

Elküldve
Kori!

A régi számaidat akkor törölhetem? Volt már kettő. Ez a harmadik.

Igen. Azok közül már egyik sem él. Csak pannonnak van térereje, így azt kellett vennem. Számhordozás pedig bonyolult lett volna, mert most céges előfizetésem lett.

Elküldve

én se tudok menni mert jelenleg porszáraz a tankom és üres a zsebem. Vasárnapot mindenkép megoldom és lehet hogy hozok még valakit,de nem tudom hogy kocsival jön vagy velem.

Elküldve
én se tudok menni mert jelenleg porszáraz a tankom és üres a zsebem. Vasárnapot mindenkép megoldom és lehet hogy hozok még valakit,de nem tudom hogy kocsival jön vagy velem.

Sajnos benzinügyben nem tudok segíteni, bezzeg ha olajkályhád lenne! :)

Elküldve

vasárnap égész nap a kocsit fogom tisztítani :) .

Remélem nem fog esni az eső,mert kb fél napos melómnak lőttek.

Azonkívűl esőben nem túl jó fényképezni. Mindenkinek tiszta lesz a kocsija?

Akinek nem annak kitalálunk valami büntit. :) (eső esetén a kosz elnézhető)

Elküldve
vasárnap égész nap a kocsit fogom tisztítani :) .

Remélem nem fog esni az eső,mert kb fél napos melómnak lőttek.

Azonkívűl esőben nem túl jó fényképezni. Mindenkinek tiszta lesz a kocsija?

Akinek nem annak kitalálunk valami büntit. :) (eső esetén a kosz elnézhető)

Sajnos csak 7főre kaptam időpontot az autókozmetikába, úgyhogy én koszos kocsival megyek sajna. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.