Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A második Omit is eladták az orrom előtt :huh: Lehet, hogy a sors nem akarja, lecseréljem a szürkét.

amolyan sugallat féle dolog vagy hogy monjamm <_<

ááá ,,, inkább iszom egy deci bort ........ :D

Elküldve
A második Omit is eladták az orrom előtt <_< Lehet, hogy a sors nem akarja, lecseréljem a szürkét.

Csak nyugalom, előbb-utóbb megjön majd az igazi, mint az asszony! :huh:

Elküldve

Csak vissza kell csavarozni, az alatta levő müanyaghoz. Ha kiesik a gyári csavar tegyél bele vastagabbat. Oda kell, ahol az ujjad van.

Elküldve
Csak vissza kell csavarozni, az alatta levő müanyaghoz. Ha kiesik a gyári csavar tegyél bele vastagabbat. Oda kell, ahol az ujjad van.

El van törve, akkor lököscsere?

Elküldve
Csinálj fotót arról a sarokról. Esetleg müanyagos is meg tudja csinálni.

Mennyibe mennek az ilyen hátsó lökik?Mert ha nem egetverően magas az ára, inkább újat(mármint használt jó állapotút) vennék.Mert ez már kapott az élettől, az látszik rajta!

Elküldve
Hát lehet, de a boroskannától nem megy le a lökös. <_< :huh: :D :D

Ez attól ment le, hogy egyszer nekiment egy csaj és továbberőltette!Jól agyonnyomorgatta a hülyelány.

Elküldve

Ma este Pécsen leszek a Laterum kollégiumban, a pécsiek ha gondolják 20:00 körül vagy utána leugorhatnának dumcsizni egy órácskára!Vagy ma lesz az a kársztájling izé?Na mindegy, csak gondoltam szólok! <_<

Elküldve
Ma este Pécsen leszek a Laterum kollégiumban, a pécsiek ha gondolják 20:00 körül vagy utána leugorhatnának dumcsizni egy órácskára!Vagy ma lesz az a kársztájling izé?Na mindegy, csak gondoltam szólok! <_<

Akársztályling holnap lesz. Sztem kinézünk mi is. :huh:

Elküldve
Ma este Pécsen leszek a Laterum kollégiumban, a pécsiek ha gondolják 20:00 körül vagy utána leugorhatnának dumcsizni egy órácskára!Vagy ma lesz az a kársztájling izé?Na mindegy, csak gondoltam szólok! :D

Egy kicsit későn észleltem a jelzésedet, de már más a program ma estére <_< :lol:

No meg, én sem szeretnélek megzavarni a koleszos kalandozásaidban. :huh: A Laterum koli jó kis hely! :D

Ja, a kársztájlingos tali holnap este lesz, ha olyan jeles személyiség, mint az előttem szóló is tiszteletét teszi ott, akkor még talán én is kinézek. :D

Elküldve
Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT A KORNÉLOKNAK!

Valamelyikőtök hátha most tartja. <_< :D

igen ! csatlakozom !

persze nincsenek itt ! bevannak már "kávézva" nyílván :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.