kori Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Úgy néz ki, hogy kedden megyünk megnézni ezt :http://www.hasznaltauto.hu/2295691_opel_omega_1998 Ha jó állapotban lesz,akkor el is hozzuk. Sajnos újabbra nincs keret, az enyém pedig megmaradna alkatrésznek. Amúgy néztem ezt is: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 , de elég horror a fenntartása, és nem a fogyasztása a legnagyobb gond. Elég gyenge a légrugó rendszere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Úgy néz ki, hogy kedden megyünk megnézni ezt :http://www.hasznaltauto.hu/2295691_opel_omega_1998 Ha jó állapotban lesz,akkor el is hozzuk. Sajnos újabbra nincs keret, az enyém pedig megmaradna alkatrésznek. Szép az OMI , hát csak rendben van! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Úgy néz ki, hogy kedden megyünk megnézni ezt :http://www.hasznaltauto.hu/2295691_opel_omega_1998 Ha jó állapotban lesz,akkor el is hozzuk. Sajnos újabbra nincs keret, az enyém pedig megmaradna alkatrésznek. Amúgy néztem ezt is: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 , de elég horror a fenntartása, és nem a fogyasztása a legnagyobb gond. Elég gyenge a légrugó rendszere. Hát Kori, én nem tudom... K-s rendszámmal örökölt gépjármű?Németországból örökölte, kipengette a minimum 500ezer(de 3000 ccm-re inkább sokkal több) regadót és most eladja 850-be?Nekem sántít a dolog, de kívánom, hogy legyen szerencséd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Nekem is gyanús volt a K-s rendszám, de én banki visszavett autóra gondoltam. Nem az. Engedély nélküli átalakításért vették le róla a rendszámot. Valószínű a fólia miatt. Amúgy '98-ban Mo-on lett forgalomba helyezve. Igazából én is tartok tőle kicsit, de megnézem, ha jó elhozom, ha nem nem. Az enyémet meg akarom tartani alkatrésznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Boldog szülinapot Opelzsoltinak ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Isten éltessen opelzsolt-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Kicsit elbizonytalanodtam, most akkor Ő a mi Zsoltink? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Nekem is gyanús volt a K-s rendszám, de én banki visszavett autóra gondoltam. Nem az. Engedély nélküli átalakításért vették le róla a rendszámot. Valószínű a fólia miatt. Amúgy '98-ban Mo-on lett forgalomba helyezve. Igazából én is tartok tőle kicsit, de megnézem, ha jó elhozom, ha nem nem. Az enyémet meg akarom tartani alkatrésznek. Végülis nem vagy hülyegyerek, tudod mit kell nézni, ha szar azt úgyis észreveszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Kicsit elbizonytalanodtam, most akkor Ő a mi Zsoltink? <_< Az bizony, csak az opelzsolt logint nem használja valamiért, ezért már csak opzsolt! Boldog Szülinapot Zsolti!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Az bizony, csak az opelzsolt logint nem használja valamiért, ezért már csak opzsolt! Boldog Szülinapot Zsolti!!!!! Akkóóóójóóóvanakkkóóó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Inkább csak langyi. <_< :lol: De ez mediterrániában természetes. Ezt teszi a melegebb éghajlat. :D Gyanúsan sokat vagy erre Sándor. :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Boldog szülinapot Zsolti! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 BULLDOG SZÜLINAPOT SZINTÉN OPZSOLTNAK(BUBAMARA) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Ma telefonált az eladó, hogy elvitték az autót <_< Bár annyira nem sajnálom. Csak az a baj, hogy egyre kevesebb az eladó MV6 a neten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Ma telefonált az eladó, hogy elvitték az autót <_< Bár annyira nem sajnálom. Csak az a baj, hogy egyre kevesebb az eladó MV6 a neten. Hát, azért még akad. EZ például nem az? Meg EZ. Na és EZ?!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Caravant nem akarok, és ha ennyi pénzt adok érte akkor inkább B2 Omi. A spoilerezéstől nem esek hasra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Caravant nem akarok, és ha ennyi pénzt adok érte akkor inkább B2 Omi. A spoilerezéstől nem esek hasra. Tudom, nektek a limuzin a nyerő! Na de nézd csak meg az előző hozzászólásomat. Egy kicsit kiegészítettem <_< Főleg a vége érdekes. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 A 99-es nam automata váltós. A Lotusra pedig nincs lé. Amúgy EZ tetszik a legjoban, de az ára elég messze van a lehetőségeinktől sajnos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 A 99-es nam automata váltós. Lusta disznó! :D :D Amúgy EZ tetszik a legjoban, de az ára elég messze van a lehetőségeinktől sajnos <_< Igen, ezt már írtad korábban is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 urak ! köszönöm a megemlékezést !!!!!!!!!!!!!!!!! <_< igazán rendesek vagytok ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kori ! az a terepjáró teccik nekem is !!!!!!!!!!!!!! (az Omi jobb kocsi amúgy ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 ...inkább B2 Omi... Az egész pontosan B2000...csak, hogy beszóljak... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Igazad van, hivatalosan tényleg Omega2000 a megnevezése, de így senki sem ismeri, csak a keménymag <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Igazad van, hivatalosan tényleg Omega2000 a megnevezése, de így senki sem ismeri, csak a keménymag <_< És ki a keménymag, ha nem mi??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 A második Omit is eladták az orrom előtt <_< Lehet, hogy a sors nem akarja, lecseréljem a szürkét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 há ugye mi mint köménymag <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts