kojakarettenetes Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 és fehér is :D Mármint milyen??? <_< :huh: :D Végülis az állandó küszöbszellőztetés csökkenit a korrózió sebességét. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Az ne szóljon be aki csak akkor lenne jófej, ha Mantás lenne! :D Hogy egy régi ismerősömet idézzem: Paripa Pimpili a Popódba (PPP). <_< :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ácsi! Neki ez az egyetlen rossz tulajdonsága! Node Honda????? :D :D :lol: Köszönöm Sándor. Tudtam, hogy rád számíthatok. <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 ...mehetek vele egy kört majd?... Természetesen lehet vele menni, csak majd óvatosan mert nyújtva van a villája és aki nincs hozzászokva annak tud meglepetést okozni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Köszönöm Sándor. Tudtam, hogy rád számíthatok. <_< :huh: :D :D Persze, mert összemelegedtetek... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Persze, mert összemelegedtetek... :D :D :lol: Irigykedsz mi???? <_< :huh: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Irigykedsz mi???? <_< :huh: :D :D :lol: De semmi buzulás ám! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ...Végülis az állandó küszöbszellőztetés csökkenit a korrózió sebességét... Te már csak tudod, hisz az összes autódon volt ez az extra! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Te már csak tudod, hisz az összes autódon volt ez az extra! <_< A többi extra melett ugy mint: nyitható ajtó tekerhetős ablak,,, felül spoiler alul bojler! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 nah állandó szellőztetés az van ! :huh: komoly ahogy az első szélvédő mozog a helyén :D <_< de be nem ázik ! nah majd meglátom mi lesz vele egynlőre nagyon megbízható jó darabnak ígérkezik ! a kasztnit leszámítva nagyon fain vas :D az ilyen autók valahogy mindíg kihívást jelentenek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Természetesen lehet vele menni, csak majd óvatosan mert nyújtva van a villája és aki nincs hozzászokva annak tud meglepetést okozni. <_< érdekesen billen igen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 más téma : van ez a vecim ez a rozsda patkány . csináljam meg , vagy ne csináljam meg.... hm.... szeretek vele menni asszem ezt elmondhatom így kb. ezer kilóméter után <_< és fehér is :huh: Csináld meg, tupirozd fel! Én is imádtam, főleg 10 évvel ezelőtti állapotában! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Csináld meg, tupirozd fel! Én is imádtam, főleg 10 évvel ezelőtti állapotában! :D Ne mondj neki ilyeneket mert megint nem eszik a család 1 évig... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ne mondj neki ilyeneket mert megint nem eszik a család 1 évig... <_< :huh: :D Amennyi munka a van géppel lesz az 2 év is! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Amennyi munka a van géppel lesz az 2 év is! <_< :huh: Egy picit hibádzik a szórend, nem gondolod? :D De írhattam volna azt is, hogy: Ezt jól megaszondtad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Mielőtt elvinném a kocsit kormánybőröztetni 15ezerért, megkérdezem, hogy nem tudtok-e valakit, aki ilyet csinál jó minőségben és reális áron. Lehetőleg a környéken <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Mielőtt elvinném a kocsit kormánybőröztetni 15ezerért, megkérdezem, hogy nem tudtok-e valakit, aki ilyet csinál jó minőségben és reális áron. Lehetőleg a környéken <_< Én nem tudok, de van nálam egy kormány, ha gondolod elviheted addig.Mármint ha nem csinálják meg azonnal és kéne cserekormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Én nem tudok, de van nálam egy kormány, ha gondolod elviheted addig.Mármint ha nem csinálják meg azonnal és kéne cserekormány. Köszi a felajánlást, de én nem fogok kínlódni a kormány le-, és felszerelésével. Úgy hallottam, nem egyszerű mutatvány. Inkább otthagyom a kocsit egy napra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Egy picit hibádzik a szórend, nem gondolod? :D De írhattam volna azt is, hogy: Ezt jól megaszondtad! :D Na ilyet én is tudok.-->Tudtok ám ragzani. :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Az ne szójjon má be akinek elfolyt a vize <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Az ne szójjon má be akinek elfolyt a vize <_< LÁtta valaki????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Az ne szójjon má be akinek elfolyt a vize :D Amúgy megint szivárgott egy picit mikor haza értem.Sztem nem az a fekete müa. biszbasz szivárog, hanem arra szórta rá a vizet.Bírja ki a holnapot és utána megfejtem a nagy rejtélyt. <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Ha így folytatódik, nem lesz mivel mennünk :huh: Öcsém autóján kicseréltük alura a szelepfedelet, és kapott egy új termosztátot. Összerakás után kiírta, hogy automataváltó hiba. Sajnos ez azóta sem változott. Brezsy autója pedig vhol elnyomta a hűtővizet a moci mögött. Enyém még nem áll sehogy. Há' lehet hogy nem kellett bele azé' nyomta ki.....Nem hülye ez,csak Omega.Ami fölösleges neki, attól megszabadul:)<_< Öreged meg Omegát akar venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 A háremből csak össze rakunk egyet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 A háremből csak össze rakunk egyet <_< Ez egy jó ötlet! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts