opzsolt Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ezt általánosságban értettem a benzinesekre, nem konkrétan az MV6-ra. Csak egy mondatba sikerült írnom <_< egyébként fején találtad a szöget valamelyest akaratodon kívűl is mert a hazai MV6 ok al van is baj azért több mint egy átlag autóval . most nem mennék bele hogy a szervízelések , meg a drága alkatrészárak miatt meg bla bla, tudjuk ezt, de egy motor ugye minnél bonyolúltabb annál több alktrésze kopik és cserés lesz . igaz ez bármely komolyabb autóra . sok henger sok pénz ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Öregszel Zsolti? :huh: hááát bakker ,,, lehet ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Mé, mit vársz egy langyi csopperestől? <_< vett vóna egy rendes kocsit akkor még esőben is dzsalózhatna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Itt aztán megy az adok-kapok <_< Azért azt is tudom, hogy a dieseles Omisok mekkorákat tudnak cumizni. Itt nem az Isuzu dieselről van szó, amivel nincs sok gond, de nem is megy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 vett vóna egy rendes kocsit akkor még esőben is dzsalózhatna <_< Egyre távolabb kerülsz attól, hogy menj vele... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Itt aztán megy az adok-kapok <_< Azért azt is tudom, hogy a dieseles Omisok mekkorákat tudnak cumizni. Itt nem az Isuzu dieselről van szó, amivel nincs sok gond, de nem is megy :huh: Az valami katasztrófa!Ki volt az az állat aki azt kitalálta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Egyre távolabb kerülsz attól, hogy menj vele... :D sejtettem én ezt mingyár ! :huh: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ....Itt nem az Isuzu dieselről van szó, amivel nincs sok gond, de nem is megy :D Mi lenne, ha menne?! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Itt aztán megy az adok-kapok <_< Ha ez kell, hogy menjen a fórum... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Az valami katasztrófa!Ki volt az az állat aki azt kitalálta? vazze az a kocsi/diesel motor akkor is még megy amikor sokan csak álmodoznak arról hogy de jóóó vóna autózni egy kicsit ,,, <_< hö hö :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 vazze az a kocsi/diesel motor akkor is még megy amikor sokan csak álmodoznak arról hogy de jóóó vóna autózni egy kicsit ,,, <_< hö hö :huh: Az rendben van, de én egyszer mentem ilyennel és valami botrányosan nem jó érzés!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 vazze az a kocsi/diesel motor akkor is még megy amikor sokan csak álmodoznak arról hogy de jóóó vóna autózni egy kicsit ,,, <_< hö hö :lol: Végre egy értelmes hozzászólás! :D :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Végre egy értelmes hozzászólás! :lol: <_< :huh: :D Na most már elég lesz ám itt egymás ajnározásából!Kis langyik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Az rendben van, de én egyszer mentem ilyennel és valami botrányosan nem jó érzés!!! Nagyon úgy néz ki, hogy többet nem mész ilyennel! <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Nagyon úgy néz ki, hogy többet nem mész ilyennel! <_< :D Te ültél már ilyen Omiban?A tiéd versenyautó ahhoz képest!Nagyon tohonya egy dög.Sokkal rosszabb mint az X20SE, pedig az sem Forma1. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Akkor menj egyet haverom 2.5 Td jével. Retenet mit megy, de ültem egy másikban is, az viszont rettentő lomha <_< volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Te ültél már ilyen Omiban?A tiéd versenyautó ahhoz képest!Nagyon tohonya egy dög.Sokkal rosszabb mint az X20SE, pedig az sem Forma1. :D Ja, ezt benéztem :huh: Azt hittem, hogy az Isuzu dícsérete-fikázása folyik. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Akkor menj egyet haverom 2.5 Td jével. Retenet mit megy, de ültem egy másikban is, az viszont rettentő lomha :huh: volt. Hívd el Kisasszondra, majd kipróbáljuk a TÁDÉT! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ja, ezt benéztem :huh: Azt hittem, hogy az Isuzu dícsérete-fikázása folyik. <_< :D Arról volt szó.Volt Omiban 2.0 Isuzu dízel 100 lóval!Jó motor, csak nem ebben a bódéban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Arról volt szó.Volt Omiban 2.0 Isuzu dízel 100 lóval!Jó motor, csak nem ebben a bódéban. Jóvanna! Nem mindenkinek opel-prospektusból olvastak esti mesét a szülei! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Én kérek elnézést, de a 2.0 dti Opel moci, 100 kerek pacival. Elég gyér ekkora kaszniba, gyorsan el is tűnt a kínálatból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Én kérek elnézést, de a 2.0 dti Opel moci, 100 kerek pacival. Elég gyér ekkora kaszniba, gyorsan el is tűnt a kínálatból. Most az egyszer elnézzük Lomha felkészületlenségét, de csak mert az Elnökúr kérte! :D Viszont Lomhát kikérdezzük a talin, remélem addig rendesen felkészül az Opel-motorkínálatából! Különben 20 botütés mindenkitől! (Mármint azoktól, akiknek van botjuk <_< :huh: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Én kérek elnézést, de a 2.0 dti Opel moci, 100 kerek pacival. Elég gyér ekkora kaszniba, gyorsan el is tűnt a kínálatból. Tökmindegy, a sz*r az sz*r, ahárhogy is hívjuk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Melyik motor volt Omegában az Isuzu diesel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Melyik motor volt Omegában az Isuzu diesel? 2.5 BMW. <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts