kori Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Csütörtökön megyünk medencét venni, mert sajnos a régi offos lett. Leengedtük belőle a vizet, kitakarítottuk és megragasztottam a peremet. Azonban nem tudtuk mindgyárt megtölteni, mert 12 óra száradás kellett a ragsztónak. Másnap reggel elengedtük a kutyát, annak pedig első dolga volt, hogy körbeszaglászta a medencét, és szagot fogván elkezdett kaparni. A gáz, hogy ezt a medence közepén tette. Két helyen rojtosra kaparta az alját. Sajnos annyira sérült, hogy kuka lett :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2008 Csütörtökön megyünk medencét venni, mert sajnos a régi offos lett. Leengedtük belőle a vizet, kitakarítottuk és megragasztottam a peremet. Azonban nem tudtuk mindgyárt megtölteni, mert 12 óra száradás kellett a ragsztónak. Másnap reggel elengedtük a kutyát, annak pedig első dolga volt, hogy körbeszaglászta a medencét, és szagot fogván elkezdett kaparni. A gáz, hogy ezt a medence közepén tette. Két helyen rojtosra kaparta az alját. Sajnos annyira sérült, hogy kuka lett :rolleyes: Kár érte! ;) Jó kis pancsoló volt. És mikor lesz a medenceavató?! :lol: :lol: Amúgy elég nagy hátrafelé a kert, egy 10*25-öst igazán építhetnél! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Kár érte! :rolleyes: Jó kis pancsoló volt. És mikor lesz a medenceavató?! ;) :lol: Amúgy elég nagy hátrafelé a kert, egy 10*25-öst igazán építhetnél! ;) Persze medenceavató. Inkább gpondolkodjatok a Balatonon. Mondjuk az még simán jó lehetne szeptemberben is. Mert akkor még vannak jó idők simán és a víz is meleg még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2008 Persze medenceavató. Inkább gpondolkodjatok a Balatonon. Mondjuk az még simán jó lehetne szeptemberben is. Mert akkor még vannak jó idők simán és a víz is meleg még. Amúgy Balatonon hol van a kégli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Gondolom nem pont a Balatonon, inkább a partján... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2008 Gondolom nem pont a Balatonon, inkább a partján... :rolleyes: Te kis sunyi (akarom mondani: Sanyi), ne viccelődj!!! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Amúgy Balatonon hol van a kégli? Balatonfenyves-alsón van a nyaraló. Sörös Sunyit is meghívjuk, mint tiszteletbeli sörmestert. :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Na figyeljetek Blitzes-házbanalvós emberek!A pénznek július 15.-ig kell megérkeznie hozzám, tehát még nem kell annyira sietni vele!Július 15.-ig érjen ide, az a lényeg.Ha ezek után is valami gond van valakinél, az jelezze pü-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Na figyeljetek Blitzes-házbanalvós emberek!A pénznek július 15.-ig kell megérkeznie hozzám, tehát még nem kell annyira sietni vele!Július 15.-ig érjen ide, az a lényeg.Ha ezek után is valami gond van valakinél, az jelezze pü-ben. Ok addigra nem gond. (Remélem.) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Na figyeljetek Blitzes-házbanalvós emberek!A pénznek július 15.-ig kell megérkeznie hozzám, tehát még nem kell annyira sietni vele!Július 15.-ig érjen ide, az a lényeg.Ha ezek után is valami gond van valakinél, az jelezze pü-ben. Enyém már lerendeztem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Enyém már lerendeztem! :rolleyes: GSi-s házban leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 GSi-s házban leszel? Ezt hogyértsem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Ezt hogyértsem? :rolleyes: szerintem úgy, ahogy kérdezte. Vagyis GSi-s(ekkel) egy házban leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 szerintem úgy, ahogy kérdezte. Vagyis GSi-s(ekkel) egy házban leszel? Jaaaa ;) Igen Mor16-ékkal leszünk egy házban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 szerintem úgy, ahogy kérdezte. Vagyis GSi-s(ekkel) egy házban leszel? Köszi, valóban ez volt a lényege. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Köszi, valóban ez volt a lényege. :rolleyes: Akkor máskor fogalammaz érthetően! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Akkor máskor fogalammaz érthetően! ;) Mindig te vagy ilyen értetlen... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Mindig te vagy ilyen értetlen... ;) Hát direktcsinálom ám! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Vazzeg, benyeltem egy olyan vírust, hogy megőrülök!20 percenként járok f*sni két napja folyamatosan(csak azt tudnám mit, mikor nem tudok enni)!Állítólag valami vírus, a doki azt mondta szigorúan tartsam be a diétát, mert ha nem akkor olyat fog csinálni a gyomrom amilyet még nem látott a világ.De nem kell aggódnia, gondolni sem tudok az evésre, főleg nem a főtt krumplira magában, mert utálom mint a sz*rt... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Vazzeg, benyeltem egy olyan vírust, hogy megőrülök!20 percenként járok f*sni két napja folyamatosan(csak azt tudnám mit, mikor nem tudok enni)!Állítólag valami vírus, a doki azt mondta szigorúan tartsam be a diétát, mert ha nem akkor olyat fog csinálni a gyomrom amilyet még nem látott a világ.De nem kell aggódnia, gondolni sem tudok az evésre, főleg nem a főtt krumplira magában, mert utálom mint a sz*rt... :rolleyes: ;) Jobbulást. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Részvétem. Lehet egy jófajta eper páleszt kellene nyomnod :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Eper páleszről nincs tapasztalat, de a szilva biztos jó! Volt apósjelöltem a vízműnél dolgozott, és egyszer egy délután (nem egyszer, többször, de ez az egy alkalom érdekes :rolleyes:) lenyomott belőle fél litert. Másnap a munkahelyén mindenkinek székletmintát kellett adni, mert az egyik munkatársa valami vírusos hasmenést kapott. Ő is feladta, és pár nap múlva jött a postás a kis küblivel egy dobozban, mellette egy levéllel, hogy ugyan adjon már még egy székletmintát, mert az előzőben képtelenek bármit is kitenyészteni. ;) Szóval jobbulást Lomha, és fertőtleníts! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Vazzeg, benyeltem egy olyan vírust, hogy megőrülök!20 percenként járok f*sni két napja folyamatosan(csak azt tudnám mit, mikor nem tudok enni)!Állítólag valami vírus, a doki azt mondta szigorúan tartsam be a diétát, mert ha nem akkor olyat fog csinálni a gyomrom amilyet még nem látott a világ.De nem kell aggódnia, gondolni sem tudok az evésre, főleg nem a főtt krumplira magában, mert utálom mint a sz*rt... ;) :lol: Ne is mond, nekem is elromlott a fingváltó..... nemtom mija szarvan..... :rolleyes: De má múlik.... házikeksz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Kösz a részvétet! :lol: Xray, én is azt hittem, hogy egy kis keksz meg főttkrumpli helyrepofoz, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez nem mezei f*sás!Így hát elballagtam az orvoshoz aki tájékoztatott, hogy bizony nem az!Közölte, hogy a keksz-krumpli kombó ide kevés lesz és felírt 5 kiló gyógyszert! ;) :rolleyes: Most is itthon ülök, mert a főnököm nem engedett dolgozni!Milyen jó ha az embernek az anyja a főnöke! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts