brezsy Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Szia brezsy! Bocs, hogy bemásoltam ide a hozzászólásodat, csak gondoltam "bemutatlak" a Mediterrán szekció tagjainak. Mármint azoknak, akik nem ismernek (mint például én) :lol: . Látom a kori végigfertőzi a familiát! MV6 forever! :lol: :lol: :D Na, hogyha eldől a tali dátuma, akkor lehet, hogy ö.futunk(a szó átvitt értelmében összefutásból elég 1 is 1 hónapban ld.Kori :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 D.e. megyünk Pécsre. Nem kell vmi? (vagon pénzen ívül?) Jól meggondoltad? PÉCSRE??????????????.amúgy nem.ja ma felhívom a Bajaiakat és megpróbálok időpontot kérni 10-ére,mert akkor szabad vok.Ráérsz akkor oda, meg 11-én vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 D.e. megyünk Pécsre. Nem kell vmi? (vagon pénzen ívül?) Mivel mentek?Rekorddal?És mivel jöttök, talán új családtaggal???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Te sem tudsz aludni? Én most jöttem haza melóból, de szerintem ledöglök, úgy érzem kevés volt az a 3 óra alvás bent :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 na léptem HI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 10-11-én pont szabadnapos leszek. Rekorddal megyünk, mivel nincs más. Gyerekruhát nézünk Nagyárpádon, ahol szoktunk. Egy Omi volt, ami tetszett Pesten, de azt eladták. Ami tetszik az pedig nagyon drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Egy Omi volt, ami tetszett Pesten, de azt eladták. Ami tetszik az pedig nagyon drága. És mi a helyzet a balesetessel? A biztosító mit mond? Hol vannak a linkek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ma felhívtam a biztosítót, de a kárfelmérő szaki nem küldte még be az anyagot. EZ tetszik nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Brezsy. Kollegám bömösébe 250e lett a gázbeszerelés Baján. Ma beszéltem vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Brezsy. Kollegám bömösébe 250e lett a gázbeszerelés Baján. Ma beszéltem vele. HÁt meghallgatom majd mit mond személyesen a tag, ha ennyi akkor elgondolkodtató, mert a Bácsgépker 229E,- os ajánlatott tett nekem.Zavoli Alisei rendszerrel,80L hengeres tartállyal A megadott ár már tartalmazza a beszerelésen felül: - megadott méretű hengeres tartály beépítését - a terveztetést, engedélyeztetést, és az ehhez kapcsolódó illetéket - az új benzin-gázos zöldkártya kiállítását - ajándékként szintjelző beépítését Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ma felhívtam a biztosítót, de a kárfelmérő szaki nem küldte még be az anyagot. EZ tetszik nagyon. :lol: Hát, nem rossz! Mondjuk a km elég soványnak tűnik, egy ilyen kocsiban. Gondolom nem bevásárlókocsinak használták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Hahó-helló, puszilok mindenkit!Tudom, hogy vágytok rá! :lol: Üdv az újaknak is!Lassan kezdődik a suli, úgyhogy visszaülök a gép elé!Aki tud szaré-hugyé Mantát, ne tartsa magában! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Mennyi kell? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Mennyi kell? :lol: Na ácsi...először is tisztázzuk, mit jelent nálad a szaré-hugyé? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Nem Mantára gondoltam. Szar és húgy mennyi kell? :lol: Ráadásul nem is igen tudom magamban tartani. :lol: Mantát sajna nem tudok. De nem hagyhattam ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Nem Mantára gondoltam. Szar és húgy mennyi kell? :D Ráadásul nem is igen tudom magamban tartani. :D Mantát sajna nem tudok. De nem hagyhattam ki. :lol: LOOOOOOOOL Vazeeee Sanyi, leestem a székről. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Brezsy. Kollegám bömösébe 250e lett a gázbeszerelés Baján. Ma beszéltem vele. Na éjjel dumáltam főnökömmel a Bajai fószerról, neki is volt több gázos verdája(hogy nem tud árat mondani, meg előbb megakarja nézni az autót,meg látatlanban nem mond semmit mert lehet 140-260e,- között bármi az ára).Na erre mondta főnököm, hogyha már szereltek V6-os omit akkor nekik vágniuk kell a témát, nekik mm-re tudniuk kellene a "szükséges csövek hosszát",fillérre pontosan az alkatrészek árát.Vagy nem vágja a témát rendesen vagy lehúzós játék.Hozzd el a verdátat megnézem, hogy lehet berakni,ja és megnézem le lehet e húzni téged.Nem tom én mit gondoljak.Ma felhívom a Bácsgépkert és megkérdezem tőlük, hogy ez a 229e pénz ez fix e.(ebből a 25e pénzből meg lenne a projektoros előre:) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Nem Mantára gondoltam. Szar és húgy mennyi kell? :lol: Ráadásul nem is igen tudom magamban tartani. :D Mantát sajna nem tudok. De nem hagyhattam ki. :lol: Sanyi...ez...szar volt!Nem hozod a tőled elvárható humorminőséget! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Fater kipróbált egy ilyet: Tetszett neki és, hogy őszinte legyek nekem is! Szép nagyon, full extra, vaj bőr belső, 2.7-es turbo-diesel 180 LE-vel! 2003 júliusi 188.000 km-rel 5.700.000-ért, nagyon-nagyon szép állapotban! Vezetett szervízkönyv stb. Mindig szerette a Merciket, most úgy érzi eljutott oda, hogy megengedheti magának.Legyen úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hali!taszári 13.-val kapcs. kérdezném,a gyerekeknek is 2 guriga a beugró? :lol: Infószámot hiába hvom senki.Vagy talán korán csörgök.?köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 nem jár valaki dunaföldváron ma vagy holnap meg kellene nézni ezt az autót Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hali!taszári 13.-val kapcs. kérdezném,a gyerekeknek is 2 guriga a beugró? :lol: Infószámot hiába hvom senki.Vagy talán korán csörgök.?köszi :lol: Passz. nem jár valaki dunaföldváron ma vagy holnap meg kellene nézni ezt az autót Én nem, a többiekről nem tudok. És sajnos csak egy dunaföldvári van a fórumon, de ő sem aktív :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hali!taszári 13.-val kapcs. kérdezném,a gyerekeknek is 2 guriga a beugró? :lol: Infószámot hiába hvom senki.Vagy talán korán csörgök.?köszi :lol: Hát CS-on is csak 2000 Ft-ot írnak. Fene tudja. Bár nekem nem is kell gyerekjegy. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hát CS-osis csak 2000 Ft-ot írnak. Fene tudja. Bár nekem nem is kell gyerekjegy. :lol: :lol: :lol: Deee igeeen, neked csak az kell. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Deee igeeen, neked csak az kell. :D :lol: :lol: :lol: :D :D fiamat,kisebbik lányomat is érdekli rajtam kivül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts