Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na ja, meg már olyan kevés Astrán van gyári rács, hogy mindenki azt hiszi ez a tuning! :lol:

hát igen, nembaj én növelem a számukat 1 el :lol: :lol:

Elküldve
Én is megyek Blitzre, de már előtte a Balcsin leszek!Kojak mondta, hogy átugrik értem ha kocsival lesz!Ha netán nem, akkor más nyeri meg ezt az utat(persze fizetem)! :lol:

Valószínüleg én is a Balcsin leszek azon a hétvégén a családdal. Ha másért nem is, csak hogy átugorhassak a Blitz-re :lol:

Te merre leszel? Vagy velem inkább nem jönnél? Nyugi, szép egyenesek az utak arrafelé, sok látnivalóval :lol: :lol:

Elküldve
Valószínüleg én is a Balcsin leszek azon a hétvégén a családdal. Ha másért nem is, csak hogy átugorhassak a Blitz-re :lol:

Te merre leszel? Vagy velem inkább nem jönnél? Nyugi, szép egyenesek az utak arrafelé, sok látnivalóval :lol: :lol:

Balatonmáriafürdőn leszek!Veled az egyenes út is sikánnak tűnik... :lol:

Elküldve
Balatonmáriafürdőn leszek!Veled az egyenes út is sikánnak tűnik... :lol:

haló! mi is márián leszünk akkor, behajtom a beígért egyetértünk páleszokat :lol:

Elküldve
13"-as E kadettra??? :lol:

én láttam ilyet E Kad on ! elmondom hogy nagyon jó ! :lol: 205/50r13 gumival :lol:

ja meg ez tényleg könnyüfém felni és nem egy baromi nehéz valami amit könnyüfémnek adnak el ! nagyon komoly ötvözetből lehet .

sajna a veteránra nem tehetem fel érthető okok miatt .

Elküldve

Elnök úr ma tiszteletét tette nálam egy villámlátogatásra és látott ott valamit amivel még magam sem tudom mit kezdek , de egyenlőre nagyon tetszik a vas :lol:

Elküldve
én láttam ilyet E Kad on ! elmondom hogy nagyon jó ! :lol: 205/50r13 gumival :lol:

ja meg ez tényleg könnyüfém felni és nem egy baromi nehéz valami amit könnyüfémnek adnak el ! nagyon komoly ötvözetből lehet .

sajna a veteránra nem tehetem fel érthető okok miatt .

Lehet, hogy engem érdekelne.De csak szeptember fele.

Elküldve
Elnök úr ma tiszteletét tette nálam egy villámlátogatásra és látott ott valamit amivel még magam sem tudom mit kezdek , de egyenlőre nagyon tetszik a vas :lol:

Mé, mi a csöcs van nálad?Ne titkolózz! :lol:

Elküldve
Látom senki nem megy célirányosan Blitzre, már napokkal előtte mindenki a Balcsin fog héderelni! :lol:

Én aug.23.-án megyek szemesre ha akkor lesz. (Ha jól tudom 22-24.-ig lesz.)

Elküldve
Látom senki nem megy célirányosan Blitzre, már napokkal előtte mindenki a Balcsin fog héderelni! :lol:

De én célirányosan megyek :lol: Idén ez lessz a nyaralás! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.