Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ne legyél már langyer. Elhiszem, h kellemetlen, de hát azért na!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Már hozzá sem szól a témához!

Kész, vége! Konyec filma! Punktum! :lol: - ezt a gyerektől tanultam (ez a szöveg, ha besértődik)

Elküldve
Már hozzá sem szól a témához!

Kész, vége! Konyec filma! Punktum! :lol: - ezt a gyerektől tanultam (ez a szöveg, ha besértődik)

Ha most ez a szöveg, akkor 17 évesen kéri a kocsit és nem kapja meg, akkor nem lesz szöveg!Egyszerűen szétver! :lol:

Elküldve
Ha most ez a szöveg, akkor 17 évesen kéri a kocsit és nem kapja meg, akkor nem lesz szöveg!Egyszerűen szétver! :lol:

No, azért én sem hagyom magam! :lol: :lol:

Elküldve

Sziasztok,

beköszönök ide, mert végülis, most Tolna megyében vagyok.

Láttam, említettétek a tali, ezért kicsit pontosítanék rajta.

juli 26-án délután 15:30-kor lesz a gyülekező a Szekszárdi Tesco parkolóban, ahonnan, ha lesz rá igény, ki vonulunk Sötétvölgybe egyet bográcsozni.

Jah, és a csapat nagyon vegyes felállású autók terén, de az igaz, hogy sok opeles is van köztünk.

De a lényeg, hogy várunk titeket is.

Ha nem haragszotok meg, beszúrom ide is a plakátot.

tali.jpg

Elküldve

"Örömmel" értesítem az érintetteket, hogy annak ellenére, hogy július 20. volt a szállás befizetés határideje, ELFOGYTAK A FAHÁZAK!!!A Találkozók topicban meg is említettem ma ezt, lehet, hogy nem leszek közkedvelt!Kérdem én, ha leadtam a foglalást már 2 hónapja és közölték, hogy július 20.-ig kell befizetni a pénzt, akkor hogyan fogyhatott el a mi LEFOGLALT házunk 11.-én???Ez már sok nekem, ezek után biztos, hogy nem megyek!!!!!

Elküldve
"Örömmel" értesítem az érintetteket, hogy annak ellenére, hogy július 20. volt a szállás befizetés határideje, ELFOGYTAK A FAHÁZAK!!!A Találkozók topicban meg is említettem ma ezt, lehet, hogy nem leszek közkedvelt!Kérdem én, ha leadtam a foglalást már 2 hónapja és közölték, hogy július 20.-ig kell befizetni a pénzt, akkor hogyan fogyhatott el a mi LEFOGLALT házunk 11.-én???Ez már sok nekem, ezek után biztos, hogy nem megyek!!!!!

azta büdös kuvvvva ...... na ne má .... ezt ugye nem mondják komlyan ????

Elküldve

Mondtad, hogy nem megy a dolog, úgyhogy én már elraktam másfelé a pénzt.

Elküldve

Hát, sajnos nem voltál elég figyelmes:

ITT le van írva, hogy a regisztráció még kevés a foglaláshoz, csak a fizetéssel válik érvényessé :lol:

Elküldve
Hát, sajnos nem voltál elég figyelmes:

ITT le van írva, hogy a regisztráció még kevés a foglaláshoz, csak a fizetéssel válik érvényessé :lol:

Norbi.Ha július 20.-ig kell kifizetni a lefoglalt házat, akkor, hogy fogyhat el 11.-én?A mai nappal lett volna kifizetve!Amit mi lefoglalóztunk az, hogy lehet másé?Ha 20.-ig nem fizetek akkor oké, mondják, hogy "köcsög voltál Lomha, nem fizettél, másnak adtuk"!Meg is érteném!Csak magamat tudom ismételni:Ha 20.-ig kellett kifizetni a lefoglalt(!) házunkat, akkor, hogy fogyhat el 11.-én?20.-tól következő hónap 21.-ig nem lett volna idő kiadni a ki nem fizetett fa házakat, főleg ha ekkora az érdeklődés?

Elküldve

A Találkozók topicban pont került az ügy végére, végül igazam lett, de ettől nem lesz házunk!

Zsolti, küldj priviben vagy sms-ben számlaszámot, visszautalom a pénzed!

Elküldve

Ha nem küld szla számot, akkor utald vissza nekem, én pedig rendezem vele. Amúgy tényleg sajnálom, hogy csöcsre futottatok. Sztem is igazad volt, de remélem ezekből tanulva a jövőben máshogy lesz meghirdetve a foglalások rendje. Amúgy a szervezőket is meglehet érteni, mikor ők azon vannak, hogy a tali ne legyen deficites, és minnél előbb szeretnék látni a biztos pénzt. Én idén vadkerttel jártam úgy, hogy megyek, erre kiderült nem lesz rávaló. Két héttel a tali előtt beesett egy kis plusz, azonban akkorra már mást szervezte nekem arra a hétvégére. Tehát lehet hogy vki lefoglalja a házat, de meggondolja magát/nem fizet határidőre, törlik a foglalását, a házat megkaphatná más, azonban a más már elköltötte a rá szánt összeget, esetleg más progit csinált magának, így végül a ház üres marad,a klub pedig bukik rajta. A végeredmény, hogy tényleg félrevezető volt a mail, de a kevés faházra való tekintettel, én is gyorsan utaltam a lét (még úgy is, hogy kölcsönkértem) nehogy lemaradjak. Azonban, ha nem 2 éves lenne a gyermekem lehet inább sátraznék, az sokkal nagyobb buli. Tehát gyertek sátorral! :lol:

Elküldve
Ha nem küld szla számot, akkor utald vissza nekem, én pedig rendezem vele. Amúgy tényleg sajnálom, hogy csöcsre futottatok. Sztem is igazad volt, de remélem ezekből tanulva a jövőben máshogy lesz meghirdetve a foglalások rendje. Amúgy a szervezőket is meglehet érteni, mikor ők azon vannak, hogy a tali ne legyen deficites, és minnél előbb szeretnék látni a biztos pénzt. Én idén vadkerttel jártam úgy, hogy megyek, erre kiderült nem lesz rávaló. Két héttel a tali előtt beesett egy kis plusz, azonban akkorra már mást szervezte nekem arra a hétvégére. Tehát lehet hogy vki lefoglalja a házat, de meggondolja magát/nem fizet határidőre, törlik a foglalását, a házat megkaphatná más, azonban a más már elköltötte a rá szánt összeget, esetleg más progit csinált magának, így végül a ház üres marad,a klub pedig bukik rajta. A végeredmény, hogy tényleg félrevezető volt a mail, de a kevés faházra való tekintettel, én is gyorsan utaltam a lét (még úgy is, hogy kölcsönkértem) nehogy lemaradjak. Azonban, ha nem 2 éves lenne a gyermekem lehet inább sátraznék, az sokkal nagyobb buli. Tehát gyertek sátorral! :lol:

Hát erre jó lenne egy rövidebb határidő és akkor meg lehetne hirdetni a visszamondott házakat. Úgyis lenne rá ember.

Elküldve
...lehet inább sátraznék, az sokkal nagyobb buli...

Az a bajom, hogy életemben rengeteg motoros-találkozón voltam és ott annyit sátraztam már, hogy egy életre elég volt belőle!De hát kizárásos alapon az lesz, úgy néz ki.

Elküldve
Hát erre jó lenne egy rövidebb határidő és akkor meg lehetne hirdetni a visszamondott házakat. Úgyis lenne rá ember.

Hát igen, nagyon érdekesen volt ez kitalálva!Az tetszett a legjobban, hogy leugattak olyanok akik 3-4 éve MOTE tagok és többször voltak már BW-n!Lehet, hogy nekik evidens, hogy ez ilyen érdekesen működik de nekem, aki február óta tag és sosem volt BW-n azért annyira nem!Dumálni könnyű, kicsit belegondolni más ember helyzetébe már derogál!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.