Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Látom senki nem megy célirányosan Blitzre, már napokkal előtte mindenki a Balcsin fog héderelni! :lol:

én megyek ha minden oké csak azt nem tudom mikor :lol:

Elküldve
Lehet, hogy engem érdekelne.De csak szeptember fele.

döntögesd el oszt ha rendesen leelőlegezed, akkor félre teszem neked addig bizonyosan :lol: most helyet csinálok és azé ilyen occsó ! amúgy ennyié nemigen adnám ....... e van ..

Elküldve
De én célirányosan megyek :lol: Idén ez lessz a nyaralás! :lol:

Én jövő héten fenyvesen nyaralok 23.-án pedig irány a tali! (az lesz a cél)

Elküldve
Na jó az az igazság, hogy már én is kinéztem, hogy jó lenne egy D-re. :lol: :lol: :lol: :lol:

Őszintén szólva attól nem félek, hogy Te lenyúlod előlem! :lol:

Elküldve
Őszintén szólva attól nem félek, hogy Te lenyúlod előlem! :lol:

Úgy gondolom, arra célozgatsz, hogy nem lesz rá pénzem. Huje pots. :lol: :lol: :lol: :D

Télleg neked nem 256-os féked van?? Arra elvileg nem megy fel a 13". De ha mégis kell a felni van 236-os fékem, csak, h ne modhassad azt, hogy ki akarlak túrni. :lol:

Elküldve
döntögesd el oszt ha rendesen leelőlegezed, akkor félre teszem neked addig bizonyosan :lol: most helyet csinálok és azé ilyen occsó ! amúgy ennyié nemigen adnám ....... e van ..

Valóban 256-os fékem van, de nem csak ez a baj!Érdeklődtem ma gumi után és nagyon horror árakat mondtak a széles 13"-ra!Úgyhogy ez bukott ügy, de híresztelem azért, hátha ráugrik valaki!

Elküldve
Úgy gondolom, arra célozgatsz, hogy nem lesz rá pénzem. Huje pots. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dehogyis, én arra gondoltam, hogy kedves kisfiú leszel és meghagyod nekem!De a fentebb leírtak miatt szabad a pályád! :lol:

Elküldve
Valóban 256-os fékem van, de nem csak ez a baj!Érdeklődtem ma gumi után és nagyon horror árakat mondtak a széles 13"-ra!Úgyhogy ez bukott ügy, de híresztelem azért, hátha ráugrik valaki!

Hát igen a fenntartása a drága. :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Akkor felcseréljük a kerekeidet. Az elsőket a hátsókkal, vagy fordítva. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha kérhetném, akkor inkább novemberben a nyáriakat a téliekre! :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.