kojakarettenetes Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 opzsolt írta: és fehér is :D Mármint milyen??? <_< :huh: :D Végülis az állandó küszöbszellőztetés csökkenit a korrózió sebességét. :lol: :D :D
kojakarettenetes Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Lomha 8V írta: Az ne szóljon be aki csak akkor lenne jófej, ha Mantás lenne! :D Hogy egy régi ismerősömet idézzem: Paripa Pimpili a Popódba (PPP). <_< :huh: :D :D :lol:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Sörös Sanyi írta: Ácsi! Neki ez az egyetlen rossz tulajdonsága! Node Honda????? :D :D :lol: Köszönöm Sándor. Tudtam, hogy rád számíthatok. <_< :huh: :D :D
Lomha 8V Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 opzsolt írta: ...mehetek vele egy kört majd?... Természetesen lehet vele menni, csak majd óvatosan mert nyújtva van a villája és aki nincs hozzászokva annak tud meglepetést okozni. <_<
Lomha 8V Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 kojakarettenetes írta: Köszönöm Sándor. Tudtam, hogy rád számíthatok. <_< :huh: :D :D Persze, mert összemelegedtetek... :D :D :lol:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Lomha 8V írta: Persze, mert összemelegedtetek... :D :D :lol: Irigykedsz mi???? <_< :huh: :D :D :P
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Elküldve Szeptember20, 2008 kojakarettenetes írta: Irigykedsz mi???? <_< :huh: :D :D :lol: De semmi buzulás ám! :D :D :P
Lomha 8V Elküldve Szeptember20, 2008 Elküldve Szeptember20, 2008 kojakarettenetes írta: ...Végülis az állandó küszöbszellőztetés csökkenit a korrózió sebességét... Te már csak tudod, hisz az összes autódon volt ez az extra! <_<
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Elküldve Szeptember20, 2008 Lomha 8V írta: Te már csak tudod, hisz az összes autódon volt ez az extra! <_< A többi extra melett ugy mint: nyitható ajtó tekerhetős ablak,,, felül spoiler alul bojler! :huh: :D :D
opzsolt Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 nah állandó szellőztetés az van ! :huh: komoly ahogy az első szélvédő mozog a helyén :D <_< de be nem ázik ! nah majd meglátom mi lesz vele egynlőre nagyon megbízható jó darabnak ígérkezik ! a kasztnit leszámítva nagyon fain vas :D az ilyen autók valahogy mindíg kihívást jelentenek :lol:
opzsolt Elküldve Szeptember21, 2008 Elküldve Szeptember21, 2008 Lomha 8V írta: Természetesen lehet vele menni, csak majd óvatosan mert nyújtva van a villája és aki nincs hozzászokva annak tud meglepetést okozni. <_< érdekesen billen igen :huh:
Somi Elküldve Szeptember22, 2008 Elküldve Szeptember22, 2008 opzsolt írta: más téma : van ez a vecim ez a rozsda patkány . csináljam meg , vagy ne csináljam meg.... hm.... szeretek vele menni asszem ezt elmondhatom így kb. ezer kilóméter után <_< és fehér is :huh: Csináld meg, tupirozd fel! Én is imádtam, főleg 10 évvel ezelőtti állapotában! :D
Lomha 8V Elküldve Szeptember22, 2008 Elküldve Szeptember22, 2008 Somi írta: Csináld meg, tupirozd fel! Én is imádtam, főleg 10 évvel ezelőtti állapotában! :D Ne mondj neki ilyeneket mert megint nem eszik a család 1 évig... <_< :huh: :D
Somi Elküldve Szeptember22, 2008 Elküldve Szeptember22, 2008 Lomha 8V írta: Ne mondj neki ilyeneket mert megint nem eszik a család 1 évig... <_< :huh: :D Amennyi munka a van géppel lesz az 2 év is! :D :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Elküldve Szeptember22, 2008 Somi írta: Amennyi munka a van géppel lesz az 2 év is! <_< :huh: Egy picit hibádzik a szórend, nem gondolod? :D De írhattam volna azt is, hogy: Ezt jól megaszondtad! :D
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2008 Szerző Elküldve Szeptember23, 2008 Mielőtt elvinném a kocsit kormánybőröztetni 15ezerért, megkérdezem, hogy nem tudtok-e valakit, aki ilyet csinál jó minőségben és reális áron. Lehetőleg a környéken <_<
Lomha 8V Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 ivannorbi írta: Mielőtt elvinném a kocsit kormánybőröztetni 15ezerért, megkérdezem, hogy nem tudtok-e valakit, aki ilyet csinál jó minőségben és reális áron. Lehetőleg a környéken <_< Én nem tudok, de van nálam egy kormány, ha gondolod elviheted addig.Mármint ha nem csinálják meg azonnal és kéne cserekormány.
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2008 Szerző Elküldve Szeptember23, 2008 Lomha 8V írta: Én nem tudok, de van nálam egy kormány, ha gondolod elviheted addig.Mármint ha nem csinálják meg azonnal és kéne cserekormány. Köszi a felajánlást, de én nem fogok kínlódni a kormány le-, és felszerelésével. Úgy hallottam, nem egyszerű mutatvány. Inkább otthagyom a kocsit egy napra. <_<
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 ivannorbi írta: Egy picit hibádzik a szórend, nem gondolod? :D De írhattam volna azt is, hogy: Ezt jól megaszondtad! :D Na ilyet én is tudok.-->Tudtok ám ragzani. :huh: <_<
kori Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Az ne szójjon má be akinek elfolyt a vize <_<
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 kori írta: Az ne szójjon má be akinek elfolyt a vize <_< LÁtta valaki????? :huh:
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 kori írta: Az ne szójjon má be akinek elfolyt a vize :D Amúgy megint szivárgott egy picit mikor haza értem.Sztem nem az a fekete müa. biszbasz szivárog, hanem arra szórta rá a vizet.Bírja ki a holnapot és utána megfejtem a nagy rejtélyt. <_< :huh:
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 kori írta: Ha így folytatódik, nem lesz mivel mennünk :huh: Öcsém autóján kicseréltük alura a szelepfedelet, és kapott egy új termosztátot. Összerakás után kiírta, hogy automataváltó hiba. Sajnos ez azóta sem változott. Brezsy autója pedig vhol elnyomta a hűtővizet a moci mögött. Enyém még nem áll sehogy. Há' lehet hogy nem kellett bele azé' nyomta ki.....Nem hülye ez,csak Omega.Ami fölösleges neki, attól megszabadul:)<_< Öreged meg Omegát akar venni :D
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 A háremből csak össze rakunk egyet <_<
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2008 Szerző Elküldve Szeptember23, 2008 brezsy írta: A háremből csak össze rakunk egyet <_< Ez egy jó ötlet! :huh: :D
Recommended Posts