Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

nah állandó szellőztetés az van ! :huh: komoly ahogy az első szélvédő mozog a helyén :D <_< de be nem ázik !

nah majd meglátom mi lesz vele egynlőre nagyon megbízható jó darabnak ígérkezik ! a kasztnit leszámítva nagyon fain vas :D

az ilyen autók valahogy mindíg kihívást jelentenek :lol:

Megosztás:

más téma : van ez a vecim ez a rozsda patkány . csináljam meg , vagy ne csináljam meg.... hm.... szeretek vele menni asszem ezt elmondhatom így kb. ezer kilóméter után <_<

és fehér is :huh:

Csináld meg, tupirozd fel! Én is imádtam, főleg 10 évvel ezelőtti állapotában! :D

Megosztás:

Mielőtt elvinném a kocsit kormánybőröztetni 15ezerért, megkérdezem, hogy nem tudtok-e valakit, aki ilyet csinál jó minőségben és reális áron. Lehetőleg a környéken <_<

Én nem tudok, de van nálam egy kormány, ha gondolod elviheted addig.Mármint ha nem csinálják meg azonnal és kéne cserekormány.

Megosztás:

Én nem tudok, de van nálam egy kormány, ha gondolod elviheted addig.Mármint ha nem csinálják meg azonnal és kéne cserekormány.

Köszi a felajánlást, de én nem fogok kínlódni a kormány le-, és felszerelésével. Úgy hallottam, nem egyszerű mutatvány. Inkább otthagyom a kocsit egy napra. <_<

Megosztás:

Ha így folytatódik, nem lesz mivel mennünk :huh:

Öcsém autóján kicseréltük alura a szelepfedelet, és kapott egy új termosztátot. Összerakás után kiírta, hogy automataváltó hiba. Sajnos ez azóta sem változott. Brezsy autója pedig vhol elnyomta a hűtővizet a moci mögött. Enyém még nem áll sehogy.

Há' lehet hogy nem kellett bele azé' nyomta ki.....Nem hülye ez,csak Omega.Ami fölösleges neki, attól megszabadul:)<_<

Öreged meg Omegát akar venni :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.