kojakarettenetes Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Blitzre sem megyek, szarok rá! Ne legyél már langyer. Elhiszem, h kellemetlen, de hát azért na!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2008 Pedig rád számítottunk Lomha. Kivel issza Frici az eperpáleszt? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ne legyél már langyer. Elhiszem, h kellemetlen, de hát azért na!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D Már hozzá sem szól a témához! Kész, vége! Konyec filma! Punktum! :lol: - ezt a gyerektől tanultam (ez a szöveg, ha besértődik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Már hozzá sem szól a témához! Kész, vége! Konyec filma! Punktum! :lol: - ezt a gyerektől tanultam (ez a szöveg, ha besértődik) Ha most ez a szöveg, akkor 17 évesen kéri a kocsit és nem kapja meg, akkor nem lesz szöveg!Egyszerűen szétver! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Ha most ez a szöveg, akkor 17 évesen kéri a kocsit és nem kapja meg, akkor nem lesz szöveg!Egyszerűen szétver! :lol: No, azért én sem hagyom magam! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Kojak, ha jövőhéten tudod küldeni a pénzt akkor még meg tudom oldani a dolgot!De az a max, annál tovább nem tudom húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 No, azért én sem hagyom magam! :lol: :lol: Senki sem hagyja magát, de attól még szétverik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Opelzsolti pénze már ment. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Opelzsolti pénze már ment. :lol: Sukár! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sukár! :lol: Akkor már mehetsz a Balcsira hétvégén? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sziasztok, beköszönök ide, mert végülis, most Tolna megyében vagyok. Láttam, említettétek a tali, ezért kicsit pontosítanék rajta. juli 26-án délután 15:30-kor lesz a gyülekező a Szekszárdi Tesco parkolóban, ahonnan, ha lesz rá igény, ki vonulunk Sötétvölgybe egyet bográcsozni. Jah, és a csapat nagyon vegyes felállású autók terén, de az igaz, hogy sok opeles is van köztünk. De a lényeg, hogy várunk titeket is. Ha nem haragszotok meg, beszúrom ide is a plakátot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 "Örömmel" értesítem az érintetteket, hogy annak ellenére, hogy július 20. volt a szállás befizetés határideje, ELFOGYTAK A FAHÁZAK!!!A Találkozók topicban meg is említettem ma ezt, lehet, hogy nem leszek közkedvelt!Kérdem én, ha leadtam a foglalást már 2 hónapja és közölték, hogy július 20.-ig kell befizetni a pénzt, akkor hogyan fogyhatott el a mi LEFOGLALT házunk 11.-én???Ez már sok nekem, ezek után biztos, hogy nem megyek!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Lomha! Lécci várd már meg BKori vagy Hemi válaszát. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 "Örömmel" értesítem az érintetteket, hogy annak ellenére, hogy július 20. volt a szállás befizetés határideje, ELFOGYTAK A FAHÁZAK!!!A Találkozók topicban meg is említettem ma ezt, lehet, hogy nem leszek közkedvelt!Kérdem én, ha leadtam a foglalást már 2 hónapja és közölték, hogy július 20.-ig kell befizetni a pénzt, akkor hogyan fogyhatott el a mi LEFOGLALT házunk 11.-én???Ez már sok nekem, ezek után biztos, hogy nem megyek!!!!! azta büdös kuvvvva ...... na ne má .... ezt ugye nem mondják komlyan ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 "Örömmel" értesítem az érintetteket, hogy annak ellenére, hogy július 20. volt a szállás befizetés határideje, ELFOGYTAK A FAHÁZAK!!!A Találkozók topicban meg is említettem ma ezt, lehet, hogy nem leszek közkedvelt!Kérdem én, ha leadtam a foglalást már 2 hónapja és közölték, hogy július 20.-ig kell befizetni a pénzt, akkor hogyan fogyhatott el a mi LEFOGLALT házunk 11.-én???Ez már sok nekem, ezek után biztos, hogy nem megyek!!!!! Mondtad, hogy nem megy a dolog, úgyhogy én már elraktam másfelé a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Mondtad, hogy nem megy a dolog, úgyhogy én már elraktam másfelé a pénzt. Ha addigra jön vissza, akkor meg sátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 ...Ez már sok nekem, ezek után biztos, hogy nem megyek!!!!! Hogy Te milyen hisztis vagy! Rosszabb, mint egy feleség! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 "Örömmel" értesítem az érintetteket, hogy annak ellenére, hogy július 20. volt a szállás befizetés határideje, ELFOGYTAK A FAHÁZAK!!!A Találkozók topicban meg is említettem ma ezt, lehet, hogy nem leszek közkedvelt!Kérdem én, ha leadtam a foglalást már 2 hónapja és közölték, hogy július 20.-ig kell befizetni a pénzt, akkor hogyan fogyhatott el a mi LEFOGLALT házunk 11.-én???Ez már sok nekem, ezek után biztos, hogy nem megyek!!!!! Hát, sajnos nem voltál elég figyelmes: ITT le van írva, hogy a regisztráció még kevés a foglaláshoz, csak a fizetéssel válik érvényessé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Hát, sajnos nem voltál elég figyelmes: ITT le van írva, hogy a regisztráció még kevés a foglaláshoz, csak a fizetéssel válik érvényessé :lol: Norbi.Ha július 20.-ig kell kifizetni a lefoglalt házat, akkor, hogy fogyhat el 11.-én?A mai nappal lett volna kifizetve!Amit mi lefoglalóztunk az, hogy lehet másé?Ha 20.-ig nem fizetek akkor oké, mondják, hogy "köcsög voltál Lomha, nem fizettél, másnak adtuk"!Meg is érteném!Csak magamat tudom ismételni:Ha 20.-ig kellett kifizetni a lefoglalt(!) házunkat, akkor, hogy fogyhat el 11.-én?20.-tól következő hónap 21.-ig nem lett volna idő kiadni a ki nem fizetett fa házakat, főleg ha ekkora az érdeklődés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Tegnap kaptam 10ezret, ki lett fizetve egy tartozás!Ki akartam fizetni Kojaknak és Hajnalnak, jó kis meglepi lett volna!Erre tessék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 A Találkozók topicban pont került az ügy végére, végül igazam lett, de ettől nem lesz házunk! Zsolti, küldj priviben vagy sms-ben számlaszámot, visszautalom a pénzed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Ha nem küld szla számot, akkor utald vissza nekem, én pedig rendezem vele. Amúgy tényleg sajnálom, hogy csöcsre futottatok. Sztem is igazad volt, de remélem ezekből tanulva a jövőben máshogy lesz meghirdetve a foglalások rendje. Amúgy a szervezőket is meglehet érteni, mikor ők azon vannak, hogy a tali ne legyen deficites, és minnél előbb szeretnék látni a biztos pénzt. Én idén vadkerttel jártam úgy, hogy megyek, erre kiderült nem lesz rávaló. Két héttel a tali előtt beesett egy kis plusz, azonban akkorra már mást szervezte nekem arra a hétvégére. Tehát lehet hogy vki lefoglalja a házat, de meggondolja magát/nem fizet határidőre, törlik a foglalását, a házat megkaphatná más, azonban a más már elköltötte a rá szánt összeget, esetleg más progit csinált magának, így végül a ház üres marad,a klub pedig bukik rajta. A végeredmény, hogy tényleg félrevezető volt a mail, de a kevés faházra való tekintettel, én is gyorsan utaltam a lét (még úgy is, hogy kölcsönkértem) nehogy lemaradjak. Azonban, ha nem 2 éves lenne a gyermekem lehet inább sátraznék, az sokkal nagyobb buli. Tehát gyertek sátorral! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Ha nem küld szla számot, akkor utald vissza nekem, én pedig rendezem vele. Amúgy tényleg sajnálom, hogy csöcsre futottatok. Sztem is igazad volt, de remélem ezekből tanulva a jövőben máshogy lesz meghirdetve a foglalások rendje. Amúgy a szervezőket is meglehet érteni, mikor ők azon vannak, hogy a tali ne legyen deficites, és minnél előbb szeretnék látni a biztos pénzt. Én idén vadkerttel jártam úgy, hogy megyek, erre kiderült nem lesz rávaló. Két héttel a tali előtt beesett egy kis plusz, azonban akkorra már mást szervezte nekem arra a hétvégére. Tehát lehet hogy vki lefoglalja a házat, de meggondolja magát/nem fizet határidőre, törlik a foglalását, a házat megkaphatná más, azonban a más már elköltötte a rá szánt összeget, esetleg más progit csinált magának, így végül a ház üres marad,a klub pedig bukik rajta. A végeredmény, hogy tényleg félrevezető volt a mail, de a kevés faházra való tekintettel, én is gyorsan utaltam a lét (még úgy is, hogy kölcsönkértem) nehogy lemaradjak. Azonban, ha nem 2 éves lenne a gyermekem lehet inább sátraznék, az sokkal nagyobb buli. Tehát gyertek sátorral! :lol: Hát erre jó lenne egy rövidebb határidő és akkor meg lehetne hirdetni a visszamondott házakat. Úgyis lenne rá ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 ...lehet inább sátraznék, az sokkal nagyobb buli... Az a bajom, hogy életemben rengeteg motoros-találkozón voltam és ott annyit sátraztam már, hogy egy életre elég volt belőle!De hát kizárásos alapon az lesz, úgy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Hát erre jó lenne egy rövidebb határidő és akkor meg lehetne hirdetni a visszamondott házakat. Úgyis lenne rá ember. Hát igen, nagyon érdekesen volt ez kitalálva!Az tetszett a legjobban, hogy leugattak olyanok akik 3-4 éve MOTE tagok és többször voltak már BW-n!Lehet, hogy nekik evidens, hogy ez ilyen érdekesen működik de nekem, aki február óta tag és sosem volt BW-n azért annyira nem!Dumálni könnyű, kicsit belegondolni más ember helyzetébe már derogál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts