opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Elküldve Szeptember8, 2008 A második Omit is eladták az orrom előtt :huh: Lehet, hogy a sors nem akarja, lecseréljem a szürkét. amolyan sugallat féle dolog vagy hogy monjamm <_< ááá ,,, inkább iszom egy deci bort ........ :D
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Elküldve Szeptember8, 2008 Zsolti. Te nem vagy Köcsköméti <_< köménymagok vagyunk vhazzeg :huh:
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Elküldve Szeptember8, 2008 Kojak ha megtartom a vecit és kell kasztnizni vállalod, ? van mit csinálni rajta jeligével . <_< és baromi gyorsan kell majd !
kojakarettenetes Elküldve Szeptember8, 2008 Elküldve Szeptember8, 2008 Kojak ha megtartom a vecit és kell kasztnizni vállalod, ? van mit csinálni rajta jeligével . <_< és baromi gyorsan kell majd ! Tudok gyorsan is dolgozni. :huh: :D Majd csörögj rám, aztán megbeszéljük.
Lomha 8V Elküldve Szeptember8, 2008 Elküldve Szeptember8, 2008 ...Tudok gyorsan is dolgozni... Naaaaaaaa... <_<
Lomha 8V Elküldve Szeptember8, 2008 Elküldve Szeptember8, 2008 A második Omit is eladták az orrom előtt <_< Lehet, hogy a sors nem akarja, lecseréljem a szürkét. Csak nyugalom, előbb-utóbb megjön majd az igazi, mint az asszony! :huh:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember9, 2008 Elküldve Szeptember9, 2008 Naaaaaaaa... <_< Te inkább gyere szüretelni. :huh: :D :D :lol:
kori Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Zsolti. Erre van tipped: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry417165 Lehet, hogy holnap beugrubk hozzád <_<
opzsolt Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Zsolti. Erre van tipped: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry417165 Lehet, hogy holnap beugrubk hozzád :huh: háttal kezdem mert ez lehet azért pár dolog. de leginkább gyujtás kábel okoz ilyesmit . bár a látásst hallást ez a leírás ne pótolja..... <_<
Lomha 8V Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Kori! Ez az Omega hátsó lököse!Ez lökhárító csere, vagy csak burkolatot kell, vagy mi ez?Elég csúnyán le van válva.
kojakarettenetes Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Kori! Ez az Omega hátsó lököse!Ez lökhárító csere, vagy csak burkolatot kell, vagy mi ez?Elég csúnyán le van válva. http://kepfeltoltes.hu/080911/Fot_0217_www...ltoltes.hu_.jpg Nem otthon kellene kannázni. <_< :huh: :D :D :lol:
kori Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Csak vissza kell csavarozni, az alatta levő müanyaghoz. Ha kiesik a gyári csavar tegyél bele vastagabbat. Oda kell, ahol az ujjad van.
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 Csak vissza kell csavarozni, az alatta levő müanyaghoz. Ha kiesik a gyári csavar tegyél bele vastagabbat. Oda kell, ahol az ujjad van. El van törve, akkor lököscsere?
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 Nem otthon kellene kannázni. <_< :huh: :D :lol: :D Én nem Te vagyok... :D :D
kojakarettenetes Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 Én nem Te vagyok... :D :lol: Hát lehet, de a boroskannától nem megy le a lökös. <_< :huh: :D :D
kori Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 El van törve, akkor lököscsere? Csinálj fotót arról a sarokról. Esetleg müanyagos is meg tudja csinálni.
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 Csinálj fotót arról a sarokról. Esetleg müanyagos is meg tudja csinálni. Mennyibe mennek az ilyen hátsó lökik?Mert ha nem egetverően magas az ára, inkább újat(mármint használt jó állapotút) vennék.Mert ez már kapott az élettől, az látszik rajta!
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 Hát lehet, de a boroskannától nem megy le a lökös. <_< :huh: :D :D Ez attól ment le, hogy egyszer nekiment egy csaj és továbberőltette!Jól agyonnyomorgatta a hülyelány.
Lomha 8V Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Ma este Pécsen leszek a Laterum kollégiumban, a pécsiek ha gondolják 20:00 körül vagy utána leugorhatnának dumcsizni egy órácskára!Vagy ma lesz az a kársztájling izé?Na mindegy, csak gondoltam szólok! <_<
kojakarettenetes Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Ma este Pécsen leszek a Laterum kollégiumban, a pécsiek ha gondolják 20:00 körül vagy utána leugorhatnának dumcsizni egy órácskára!Vagy ma lesz az a kársztájling izé?Na mindegy, csak gondoltam szólok! <_< Akársztályling holnap lesz. Sztem kinézünk mi is. :huh:
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2008 Szerző Elküldve Szeptember13, 2008 Ma este Pécsen leszek a Laterum kollégiumban, a pécsiek ha gondolják 20:00 körül vagy utána leugorhatnának dumcsizni egy órácskára!Vagy ma lesz az a kársztájling izé?Na mindegy, csak gondoltam szólok! :D Egy kicsit későn észleltem a jelzésedet, de már más a program ma estére <_< :lol: No meg, én sem szeretnélek megzavarni a koleszos kalandozásaidban. :huh: A Laterum koli jó kis hely! :D Ja, a kársztájlingos tali holnap este lesz, ha olyan jeles személyiség, mint az előttem szóló is tiszteletét teszi ott, akkor még talán én is kinézek. :D
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2008 Szerző Elküldve Szeptember13, 2008 Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT A KORNÉLOKNAK! Valamelyikőtök hátha most tartja. <_< :huh:
opzsolt Elküldve Szeptember13, 2008 Elküldve Szeptember13, 2008 Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT A KORNÉLOKNAK! Valamelyikőtök hátha most tartja. <_< :D igen ! csatlakozom ! persze nincsenek itt ! bevannak már "kávézva" nyílván :huh:
Lomha 8V Elküldve Szeptember14, 2008 Elküldve Szeptember14, 2008 ...A Laterum koli jó kis hely! :huh: ... Az volt... <_<
Recommended Posts