Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Az hogy összetörik, nem a benzin miatt van. :huh: :D

Nem az összetörésre gondoltam teeeee! :D Az különben is a gáz miatt volt. :lol:

Mindig van valami nyűgjük, és a szerelő neki sem mer állni az MV6-nak <_<

Meg te különben se szójjál be, mert te megszerelsz minden szart, de aki nem ért hozzá, az viheti minden kis hülyeséggel szerelőhöz (alapjárati moci, lambdaszonda, ecu, akku :D meg mittudomén mik vannak még a benyásokban, amire mindig panaszkodnak)

Megosztás:

Nem az összetörésre gondoltam teeeee! :D Az különben is a gáz miatt volt. :lol:

Mindig van valami nyűgjük, és a szerelő neki sem mer állni az MV6-nak <_<

Meg te különben se szójjál be, mert te megszerelsz minden szart, de aki nem ért hozzá, az viheti minden kis hülyeséggel szerelőhöz (alapjárati moci, lambdaszonda, ecu, akku :D meg mittudomén mik vannak még a benyásokban, amire mindig panaszkodnak)

"a szerelő neki sem mer állni az MV6-nak "

én sem állok neki ha nem muszáj . persze ez most hülyén hangzik .de gondoljuk végig .

amíg MV6 al szopókázom , pl. ,, annyi idő alat megkeresek egy átlag autón ugyanannyit fele idő alatt . persze ezt ne vegyétek diszkriminációnak de hát ez a savanyú ámde őszinte valóság . nem kell ezt véka alá tenni ...

ellenben van olyan villamossági dolog aminek egy átlag szerelő nem áll neki vagy a bicskája bele törik menetközben . no , én meg itt kaszálok . és persze

ő Autószerelőbéla ugye nem állt vólna neki mert szopókás ,körülményes, eszköz orientált dolog.

de jók az MV6 ok :D előélet függő . ha megkapott minden szervízt rendesen , és nem taposták szét, akkor egy masszív darab és kívánatos autó :P

(persze mondhatjuk hogy igaz minden autóra. de hát ennek azé elég drága a szervize, és ha fillérbaxóhoz kerül ,,akkor annak kb. ott harangoztak is.. :D :huh: )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.