opzsolt Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Mé, mi a csöcs van nálad?Ne titkolózz! :lol: nagyon Off cuccc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Látom senki nem megy célirányosan Blitzre, már napokkal előtte mindenki a Balcsin fog héderelni! :lol: én megyek ha minden oké csak azt nem tudom mikor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Lehet, hogy engem érdekelne.De csak szeptember fele. döntögesd el oszt ha rendesen leelőlegezed, akkor félre teszem neked addig bizonyosan :lol: most helyet csinálok és azé ilyen occsó ! amúgy ennyié nemigen adnám ....... e van .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 De én célirányosan megyek :lol: Idén ez lessz a nyaralás! :lol: Én jövő héten fenyvesen nyaralok 23.-án pedig irány a tali! (az lesz a cél) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Szád lapos relékirály... :lol: Na jó az az igazság, hogy már én is kinéztem, hogy jó lenne egy D-re. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 így van te meg én meg páran még :lol: Na Zsolti, ha ezt látom, majd el is hiszem. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Na jó az az igazság, hogy már én is kinéztem, hogy jó lenne egy D-re. :lol: :lol: :lol: :lol: Őszintén szólva attól nem félek, hogy Te lenyúlod előlem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2008 Őszintén szólva attól nem félek, hogy Te lenyúlod előlem! :lol: Na, majd én! :lol: Nekem sajnos kicsi lenne, pedig jól néz ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Őszintén szólva attól nem félek, hogy Te lenyúlod előlem! :lol: Úgy gondolom, arra célozgatsz, hogy nem lesz rá pénzem. Huje pots. :lol: :lol: :lol: :D Télleg neked nem 256-os féked van?? Arra elvileg nem megy fel a 13". De ha mégis kell a felni van 236-os fékem, csak, h ne modhassad azt, hogy ki akarlak túrni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2008 Télleg neked nem 256-os féked van?? Nem. Szerintem neki most kb 95-ös van. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 döntögesd el oszt ha rendesen leelőlegezed, akkor félre teszem neked addig bizonyosan :lol: most helyet csinálok és azé ilyen occsó ! amúgy ennyié nemigen adnám ....... e van .. Valóban 256-os fékem van, de nem csak ez a baj!Érdeklődtem ma gumi után és nagyon horror árakat mondtak a széles 13"-ra!Úgyhogy ez bukott ügy, de híresztelem azért, hátha ráugrik valaki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Úgy gondolom, arra célozgatsz, hogy nem lesz rá pénzem. Huje pots. :lol: :lol: :lol: :lol: Dehogyis, én arra gondoltam, hogy kedves kisfiú leszel és meghagyod nekem!De a fentebb leírtak miatt szabad a pályád! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Nem. Szerintem neki most kb 95-ös van. :lol: :lol: :lol: :lol: Ezért még összekócolom a gyújtókábeleidet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2008 Ezért még összekócolom a gyújtókábeleidet... :lol: Na, azt próbáld meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Majd segítek neki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Valóban 256-os fékem van, de nem csak ez a baj!Érdeklődtem ma gumi után és nagyon horror árakat mondtak a széles 13"-ra!Úgyhogy ez bukott ügy, de híresztelem azért, hátha ráugrik valaki! Hát igen a fenntartása a drága. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Na, azt próbáld meg! :lol: Majd segítek neki. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2008 Majd segítek neki. :lol: :lol: :lol: :lol: Ahhoz még ketten is kevesek vagyok. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Hát igen a fenntartása a drága. :lol: :lol: :lol: Beszéltem gumissráccal. Kb 20e/ db-tól indul rá a gumi és az még csak 175/50-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Ahhoz még ketten is kevesek vagyok. :lol: :D Akkor felcseréljük a kerekeidet. Az elsőket a hátsókkal, vagy fordítva. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2008 Akkor felcseréljük a kerekeidet. Az elsőket a hátsókkal, vagy fordítva. :lol: :lol: :lol: :lol: Ha kérhetném, akkor inkább novemberben a nyáriakat a téliekre! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Beszéltem gumissráccal. Kb 20e/ db-tól indul rá a gumi és az még csak 175/50-es. Mondtam, hogy nagyon durva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Ha kérhetném, akkor inkább novemberben a nyáriakat a téliekre! :lol: :lol: Oké, de a Te nyáriaidat a Kojak télieire! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Oké, de a Te nyáriaidat a Kojak télieire! :lol: :lol: Láttad te már enyém téli gumi??? Vagy nyári??? :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Hahótok. Hú de messze vagytok, alig találtalak meg benneteket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts