Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Szia brezsy!

Bocs, hogy bemásoltam ide a hozzászólásodat, csak gondoltam "bemutatlak" a Mediterrán szekció tagjainak. Mármint azoknak, akik nem ismernek (mint például én) :lol: .

Látom a kori végigfertőzi a familiát! MV6 forever! :lol: :lol: :D

Na, hogyha eldől a tali dátuma, akkor lehet, hogy ö.futunk(a szó átvitt értelmében összefutásból elég 1 is 1 hónapban ld.Kori :D )

Megosztás:

Brezsy. Kollegám bömösébe 250e lett a gázbeszerelés Baján. Ma beszéltem vele.

HÁt meghallgatom majd mit mond személyesen a tag, ha ennyi akkor elgondolkodtató, mert a Bácsgépker 229E,- os ajánlatott tett nekem.Zavoli Alisei rendszerrel,80L hengeres tartállyal

A megadott ár már tartalmazza a beszerelésen felül:

- megadott méretű hengeres tartály beépítését

- a terveztetést, engedélyeztetést, és az ehhez kapcsolódó illetéket

- az új benzin-gázos zöldkártya kiállítását

- ajándékként szintjelző beépítését

Megosztás:

Brezsy. Kollegám bömösébe 250e lett a gázbeszerelés Baján. Ma beszéltem vele.

Na éjjel dumáltam főnökömmel a Bajai fószerról, neki is volt több gázos verdája(hogy nem tud árat mondani, meg előbb megakarja nézni az autót,meg látatlanban nem mond semmit mert lehet 140-260e,- között bármi az ára).Na erre mondta főnököm, hogyha már szereltek V6-os omit akkor nekik vágniuk kell a témát, nekik mm-re tudniuk kellene a "szükséges csövek hosszát",fillérre pontosan az alkatrészek árát.Vagy nem vágja a témát rendesen vagy lehúzós játék.Hozzd el a verdátat megnézem, hogy lehet berakni,ja és megnézem le lehet e húzni téged.Nem tom én mit gondoljak.Ma felhívom a Bácsgépkert és megkérdezem tőlük, hogy ez a 229e pénz ez fix e.(ebből a 25e pénzből meg lenne a projektoros előre:) )

Megosztás:

Fater kipróbált egy ilyet:

15mercM_m.jpg

Tetszett neki és, hogy őszinte legyek nekem is! Szép nagyon, full extra, vaj bőr belső, 2.7-es turbo-diesel 180 LE-vel! 2003 júliusi 188.000 km-rel 5.700.000-ért, nagyon-nagyon szép állapotban! Vezetett szervízkönyv stb. Mindig szerette a Merciket, most úgy érzi eljutott oda, hogy megengedheti magának.Legyen úgy.

Megosztás:

Hali!taszári 13.-val kapcs. kérdezném,a gyerekeknek is 2 guriga a beugró? :lol: Infószámot hiába hvom senki.Vagy talán korán csörgök.?köszi :lol:

Passz.

nem jár valaki dunaföldváron ma vagy holnap

meg kellene nézni ezt az autót

Én nem, a többiekről nem tudok.

És sajnos csak egy dunaföldvári van a fórumon, de ő sem aktív :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.