kori Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Zsolti. Te nem vagy Köcsköméti <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 A második Omit is eladták az orrom előtt :huh: Lehet, hogy a sors nem akarja, lecseréljem a szürkét. amolyan sugallat féle dolog vagy hogy monjamm <_< ááá ,,, inkább iszom egy deci bort ........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Zsolti. Te nem vagy Köcsköméti <_< köménymagok vagyunk vhazzeg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Kojak ha megtartom a vecit és kell kasztnizni vállalod, ? van mit csinálni rajta jeligével . <_< és baromi gyorsan kell majd ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Kojak ha megtartom a vecit és kell kasztnizni vállalod, ? van mit csinálni rajta jeligével . <_< és baromi gyorsan kell majd ! Tudok gyorsan is dolgozni. :huh: :D Majd csörögj rám, aztán megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 ...Tudok gyorsan is dolgozni... Naaaaaaaa... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 A második Omit is eladták az orrom előtt <_< Lehet, hogy a sors nem akarja, lecseréljem a szürkét. Csak nyugalom, előbb-utóbb megjön majd az igazi, mint az asszony! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Naaaaaaaa... <_< Te inkább gyere szüretelni. :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Zsolti. Erre van tipped: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry417165 Lehet, hogy holnap beugrubk hozzád <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Zsolti. Erre van tipped: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry417165 Lehet, hogy holnap beugrubk hozzád :huh: háttal kezdem mert ez lehet azért pár dolog. de leginkább gyujtás kábel okoz ilyesmit . bár a látásst hallást ez a leírás ne pótolja..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Kori! Ez az Omega hátsó lököse!Ez lökhárító csere, vagy csak burkolatot kell, vagy mi ez?Elég csúnyán le van válva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Kori! Ez az Omega hátsó lököse!Ez lökhárító csere, vagy csak burkolatot kell, vagy mi ez?Elég csúnyán le van válva. http://kepfeltoltes.hu/080911/Fot_0217_www...ltoltes.hu_.jpg Nem otthon kellene kannázni. <_< :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Csak vissza kell csavarozni, az alatta levő müanyaghoz. Ha kiesik a gyári csavar tegyél bele vastagabbat. Oda kell, ahol az ujjad van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Csak vissza kell csavarozni, az alatta levő müanyaghoz. Ha kiesik a gyári csavar tegyél bele vastagabbat. Oda kell, ahol az ujjad van. El van törve, akkor lököscsere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Nem otthon kellene kannázni. <_< :huh: :D :lol: :D Én nem Te vagyok... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Én nem Te vagyok... :D :lol: Hát lehet, de a boroskannától nem megy le a lökös. <_< :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 El van törve, akkor lököscsere? Csinálj fotót arról a sarokról. Esetleg müanyagos is meg tudja csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Csinálj fotót arról a sarokról. Esetleg müanyagos is meg tudja csinálni. Mennyibe mennek az ilyen hátsó lökik?Mert ha nem egetverően magas az ára, inkább újat(mármint használt jó állapotút) vennék.Mert ez már kapott az élettől, az látszik rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Hát lehet, de a boroskannától nem megy le a lökös. <_< :huh: :D :D Ez attól ment le, hogy egyszer nekiment egy csaj és továbberőltette!Jól agyonnyomorgatta a hülyelány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ma este Pécsen leszek a Laterum kollégiumban, a pécsiek ha gondolják 20:00 körül vagy utána leugorhatnának dumcsizni egy órácskára!Vagy ma lesz az a kársztájling izé?Na mindegy, csak gondoltam szólok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ma este Pécsen leszek a Laterum kollégiumban, a pécsiek ha gondolják 20:00 körül vagy utána leugorhatnának dumcsizni egy órácskára!Vagy ma lesz az a kársztájling izé?Na mindegy, csak gondoltam szólok! <_< Akársztályling holnap lesz. Sztem kinézünk mi is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ma este Pécsen leszek a Laterum kollégiumban, a pécsiek ha gondolják 20:00 körül vagy utána leugorhatnának dumcsizni egy órácskára!Vagy ma lesz az a kársztájling izé?Na mindegy, csak gondoltam szólok! :D Egy kicsit későn észleltem a jelzésedet, de már más a program ma estére <_< :lol: No meg, én sem szeretnélek megzavarni a koleszos kalandozásaidban. :huh: A Laterum koli jó kis hely! :D Ja, a kársztájlingos tali holnap este lesz, ha olyan jeles személyiség, mint az előttem szóló is tiszteletét teszi ott, akkor még talán én is kinézek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT A KORNÉLOKNAK! Valamelyikőtök hátha most tartja. <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT A KORNÉLOKNAK! Valamelyikőtök hátha most tartja. <_< :D igen ! csatlakozom ! persze nincsenek itt ! bevannak már "kávézva" nyílván :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 ...A Laterum koli jó kis hely! :huh: ... Az volt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts